Nikitta - iste nas brige more… Ispred mene je taman bila ženica kojoj se nije ni jedna stanica oplodila, a imala ih je hrpetinu. Meni je isto dokazano da mi ne pašu jake stimulacije pa me sad prpa. Doktorica mi govori da ne brinem jer zato dobivam decapeptyl i da neće biti puno stanica. No, kad malo istražujem vidim da je jedna cura dobila 25 jajnih stanica i samo 4 dobre, ali ona je sad pred porod pa onda ni to nije loše…
Uff kad ovo vidim prpa me hvata.. onda se sjetim Gelica kako je prosla i Nikitta... valjda ce biti sve ok..
Grizli hvala ti draga pazit cu se naravno 😊
Mrvi koji protokol si imala? Moj AMH je nizak, i sad ga uopće nisu vadili, toliko sam sad poludila da ne vjerujem da se ovo događa u faking nedjelju, i da ne mogu ništa promjeniti.
Ma nema šanse, otići ću u 17h tamo i reći da odbijam terapiju dok ne porazgovaram u ponedjeljak s doktoricom. Sad bih ja trebala guglati koji je sastav Menopura. 🤓 Nebitno sastav, zanima me kakva logika stoji iza odluke da se opet ide ODMAH na udarnu dozu kod dokazanog low respondera?! Pogotovo jer je embriolog zaključio u otpusnom pismu da su za mene prirodnjaci ili blage stimulacije.
Menopur 150 pa 225
Nikitta zao mi je da te tako.muce... nadam se da ces se uspjeti dogovoriti 🤞🤞
Malagarava zao mi je da je mama lose..brz oporavak zelim 🤞
Nikita pa to je bas sulodo ppsebno jer ste pricale o tome. Uzas da ju ne mores dobiti a sestre normalno ne mogu mjenjat terpaije na svoju ruku. Nije ti kasno pocet ni 3dc ja sam oba puta pocinjala tako. Drzim fige da sutra dodjes do dr i riješite nesporazuma i dobis terpiaju koju trebas.
Malagarava dakle sve smo bez simptoma nakon feta. Sretno! I da mami bude bolje.
Johan - ja se svaki dan pikam Decapeptylom, nije to štoperica. To ti "čuva" folikule i smanjuje intervenciju tvojih hormana kako bi dr. lakše držali postupak pod kontrolom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli kako se osjecas? Bas mi nekak mirisi na dobro sto su ti se bolovi povukli 🤞😁 Kad je piskanje na testic?
Nikita bed da je tako ispalo ali koliko sam cula doziranja se mogu prilagodavat u hodu pa ak danas primis vecu dozu mozda ju smanje kasnije? Ako te frka tog.. Vaki kako ide pikanje? Imam osjecaj da kako dani prolaze da mi je teze primit piku, bas fest zaboli taj ubod ili sam mekusac . Jos kad dode stimulacija.. 😂😂 Kako ti to podnosis?
Sunshine i ostale curke u cekanju bete, pratim vas i i fige su u zraku 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Babylove- da to je taj! Taj je fin i crveni, plavi nemoj nikako 🤢🤢🤮
Meni opet vrag nije dao mira, opet sam napravila test. Tamnija je crtica, definitivno, ne bole me više očne jabučice dok je pokušavam vidjeti 😂 strašno me križa bole, pa se širi u guzove, smeđarenje je još gore 😔 nadam se da je to stvarno nekakvo čišćenje maternice, nekako mi je logično da ne bi crtica bila tamnija da je biokemijska.
Hrabrice, meni je isto bilo kod pikanja..svaka mi je bila bolnija od prethodne!! Što ti je psiha 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Babylove- da to je taj! Taj je fin i crveni, plavi nemoj nikako 🤢🤢🤮
Meni opet vrag nije dao mira, opet sam napravila test. Tamnija je crtica, definitivno, ne bole me više očne jabučice dok je pokušavam vidjeti 😂 strašno me križa bole, pa se širi u guzove, smeđarenje je još gore 😔 nadam se da je to stvarno nekakvo čišćenje maternice, nekako mi je logično da ne bi crtica bila tamnija da je biokemijska.
Hrabrice, meni je isto bilo kod pikanja..svaka mi je bila bolnija od prethodne!! Što ti je psiha 🙄
Hvala ti draga... ma drzim 🤞🤞 da je sve okej 💓
JohanDecapeptyl nije stoperica koliko znam to je da ne puknu folikuli kao orgalutran npr. A 2 stoperice znaj dat kad ima puuno folikula da svi sazriju.
Pa ona ju nazvala stoperica neznam stvarno
Ma opet Nikitta, ali na sreću bez ugrušaka 🙄 baš što kažeš, stalno stres!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji