Ketica čestitam to je prava crtica! Baci tog kineza on je lazov. Bravo! Zelim ti lijepu betu i urednu trudnocu! Sjeti me vratili ti 3 ili 5 dnevni?
I vjeruj mi taj mullerov ti tocno pokazuje, meni moj nazalos nista 0 bodova. Druge crtice nema osim da je nacrtam. 😞 A nekako sam i sve sigurnija da cu dobiti. Grudi mi se napuhale, a meke na dodir, trbuh malo grcici al nis extra. Tako da cekam sad da dobijem. Jedino si mislim dal da nastavim crinone ili ne?🤔
I da evo provjerila i temperaturu prijasnjih dana 37.2, pa jucer 37.1 i jutros 36.6. Mislim da se ne moram vise ni nadat cudesima jer danas mi je 9 dnt, menga kasni cak i po dr kalkulaciji 2 dana, vracena je blastica 8.dc tako da odugovlacenje mislim da nema smisla. Sto vi mislite?
Ninna kako je kod tebe? Daj sad ti lijepu vijest
Ema u petak vadim betu, ali test jucer negativan
Bemti grizli, bas se moramo pratit..... Ja nisam jutros ni pravila, iscjedak bi pocrvenio samo da ostavim utrice. Mozda ipak da pricekas dva dana, nastavis s terapijom pa opet test, znam da bi sada najrađe odmah ostavila crinone ali ....moja beta ce brzo, ali tvoja
Ninna ma do moje bete osjedim ti bar u petak izvadis krv pa si mirna znas na cemu si 100 %, a ja moram sad lutriju igrat s time. Da je temperatura jos ostala povisena ne bi dvojila, al ovako pod svim crinone imam tako nisku. Obicno mi bude blago povise kad sam na progesteronu al ovo sad je pala na normalnu temp pred mengu. U trudnocama mi je bila 37.0-37.1 tako da nema opcije da je to sad normalno. Obicno i imam pad temp 2 dana prije M. Tako da ocekujem ju u petak po mom iskustvu. Sta je tu je, valjda ce sad u drugom fet-u dat mi stogod od terapije i odraditi ga ranije, a ne tako kasno. A jutros mi i kroz glavu prodje da lijekovi za astmu su kortikosteriodi, a ja ih se bojala uzet cijelo ovo vrijeme, a decortin sto ce mi valjda dat napokon se koristi za bronhalnu astmu. Tako da sam bezveze se mucila.
Grizli baš mi je žao 😥 možda da ipak ponoviš test za dva dana a do tada nastaviš sa crinone. Mislim, ti najbolje poznaš svoje tijelo, ali možda ne bi bilo loše nastaviti... ili ako ti tvoja ginekologica može dati uputnicu za vaditi betu, tad bi bila najsigurnija a da ne čekaš riječku 😐
Ninna žao mi je za minus, ali možda je stvarno malo prerano- 8dnt i to popodne. Ja bi na tvom mjestu ponovila za dva dana i to ujutro.
Držite se cure drage ❤💕
Joj cure ovaj ožujak nije dobro prošao (čestitam još jednom onima koji je, uvijek postoje iznimke hvala bogu :)
Ja sam inače uvijek za to da se ranije vadi beta, radije nego test. Ja bi je inače ranije otišla privatno izvaditi, nema smislila odugovlačiti sa svime. Sa testovima je muka, pa ako je pozitivan, sto pitanja oko toga da li je crtica dovoljno tamna, tamni li iz dana u dan... Mah.
Nina, znam za test, nisam znala kad betu vadiš. Grizli možeš li ti otići ranije izvaditi, tvoja je za sto godina?
Jutro, dosla sam da vidim stanje, Grizli 😪
Ketice to se isto dogodilo i meni, mullerov test pozitivan a na nekom iz dm-a nista, ni traga crtici a bila sam trudna🤗
Zato cestitam!!💞
Sortiraj odgovore
Najstariji