Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ketica

Broj poruka: 119

Prijavi adminu

Cure ja ošla vanka frendici na rođendan i zaboravila na sve i bol i grceve i primila me pozitiva, hvala ti Niktta, prave rijeci 💪❤️👏👏bas kad su mi trebale, ali brate mili još u zivotu nisam popila toliko soka od borovnice, kao da sam otkrila sok od borovnice, o Boze sama se sebi me mogu nacuditi... Niš nek me sad ova pozitiva drzi do četvrtka i nek me ne pusti. Bas je dobro da ste tu i da Vas imam.. Taman da "stavite ruke na moja ramena" ❤️💪❤️🤗

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Norules

Grizli

mimicaRI

Grizli molim te za informaciju ako znaš. Sad mi je sinulo da će mi sljedeći ciklus biti taman negdje oko Uskrsa, znaš možda dali humana radi normalno za uskršnje blagdane ili se odjel zatvara na par dana? Znam da za Božić i novu godinu ne rade jedno 3 tjedna, ali neznam koja im je procedura oko Uskrsa 😐
    MimicaRi nemam pojma zapravo, a meni ako ne uspije ovaj ciklus isto mi se cini da bi mi koglo past oko tih blagdana
    Rade,ja sam prosle god paradirala tamo bas u to vrijeme,iako ne znam kako su sad organizirani kada je otisao dr.M

Nadam se da će onda raditi i ove. Bas ću pitati sestru sutra kad budem zvala pa da znamo za sigurno. Hvala svejedno 😉
    P.s. Nikitta javi kako je prošlo 🙂🤞🍀

Grizli

Broj poruka: 8262

Prijavi adminu

Dobro jutro curke! Pise na mom kalendaru mi da danas dolazi menga pa da vidimo sad krecemo se igrat macke i misa nas dvije. Grcevi se smanjili za sada pakrticki nemam ih a prijasnjih jutra sam imala, i sad je doslovno kao da nemam simptoma. Sve ludo ovaj put. Drago mi je samo da nisam prokrvarila prije cega me bilo strah. 
    Sunshine kakva je situacija?
    Norules vidis dobro da znamo da rade u tom periodu valjda ce i ove godine iako ih je bas malo i zao mi ih je iskreno.
    Ketica neka si se ti opustila i uzivala malo. I da te pozitiva drzi do daljnjeg ne samo do cetvrtka!
    MimicaRi kako svekar? Nadam se da je sve proslo u redu i da ste se malo smirili.

• Babylove

Broj poruka: 1197

Prijavi adminu

Pozdrav curke 😊
    Kako ste danas?
    Sunshine jesi bolje? Ocekujemo sutra veliku betu 🤞🤞
    Nikitta kako ide pikanje, dali je bolna M? Ako sam dobro popratila danas ides na uzv?
    Ketica, Lilypie, Mrvi zao mi je da ste lose volje.. nadam se da ce vas brzo proci 💖
    Mimica kako je svekar?
    Malagarava kako se ti osjecas?
    Grizli draga nasa sretna sam da ti M nije dosla.. nadam se da ni nece... hoce li koji testic uskoro?
    Blacky, Vaki i ostale cure koga sam izostavila.. pogubila sam se malo pa sad vise ne znam tko sta ceka... u svakom slucaju.. koja ceka postupak, koja vec je u njemu, ona koja ceka transver ili koja je vec imala i ceka betu, svima zelim isti ishod, a to je zna se koji.. 🤞🤞💖💖💖 sretno svima do neba i vrijeme je da ovdje zavlada samo pozitiva...
    Ja polako opet cini se ulazim u lagani hiper... od sinoc kad idem mokriti uzasni bolovi... jutros mi sve slabo doslo.. ali pokusavam sto vise tekucine unjeti i mirovati.. jedino sutra idem raditi.. nadam se da cu moci.. jos uvijek sam u iscekivanju ishoda, ali mogu reci da nisam nesto pretjerano okupirana mislima o tome dali se sto oplodilo ili ne... mozda je zapravo i bolje ovako da do 3 dana nista ne znam.. sutra ce vjerojatno jutro do 10 h prolaziti kap na kap dok ne nazovem bolnicu.. al do tada sam okej i nadam se lijepim vijestima 😊

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Babylove - i mene šarafi u trbuhu što će ti reči, onda mogu misliti kako je tebi... 
    Sunshine - nadam se da nema više nikakvih ugrušaka i sl. 
    Nikitta - što kažu na ultrazvuku? 
    Grizli - odlično. Inače procuriš rano, očito je sad bebica u buši... 
    Mimice - nadam se da nije bilo pro lema s prebacivanjem termina i da je svekar dobro. 
    Ostale cure- sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Prijavi adminu

Bolje je cure, baš idemo kod njega u bolnicu. Danas bi trebao biti opreriran, doktori nas uvjeravaju da će sve biti u redu pa se nadamo i mi da hoće ❤
    Grizli jako mi se sviđa da ti menstruacija nije došla i da su se grčići smirili 🍀🍀😊 nadam se da će za koji dan testić jer riječku betu je baš nemoguće dočekati.. 
    Babylove žao mi je da te lovi hiper. Lezi, odmaraj, pij tekućine i ako možeš ostani još makar sutra doma da ti se to sve još malo smiri. Držim 🤞da sutra budu najbolje moguće vijesti iz laba 🙂🍀🍀🍀❤

Prijavi adminu

Vaki

Babylove - i mene šarafi u trbuhu što će ti reči, onda mogu misliti kako je tebi…
    Sunshine - nadam se da nema više nikakvih ugrušaka i sl.
    Nikitta - što kažu na ultrazvuku?
    Grizli - odlično. Inače procuriš rano, očito je sad bebica u buši…
    Mimice - nadam se da nije bilo pro lema s prebacivanjem termina i da je svekar dobro.
    Ostale cure- sretno!

Vaki neznam još ništa. Sutra ću zvati i vidjeti ako mogu prebaciti. Nadam se da neće biti problema jer do sada su se stvarno pokazali susretljivi. I nadam se da će za blagdane raditi jer predugo mi je dva ciklusa čekanja 😕

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Babylove, razmisli ti da ne idea na posao. Jesi pila kad za hiper izotonicni napitak, iso sport. 
    Sunshine bas si me prepala sinoc, nadam se da je sad ok.
    mimicaRi meni je prosli postupak mama zavrsila u bilolnici i to dvoje zajedno je zaista prevelikimstres tako da mislim da si dobro odlucila da pricekas.
    Grizli ma mora to biti to misa mu. Da i mi veteranke skupa pricamo o drugim simptomima :*
    Ketica svaka cast na strpljivosti, sad se samo zaokupi max. I sretno!
    Sretno svima!
    Nikittu cekamo s izvjestajem. 

• Mrvi

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

Jutro curke, tuga je i dalje tu i boli ali proci ce i idemo dalje. Grizli - nadam se sa je to ovaj put to 💞
    Sunshine - super da se smirio i razveseli nas sutra
    Nikita - sretno s postupkom
    Babylove- i ja mislim da bi bilo bolje da ostanes doma
    Ketica- neka si se provela i barem nakratko zaboravila na sve
    Mimica Ri- vjerujem da ce ti izac u susret
    Svima vam saljem jedan veliki zagrljaj 😘

Grizli

Broj poruka: 8262

Prijavi adminu

Vaki pa prosli put sam nakon 9 dana cirinone prokrvarila u stimuliranom, u prvom stimulirnaom sam nakon 13 dana, al sam vec 13.dan imala smedji iscjedak. A u prirodnjaku sam nakon 12 dana se bas lose osjecala pa sam 13.dan vadila betu privatno i bila je negativna i onda sam dobila 3 dana kasnije. Tako da mi nije pravilo dobiti ranije, al onda su ki i ciklusi bili 26 dana a sad zadnje su mi bili oko 24 dana pa sam zato mislila da ce uraniti. Ne znam sto da mislim. Rekla sam muzu da mi se sve to cini kao 50 nijansi simptoma mpo. Svaki put nesto drukcije i nema pravila ni sablone po kojoj mozes nesto ocekivat. Do prije par dana mi je bilo bas tipicno pms stanje, sad nema vise veze s nicim dosadasnjim. Ne ocekujem cudno niti zelim previse se nadati. Al ovo mi je prvi put da nisam onako nestrpljiva kad cu test raditi imam osjecaj da bi mogla i do bete cekat da procurim. U svakom slucaju cure hvala na pozitivi i lijepim zeljama znate da i ja vama svima isto to zelim.
    Babylove pazi na sebe da ne bi si zakomplicirala sve, ako mozes zaista izbjegni posao. Odmaraj!
    MimicaRi rijecku betu zelim nam svima da docekamo jer bi to znacilo da smo uspjele. Ne docekamo ju samo kad dobijemo prije 😁. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.