Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    20. Ožujak 2019. 21:06

Grizli, da bar grijesis i da su to simptomi neceg lijepog. Jos nije gotovo! 

• nemasekirancije
    20. Ožujak 2019. 21:28

Kengurice hvala na savjetu za urologa :)!
    Nikitaaaa tooooo, bas sam imala osjecaj da ce se to spustiti! Sad napokon u borbu 😉❤

• Hani
    20. Ožujak 2019. 21:51

Nema sekirancije, kakvi su tvoji planovi za dalje?

Vaki
    20. Ožujak 2019. 22:31

Kengurice - sretno! 
    Nemasekirancije - od doktora niste dobili nikakve prijedloge za obradu, mislim na mužića?!

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Malenaa88
    20. Ožujak 2019. 22:39

Nikita bravo zeno bas mi je drago radi tebe . I sad u pobjede  . Ja sutra putujem po svoje mrvice. 

• Kengurica
    20. Ožujak 2019. 22:50

Ma Grizli nema sanse da vec mengu osjecas. Drzim fige da su to bolovi kao kod mene prije testa.
    Cure hvala! Sumnjam da ce se sta vidjeti, ali da bar iskljucimo moguce abnormalnosti.
    Grizli jel ima smisla da nadjem svoj nalaz progesterona negdje usred stimulacije? Prije pocetka unosenja utrica?

• Kengurica
    20. Ožujak 2019. 22:56
    Tik prije punkcije u predzadnjem postupku
    Tik prije punkcije u predzadnjem postupku

• Kengurica
    21. Ožujak 2019. 05:24

Pa vidim da je u granicama. Nemam pojma znaci li sta sto je blize donjoj granici. Sjecam se da sam 2x vadila 21. D.c. Odnosno jednom sam pazila s LH trakicama da probam 7 dana nakon ovulacije i uvijek mi je bio blize toj donjoj granici. Po tome se valjda necu predozirati sto unosim i duphastone i utrogestane. :o

Grizli
    21. Ožujak 2019. 05:51

Kengurice vidim ni ti ne spavas 😒... Po onom sto sam do sad procitala jedino se javlja problem kad ga zene imaju previse ili blize gornjoj granici, a ovo vidim da imas blize donjoj tako da po meni bez brige. Zapravo povisen je problem za ostvariti implantaciju a nakon sto do nje dodje on u trudnoci je pozeljan i treba ga. Tako da za tebe Kengu to vise ne vrijedi jer imas bebicu kojoj on itekako treba. 
    Ma ja sam od prije FET-a se dogovorila sa svojim mozgom da ne ocekujem cudo od ovog postupka jer je dosta kasno bio i to je samo pokusaj da se nesto napravi drukcije tako da vjerujem da cu dobiti kroz 2 - 3 dana jer su mi po sabloni simptomi pred mengu. 

• nemasekirancije
    21. Ožujak 2019. 06:57

Vaki

Kengurice - sretno!
    Nemasekirancije - od doktora niste dobili nikakve prijedloge za obradu, mislim na mužića?!

Pa nakon prvog spermia su nas na VV trazili briseve  bakterioloski eakulata i urinokulturu. Kad smo to donjeli uredno..su rekli da nema smisla gubiti vrijeme istrazivajuci s njim sta dalje. Al eto...sad cu def trazit urologa ili androloga. 
    Hani, a prvo kobzuktacije da vidimo di smo i sta..i onda ponovno ili u 6 mj ili u 9mj. Ovisno o tome sta cemo u medjuvremenu radit od pretraga/terapija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.