Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sunshine25

Broj poruka: 831

Prijavi adminu

Pa ne!! Znaš kak smo pričale da nam je menga stala odmah na početku bockanja, 2-3dc? Jel moguće da se zbog tog čisti, da nije sve izašlo? Mislim, nemam svježe krvi, a i ta ,,opna'', ne znam kak da to nazovem, je isto kao stara krv. E luda sam više, ako treba procurit, nek procuri i do klinca više!!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25

Prijavi adminu

Vaki

Ne znam, nisam toliko pametna… Da povećaš dozu utrogestana? Piješ li duphaston? Nama uvijek govore ako bude krvi ili slično da trebamo povećati unos progesterona.

Ne pijem duphastone, rekao mi dr. da ćemo se sve dogovoriti u ponedjeljak kad vidimo betu. Utriće 3x2 stavljam, klasika. Mislim, nije to svježa krv, doslovno je bila kapljica roze krvi kraj tog čuda 😔

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

sunshine25

Prijavi adminu

Nikitta

Sunshine25Uh, vjerujem da si pretrnula. Moguće je da je to neki stari ugrušak, ako je smeđe… ja sam paničar, pa bih zbog toga išla na hitnu, pogotovo ako te ulove bolovi ili temperatura iznad 38… temp do 37,5 je moguće trudnoća, sve iznad, sranje… Svakako prati pa ako se nastavi, pravac hitna.

Jel mi vjeruješ da me strah otići na wc, što ću sljedeće vidjeti na papiru? Strašno! Temp. je ok, nemam bolova, pratim pa javim! Inače mi menga traje 6 dana sigurno, imam uvijek debeli endometrij, a sad mi trajala 2-3 dana. Nadam se da je to od toga, ne znam šta bi drugo moglo biti

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Lilypie

Broj poruka: 722

Prijavi adminu

sunshine25

Nikitta

Sunshine25Uh, vjerujem da si pretrnula. Moguće je da je to neki stari ugrušak, ako je smeđe… ja sam paničar, pa bih zbog toga išla na hitnu, pogotovo ako te ulove bolovi ili temperatura iznad 38… temp do 37,5 je moguće trudnoća, sve iznad, sranje… Svakako prati pa ako se nastavi, pravac hitna.
    Jel mi vjeruješ da me strah otići na wc, što ću sljedeće vidjeti na papiru? Strašno! Temp. je ok, nemam bolova, pratim pa javim! Inače mi menga traje 6 dana sigurno, imam uvijek debeli endometrij, a sad mi trajala 2-3 dana. Nadam se da je to od toga, ne znam šta bi drugo moglo biti

Znaš ti sto? Žive ti nas isprepada 😁 Šalim se, naravno. Možda je neki hematom, neka žilica pukla... bilo sto, ali mi naravno uvijek mislimo na najgore. Ništa te ne boli, ne krvaris, ja mislim da je bebica ipak tu i da će sve biti kako treba. Prati obavezno i naravno, bilo sto da se dogodi, pravac hitna.
    I javljaj nam.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli

Broj poruka: 8262

Prijavi adminu

Nemasekirancije hahaha dok ja imam termin za vaditi bete ako ne procurim sve cure ce vec betu povaditi. 😁
    Sunshine zbilja situacija da se us*! Zapravo ne znam sto bi ti rekla za to. Mozda je zbilja samo ugrusak neki pa si od njega i imala smedje. Jel postoji opcija da je to bila nakupina utrica. Meni je prosli put od crinone izasla jedna nakupina ogromna u komadu. Nikad prije nije tako uvijek sitni komadici. Pa mozda je od toga, ne znam kako se ti utrici nakupljaju. Drzim fige da je sve ok, a to sto Nikita kaze ako bi rasla ti temp ili krenulo krvarenje od na hitnu za svaki slucaj. 

sunshine25

Prijavi adminu

Lilypie, a možeš misliti moje panike, još muž na poslu, šaljem mu ja idem na hitnu, ljušti se nešto 😂 pratim pa javim - pozitivno što nema više smeđarenja, možda sve ošlo s tim čudnovatim stvorom.
    Nikkita, baš kao opna, ljigavac, nije utrić nikako. Joj grozno, ali sam pipnula, i baš je onako staro sasušeno, gumirano 😣 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Grizli molim te za informaciju ako znaš. Sad mi je sinulo da će mi sljedeći ciklus biti taman negdje oko Uskrsa, znaš možda dali humana radi normalno za uskršnje blagdane ili se odjel zatvara na par dana? Znam da za Božić i novu godinu ne rade jedno 3 tjedna, ali neznam koja im je procedura oko Uskrsa 😐

Grizli

Broj poruka: 8262

Prijavi adminu

mimicaRI

Grizli molim te za informaciju ako znaš. Sad mi je sinulo da će mi sljedeći ciklus biti taman negdje oko Uskrsa, znaš možda dali humana radi normalno za uskršnje blagdane ili se odjel zatvara na par dana? Znam da za Božić i novu godinu ne rade jedno 3 tjedna, ali neznam koja im je procedura oko Uskrsa 😐

MimicaRi nemam pojma zapravo, a meni ako ne uspije ovaj ciklus isto mi se cini da bi mi koglo past oko tih blagdana

sunshine25

Prijavi adminu

Nikitta

SunshineČekaj, jel ideš na hitnu ipak ili? Meni muž isto radi, noćna smjena, neće doći do 5-6 ujutro, a meni se slošilo maloprije, zamračilo na wcu. To kakanje je koma kad je endometrioza prisutna kao meni. Sad sam popila Ketonal i Spasmex, jer pijem samo jedan ujutro, i jedan navečer, ostalo izdržavam uz mirovanje i termofor. Nadam se da će mi bit bolje, ujutro rano ustajanje u Petrovu. Javljaj ako si išla na hitnu, nadam se da možeš zvat nekog da ide s tobom za svaki slučaj.

Ma na sreću, radio drugu pa evo stigao u 22h. Stavila sam utriće, mirujem, pratim situaciju i zasad neću na hitnu. Ako se pogorša, idem. 
    Ajoj 😔 jadna ti, miruj i držim fige da bude bolje 😘

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Grizli

mimicaRI

MimicaRi nemam pojma zapravo, a meni ako ne uspije ovaj ciklus isto mi se cini da bi mi koglo past oko tih blagdana

Rade,ja sam prosle god paradirala tamo bas u to vrijeme,iako ne znam kako su sad organizirani kada je otisao dr.M

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.