Nikitta, Grizli hvala cure moje na podršci ❤ ja isto vjerujem da neće raditi probleme ako odgodim. Neznam dali rezerviraju ili kako, ali morala sam se nakon dogovora za stimulirani ivf javiti sestri u ambulantu da me upiše- vjerojatno da znaju planirati količine.
Sretno cure, pratim vas i dalje i držim fige na najjače 😘
Ajde curke samo hrabro... nema depre 💪😘
Kako kaze jedna moja prijateljica: i nogom u guzicu je korak prema naprijed 🙉
Ninna, grizli, sunshine, ketice držim 🤞na najjače! I ostalim curama ako sam neku izostavila 😘
Curke da bisam cula vise ovo..biti ce sve suoer i to je to! Samo glavu gore i pozitivmo do kraja!!! Vjerujem da ce sve biti odlicno i da cemo se veseliti lijepim beticama :)! Nije da neznam kako vam je...bome nazalost znam, ja se nakon neg bete polako rijesavam te tuge, ali stvarno ide sporo. Al rekla sam si nema zaljenja vise..isolaci se, dodji k sebi i dalje u nove pobjede. Doci ce jednom, ako ne ovaj onda slijed put ili obaj tamo ❤ samo hrabro curke ☺
Sunshine hahahahahahaahhaaha evoo vristim..all nis barem znas da muz niie trudan 😂😂😂😂😂. Btw u pon ce bito takva beta da slavimo ❤❤❤❤
Grizli ce ti se takodjer pridruziti ☺
Svim ostalim cekalicama drzim fige 🤞😊
Ketica,Lilypie zao mi sto se loše osjecate, ali razumijem da imamo i takvih dana, nadam se da cete sutra biti bolje, glavu gore, jos nista nije gotovo... Saljem vam zagrljaje 😘
MimicaRI zao mi je draga, sljedeci ciklus ce brzo doci..... Zelim tvom svekru uspjesnu operaciju i oporavak!!!
Blacky89 hvala draga!! 😘 u petak je transfer?
Cure, nisam ništa iza pročitala, kasnije ću, došla sam vas pitati za savjet
Iz mene je maloprije ispala kao krpa tkiva, smeđa, od 5 cm. Što da radim? Ništa me ne boli, smeđarenje se smanjilo, jel da idem na hitnu? Kraj tog komada je i bila roza kapljica. Ne znam jel se to maternica čisti ili koji vrag, us*ala sam se ko grlica!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure, nisam ništa iza pročitala, kasnije ću, došla sam vas pitati za savjet
Iz mene je maloprije ispala kao krpa tkiva, smeđa, od 5 cm. Što da radim? Ništa me ne boli, smeđarenje se smanjilo, jel da idem na hitnu? Kraj tog komada je i bila roza kapljica. Ne znam jel se to maternica čisti ili koji vrag, us*ala sam se ko grlica!!
A mogu mislit 🙁 I ništa te ne boli? Ne krvaris?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ne znam, nisam toliko pametna... Da povećaš dozu utrogestana? Piješ li duphaston? Nama uvijek govore ako bude krvi ili slično da trebamo povećati unos progesterona.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pa ne!! Znaš kak smo pričale da nam je menga stala odmah na početku bockanja, 2-3dc? Jel moguće da se zbog tog čisti, da nije sve izašlo? Mislim, nemam svježe krvi, a i ta ,,opna'', ne znam kak da to nazovem, je isto kao stara krv. E luda sam više, ako treba procurit, nek procuri i do klinca više!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Ne znam, nisam toliko pametna… Da povećaš dozu utrogestana? Piješ li duphaston? Nama uvijek govore ako bude krvi ili slično da trebamo povećati unos progesterona.
Ne pijem duphastone, rekao mi dr. da ćemo se sve dogovoriti u ponedjeljak kad vidimo betu. Utriće 3x2 stavljam, klasika. Mislim, nije to svježa krv, doslovno je bila kapljica roze krvi kraj tog čuda 😔
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji