Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    24. Ožujak 2019. 09:23

Jutro curke! Ja sam konačno uspjela malo duže odspavati 😁 stanje je dobro, kako je jučer ono čudo ispalo - nemam skoro nikakvog iscjetka, nemam nikakvih bolova. Sutra je dan D, nisam danas pravila test jer nemam živaca 🙄 hvala vam na brizi 💚
    Grizli, super što nema menge!! Mora to biti to!
    Meni je točna u sat, a evo isto je nema, barem ne u standardnom obliku 😂
    Babylove, mirovanje i iso sport! Mene je to izvuklo. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    24. Ožujak 2019. 10:23

Nikitta, super mi je kak Petrova to ozbiljno radi, vade krv prije. Sretno draga, da se napokon sve isplati!

Nasty
    24. Ožujak 2019. 10:39

Nikitta draga pokušaj biti smirena, pa ne vjerujem da ti neće krenuti s manjom dozom. Ovo će smiješno zvučati ali probaj nekako vjerovat svojim jajnicima da će dobro to podnjeti i odraditi ovaj put. Ta cura je očito pcos i tko zna što još ima bidna. Držim fige!

Grizli
    24. Ožujak 2019. 11:10

Nikita znaci ostaje ti doza 300? Mislim razlika je jer ovaj ima i fsh i lh, a gonali samo fsh pa mozda ti i to igra ulogu. 

Nasty
    24. Ožujak 2019. 11:14

A svašta.. Koja je razlika u lijeku? Gonal je čisti fsh, a o ovaj drugi? 

Nasty
    24. Ožujak 2019. 11:16

Grizli, pa da. 

Lilypie
    24. Ožujak 2019. 11:19

Drage moje cure, samo da vas pozdravim.
    Kod mene ništa novo, guram 9dpt. Jutros popisan drugi test iz paketa... veniš 😬
    Ne predajem se još 🤞🙏

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Mrvi
    24. Ožujak 2019. 11:40

Nikitta

Kengurice Hvala ti 🥰Moja dr. je temeljita, od nas tri danas, samo sam ja vadila i estradiol, lh i progesteron, dok su njih dvije koje su kod drugih dr. vadile samo progesteron. Samo me muči ta stimulacija. Baš sam na iglama, s kim god sam pričala, uvijek su krenule cure s manjom dozom Menopura. Recimo cura danas pored mene, imala 150, pa joj digla na 225, na kraju hiper - 21 stanica, niti jedna oplođena, koma! Ja ne znam, oni jednostavno gađaju, pa Bože pomozi.

Nikita i ja sam imala taj protokol, amh 21 i na kraju 5 js, 1 zrela i 1 skoro zrela, ostale nezrele, tako da sve smo razlicite 

• Babylove
    24. Ožujak 2019. 11:52

Hvala vam cure 😊 a za posao moram ici.. do sada mi je sef stvarno susretljiv.. ali svejedno nebi to previse kotistila. Jer kad mene nema on radi cijeli dan( kad njega nema je obrnuto, netko od nas mora biti u salonu sa deckima sto rade) . radije cu nakon transfera ostati 2 dana doma, a za kasnije smo se dogovorili da cu do bete raditi po 4 sata..  a sutra cu nekako izdrzati.. i kolege na poslu su mi super pa ce me pokrivat... taj iso sport misite na onaj sok ili nesto drugo?. nisam inace bas sa napitcima i sokovima jer inace vodu samo pijem ovo ostalo stvarno rijetko

johan
    24. Ožujak 2019. 11:53

Evo drage moje evo me opet, da vam se javim ,jucer dobila štopericu i u pon punkcija,al neznam zasto sam dobila 2 inekcije jer sam prosli put dobila 1??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.