MimicaRi zao minje da ti je svekar lose! Zelim sve najbolje! Nazovi u ponedjeljak Ri pa vidi s njima. Ne rade problem ako odgodis lijekove imaju uvijek tako da nece biti problema. Meni nikad nisu pislai "rezervaciju" za lijekove a uvijek sam ih dobila. Sretno i da sve prodje dobro.
Malagarava impl. prozor u idealnom ciklusu od 28 dana se racuna od 20-24 dana kao s time da sam ja nasla podatak da se on nalazi negdje izmedju 4-8 dana prije menge bez obzira na duljinu ciklusa. Najreceptivniji endometrij kod mladih cura je tih 4 dana, al starenjem se skracuje i vecinom u 30-tima on je oko 3 dana, a nakon 38 se smanjuje na 2.U principu impl. prozor je moment kad je progesteron najvisi u tijelu, a estradiol krene rasti. Kod stimulacije u tim ciklusima je on ranije 2-4 dana nego sto bi normalno bio. I najuspijesnije trudnoce su one kod kojih od implantacije do dana kad bi menga trebala nastupiti (a ne dodje) prodje 8 ili manje dana.
Nikita nadam se da nece doci pa d acu bar testic moc piskit. Imam ih punu ladicu a zadnjih mjeseci me menga uvijek preduhitrila pa nisam stigla ih ni isprobat. Hehehehe izgubiti cu praksu kako se rade. Dodje mi da ko Sunshine natjeram muza da ih piski 🤣
Nikitta, Grizli hvala cure moje na podršci ❤ ja isto vjerujem da neće raditi probleme ako odgodim. Neznam dali rezerviraju ili kako, ali morala sam se nakon dogovora za stimulirani ivf javiti sestri u ambulantu da me upiše- vjerojatno da znaju planirati količine.
Sretno cure, pratim vas i dalje i držim fige na najjače 😘
Curke da bisam cula vise ovo..biti ce sve suoer i to je to! Samo glavu gore i pozitivmo do kraja!!! Vjerujem da ce sve biti odlicno i da cemo se veseliti lijepim beticama :)! Nije da neznam kako vam je...bome nazalost znam, ja se nakon neg bete polako rijesavam te tuge, ali stvarno ide sporo. Al rekla sam si nema zaljenja vise..isolaci se, dodji k sebi i dalje u nove pobjede. Doci ce jednom, ako ne ovaj onda slijed put ili obaj tamo ❤ samo hrabro curke ☺
Sunshine hahahahahahaahhaaha evoo vristim..all nis barem znas da muz niie trudan 😂😂😂😂😂. Btw u pon ce bito takva beta da slavimo ❤❤❤❤
Grizli ce ti se takodjer pridruziti ☺
Svim ostalim cekalicama drzim fige 🤞😊
Ketica,Lilypie zao mi sto se loše osjecate, ali razumijem da imamo i takvih dana, nadam se da cete sutra biti bolje, glavu gore, jos nista nije gotovo... Saljem vam zagrljaje 😘
MimicaRI zao mi je draga, sljedeci ciklus ce brzo doci..... Zelim tvom svekru uspjesnu operaciju i oporavak!!!
Blacky89 hvala draga!! 😘 u petak je transfer?
Cure, nisam ništa iza pročitala, kasnije ću, došla sam vas pitati za savjet
Iz mene je maloprije ispala kao krpa tkiva, smeđa, od 5 cm. Što da radim? Ništa me ne boli, smeđarenje se smanjilo, jel da idem na hitnu? Kraj tog komada je i bila roza kapljica. Ne znam jel se to maternica čisti ili koji vrag, us*ala sam se ko grlica!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure, nisam ništa iza pročitala, kasnije ću, došla sam vas pitati za savjet
Iz mene je maloprije ispala kao krpa tkiva, smeđa, od 5 cm. Što da radim? Ništa me ne boli, smeđarenje se smanjilo, jel da idem na hitnu? Kraj tog komada je i bila roza kapljica. Ne znam jel se to maternica čisti ili koji vrag, us*ala sam se ko grlica!!
A mogu mislit 🙁 I ništa te ne boli? Ne krvaris?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji