Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    24. Ožujak 2019. 12:09

johan

Evo drage moje evo me opet, da vam se javim ,jucer dobila štopericu i u pon punkcija,al neznam zasto sam dobila 2 inekcije jer sam prosli put dobila 1??

Hej draga.. sretno 🤞🤞 kako mislis 2 ?

Grizli
    24. Ožujak 2019. 12:14

Babylove samo pazi na sebe i sto vise mozes miruj, nemoj dizat nista i bit ce sve super ako kazes da ti je ekipa na poslu dobra. Samo nemoj pretjerati! Drzim fige da do transfera se situacija popravi i da et bude vise nego uspjesan.
    Johan dobila si 2 stoperice ili? Koje injekcije?
    Lilypie ma kakva predaja dok ne krene nenga sve je moguce. Negdje sam procitala da vecini cura u ivf 10dnt bude u 50% slucajeva pozitivan test, 12dnt skoro 80%, a 98% izmedju 14-16 dana od et. Tako da imas jos vremena za vidit plusic. To se i ja sebe tjesim pa shodno tome planiram i testice raditi ako ne dobijem. 

• Babylove
    24. Ožujak 2019. 12:15
    Mislite li na ovo?
    Mislite li na ovo?
    johan
    24. Ožujak 2019. 12:15

Pa dobila 2 inekcije koje sam si morala dat jucer u 22 to je kao štoperica,nekuzim zakaj 2

Vaki
    24. Ožujak 2019. 12:16

Nikitta - iste nas brige more... Ispred mene je taman bila ženica kojoj se nije ni jedna stanica oplodila, a imala ih je hrpetinu. Meni je isto dokazano da mi ne pašu jake stimulacije pa me sad prpa. Doktorica mi govori da ne brinem jer zato dobivam decapeptyl i da neće biti puno stanica. No, kad malo istražujem vidim da je jedna cura dobila 25 jajnih stanica i samo 4 dobre, ali ona je sad pred porod pa onda ni to nije loše...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    24. Ožujak 2019. 12:18

Johan - već sam to čula da daju 2 štoperice, ali nisam ziher zašto. Da bolje sazriju, možda!? 

🤞❤️🙏

Vaki
    24. Ožujak 2019. 12:21

Nikitta - nemaš sad nekog izbora nego uraditi kako su rekli, a sutra ih nazovi pa provjeri. Mada ne bi tako napisali da nisu ziher u svoju odluku. 

🤞❤️🙏

johan
    24. Ožujak 2019. 12:24
    Decapeptyl 0,1mg ferring tako pise na inekcijama
    Decapeptyl 0,1mg ferring tako pise na inekcijama
    Grizli
    24. Ožujak 2019. 12:29

Johan Decapeptyl nije stoperica koliko znam  to je da ne puknu folikuli kao orgalutran npr. A 2 stoperice znaj dat kad ima puuno folikula da svi sazriju. 

• Malenaa88
    24. Ožujak 2019. 12:30

Babylove samo ti pij sto vise tekucine i kad mozes odmaraj koliko ti obveze daju. I zelim ti sutra lijepe vijesti. Ja sam ok. Nista me ne boli i nemam nikakvih simptoma kao da nisam u postupku ni bila nikako ali danas nisam zaokupljena samnom mami mi pozlilo nije dobro visoka temperatura skroz slaba pa sam oko tog se zabavila. Samo skicnula da vidim kakvo je stanje kod vas cura 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.