Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Ožujak 2019. 20:02

Nikita a daj ne copraj me 😀! Ne zelim se buditi u 5, hoocu spavat! Jutros se probudila u 5.30 i naravno da nakon rucka nisma oci mogla drzat otvorene nego fino odgulila 3 sata si. Pojma nemam kad je najvisa razina al nekako mi je najlogicnije kad je urin najkoncentriraniji da ga ima i najvise. A s obzirom da tokom dana pijem po pumpa onda pretpostavljam da bi najvjerodostojniji bio urin kad ne pije a to je ujutro. 

• melina87
    26. Ožujak 2019. 20:08

ninna1804-zao mi je zbog tebe,znam kako se sad osjecas.. i meni krči u maternici kao i pred menstruaciju,a danas mi je 6dnt i to me izludi...

Mrva1986 ja licno nisam to imala ali znam od prijateljice ,dr joj rekao da je to normalno...
    Grizli-drzimo ti fige da sutra da nas obradujes sa pozitivnom vijescu....

• Mrva1986
    26. Ožujak 2019. 20:20

Joj da bar mogu zaspati i probuditi se iduci tjedan. Jedino zbog cega jedva cekam sutra je  da vidimo grizlin plus ko kuca💓

• ninna1804
    26. Ožujak 2019. 20:21

Hvala vam cure, sutra je novi dan....ponovit cu u cetvrtak ujutro kako sam i planirala, to ce onda biti 10.dnt, a u petak idem vadit betu i vidjet sto dalje, imam još dva smrzlića 😇
    Sretno svima, saljem vam velikiii zagrljaj!!!!!!!

• Blacky89
    26. Ožujak 2019. 20:28

Ninna vjerujem da sama osjecas kad stiže m... al ipak držimo 🤞 da te ipak osjećaj vara i da je test pokazao krivo... A sta kažu Š i biologice? Hoce ti radit kakve dodatne pretrage? Jel rekao sta? Mislim znam da je težak na riječima al mozda je nesto spomenuo. 8 blastica je stvarno puno... 😢
    Grizli, znam, tako i ja... svako jutro budna prije 6, a imam vremena spavat do 7 😊... a nekidan sam se trebala ustati u 6 i bas mi se taj dan neopisivo spavalo... sve naopako... ko antuntun 
    A Nikitta izdrži... vjeruj da se to jajnici bude i da počinju radit punom parom i proizvodit savrsene js 😊

• Kengurica
    26. Ožujak 2019. 20:29

Nema me par sati i imam šta čitati.
    Dobro sam. Danas kao da me rjeđe zaboli ovaj napaćeni jajnik.
    Joj uzbudljivo mi je citati sve i ja jedva cekam razvoje situacija i objave tih proljetnih trudnoca.

Grizli
    26. Ožujak 2019. 20:29

Ninna pa ako kod mene ocekuju svi plus ne vidim zasto ga i ti imas pa mi se pratimo u stopu i imamo slicne simptome. 

• ninna1804
    26. Ožujak 2019. 22:09

Grizli ja lagano odustajem zbog tog smeđeg iscjetka koji me uvijek prati nekoliko dana pred mengu, a sad i neg test. Ali eto, nada umire zadnja ......neopisiva bi bila sreca da me beta iznenadi i bude velikaaa kao tvoja 
    Blacky biologinje svaki put kazu da ne mogu vjerovati da ja jos nisam trudna kraj onakvih blastica koje su vec bile u fazi hatchinga. A prof. stvarno sve pokusava, dva prp-a, embryo glue, sad mi uveo decortin.....vidjet cu sto ce sad u petak reci. Strpljenja i zivaca, eto....

• Mrvi
    26. Ožujak 2019. 22:35

Nina - sto je prp? I u kojoj bolnici si u postupcima? 

• glasna
    26. Ožujak 2019. 22:43

Pozdrav drage, jel se koja susrela sa gynositol prahom? I dali su vam pomogle u regulaciji cikusla i PCOS-a? Hvala🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani