Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Nikitta izgleda da onda idem tvojim stopama 😉 hvala draga na odgovoru, vidjet cu onda kako će mi biti do 17 pa ću odlučiti dali ići sutra ili u ponedjeljak za Rijeku. 

• Hani

Broj poruka: 888

Prijavi adminu

mimicaRI

Cure pomagajte. Osjetila sam danas laganu bol u trbuhu kao kod menstruacije, dodem doma i vidim da mi ide malo krvi, vise kao iscjedak krvavi. Sad neznam dali da danas brojim kao 1dc ili da cekam da bas krene… oprostite, znam da se ponavljam i da se tu pisalo puno o tome ali bas sam zbunjena.. nije krenulo kako treba ali nije bas ni smedi iscjedak i imam grceve u trbuhu 😒

Mimice, ti si u Rijeci, je li tako? Do kojeg sata tamo broje prvi dan? Čim nisi sigurna je li to to, znaci da nije. Bar ja tako brojim. Kad krene kako treba, znat ces. 

Ketica

Broj poruka: 119

Prijavi adminu

Cure, moje drage mene danas pere teska depra placem se cjeli dan, 😢😢u navratima😢 pokazi mi prst i suze sam kapaju, nastojim mislit pozitivno, ali ne ide, nocas cjelu noc su me ubijala koljena i bolilo me na obje strane,imam i neku sluz koja je bezbojna  tako mi je isto pred menstruaciju, imam osjecaj da cu procuriti  svaki cas,a trebala bi dobiti 29.3. nisam spavala cjelu noć, a ovi utrogestani od njih sam vec pocela luditi, noćne more sam tak, a grudi ma svrbe vec danima i ogromne su, a inace nosim 90d,onda mozete mislit na sta to lici i kakav je dobar osjecaj kad skinem grudnjak, a još sam i sama doma, muz mi je na moru... (buštela) onda mi je sve još teže😢ubi me samoća, a cetvrtak se cini predaleko, još 5 dana, rekla sam sama sebi da necu prije ić piškat, ali to se ponekad cini nemoguca misija, negde na forumima citam da su neke imale bolove kao pred mengu 8,9,dnt,i na kraju ➕,,,  igra zivaca  na najjace. 14 dana od transfera pada  na 28.3.a mengu trebam dobiti 29.3.osim ako vjestica ne dođe prije. Sad kad je ne zelim sprema se, a inace ju izazivam tabletama,STRAŠNO. A netko kaze,.. ma kaj  je to ostati trudan

Ketica

Prijavi adminu

Najvise kukam ovde😑😕🙁😢

Lilypie

Broj poruka: 722

Prijavi adminu

Ketica

Cure, moje drage mene danas pere teska depra placem se cjeli dan, 😢😢u navratima😢 pokazi mi prst i suze sam kapaju, nastojim mislit pozitivno, ali ne ide, nocas cjelu noc su me ubijala koljena i bolilo me na obje strane,imam i neku sluz koja je bezbojna tako mi je isto pred menstruaciju, imam osjecaj da cu procuriti svaki cas,a trebala bi dobiti 29.3. nisam spavala cjelu noć, a ovi utrogestani od njih sam vec pocela luditi, noćne more sam tak, a grudi ma svrbe vec danima i ogromne su, a inace nosim 90d,onda mozete mislit na sta to lici i kakav je dobar osjecaj kad skinem grudnjak, a još sam i sama doma, muz mi je na moru… (buštela) onda mi je sve još teže😢ubi me samoća, a cetvrtak se cini predaleko, još 5 dana, rekla sam sama sebi da necu prije ić piškat, ali to se ponekad cini nemoguca misija, negde na forumima citam da su neke imale bolove kao pred mengu 8,9,dnt,i na kraju ➕,,, igra zivaca na najjace. 14 dana od transfera pada na 28.3.a mengu trebam dobiti 29.3.osim ako vjestica ne dođe prije. Sad kad je ne zelim sprema se, a inace ju izazivam tabletama,STRAŠNO. A netko kaze,.. ma kaj je to ostati trudan

Draga Ketice, pratimo se u dan razlike. I meni danas krenuli poznati grčevi i raspoloženje je odmah palo. Čitav dan nešto čistim jer nekako duboko u sebi znam da ni od ovog postupka ništa. Ne mogu te utješiti, samo sam se htjela javiti da znaš da nas ima još 😚

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Ketica

Prijavi adminu

Lilypie ja sam i oćištila i šetala,,i sve. I opet... 😢neki put imam osjećaj da  gubim  te bitke, vec sam umorna od borbi.

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Cure - ma šta je ovo? Nemojte biti negativne pa barem vi znate da ti simptomi ili ne simptomi ne znače ama baš ništa. Možda su vam baš to znakovi trudnoće, te promjene raspoloženja. Još malo se strpite pa pišnite testić... Samo imate loš dan, bit će to o. k.! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Hani da ja sam u Rijeci. Neznam kako tamo broje prvi dc jer sam zaboravila pitati doktoricu, ali mislim da je Grizli tu pisala da isto gledaju do 17. 
    Meni je sad vec krenulo tako da bi mogla danas brojati kao 1dc, ali nažalost svekar je zavrsio hitno u bolnici, mora na operaciju sto prije pa ne vjerujem da cemo se uspjeti organizirati ovaj tjedan 🙁 Šta je tu je, glavno da njemu bude bolje a mi ćemo se strpiti do sljedećeg ciklusa. Neznam samo kako sad ide za lijekove, upisana sam za sljedeći tjedan pa ću u ponedjeljak nazvati da vidim ako mogu samo odgoditi za sljedeći ciklus terapiju.

Grizli

Broj poruka: 8262

Prijavi adminu

Ninna lavice su mala bebe za nas ovdje! Sve mi to mozemo i hocemo!
    Ketica jaaaooo ja neznam ni kako izgledaju kosarice 90d 🤔 moja bujnost od 75a je ljubomorna sad na tebe. Draga to sto osjecas mogu zaista biti dobri znakovi razdrazljivost, sluz, grudi... Vjerujem da je tesko sama to prolaziti al vjeruj u najbolji moguci ishod. Jos imas puno da ocekivane M, kao i Lilypie a tako rani grcici mogu biti dobar znak. Hajde smjesak na lice i da krenemo uskoro nizati pluseve sve ovdje i da se ova tema zatvori da vise niti jedna od nas nikad ne mora ovo prolaziti. Saljem ti zagrljaj inpozitivne misli.
    Nikita i ja nekako vjerujem da je moja O bila kako sam ju osjetila, al ne zelim trcat pred rudo i raditi teat prerano jer ako je ikojim slucajem i cudom pogodjen impl.prozor onda moram ipak proc malo vremena da dobijem na testu tocan rezultat. Ovako da se sad testiram uvijek bi sumnjala dal je ili nije tocno i samo se nervirala a ne da mi se. 

• Mrvi

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

Curke i ja sam danas jako lose volje, bijesna i ljuta sam na cijeli svijet zbog neuspjeha, da barem mogu plakati da sve izbacim iz sebe. Ali sutra je novi dan, moramo dignuti glavu i misliti pozitivno. Sve se uvijek nekako rijesi pa ce i ovi nasi problemi jednog dana nestati 😍

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.