Baš tako. Jučer sam vadila hormone, moguće da su i to provjeravali. Baš ću u petak pitati doktoricu. Neka provjere ako nisu...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni je pocetkom ciklusa inace P prema donjoj granici, a u fazi ovulacije isto nizi al nije ispod ref.vrijednosti tako kad sam ovo vidila ocito i se ne moram ni bojat da imam previsoke doze iako ne mora znaciti jer sam ove nalaze vadila davno.
Eto da prijavim da su krenuli i menstrualni bolovi i grcevi, nesto jace osjetim jajnik koji je ovulirao - klasicna prica kod mene 3-4 dana prije M. A otprilike tako bi i trebala dobiti po mojoj procjeni kad je O bila, dok po dr. procjeni bi trebala dobiti za 6 dana. Pa sad ako je u zvijezdama zapisnao da nam nije sudjen uspjeh ovaj onda uskoro ocekujem m da stigne.

Grizli, sad si mene uplašila..meni progesteron malo iznad ref. vrijednosti. Valjda mi nije previše 3x2 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nisam te htjela plasiti sunshine. Ovo sto sam pisala je za crinone gel. Ne znam kako se utrici povecavaju al znam da kod njih se upija sam jedan dio ne sve zato se njih i daje u vecim dozama sto ti je odmah jasno jer ti dnevno uneses u tijelo 500 mg progesterona, a sa crinone 90mg. Tako da ti je odmah jasno da se ne apsorbira svih 500 mg u tijelo vec samo jedan manji dio dok kod crinone se sav taj dio apsorbira, a ono sto ostaje nama u rodnici kao hrpa bijele nakupine je pomocna tvar, a ne progesteron.

Ema1987 praksa je, ako imaš prikupljene sve nalaze za postupak, da kad dođeš 2dc, imaš uzv i ako je sve ok, ideš u postupak. Na šalteru odjela humane dobiješ lijekove ili dolazis svaki dan na pikanje u 17h.
Lemon hvala ti, kako si mi ti? Koja je sad faza?
Blacky89 a uvijek neko njesra, evo ponovila sam nalaz. Budemo vidjeli iza 16h… krivo sam napisala jučer, nalaz mi je 4.31 😫 Jutros sam se naspavala, pojela na miru i otišla vadit privatno, ali kako nije u blizini bio parking dobro sam se nahodala i nasmrzavala, sad kad TSH još skoči 🤦🏼♀️ Ionako se hvatam za slamke… šta bude bit će.
Babylove aha, tamo tko je taj dan, on te vodi, i ne miješa se u odluke o stimulaciji prethodnog dr? Čudno, ali ako funkcionira, super. Jel se tamo mora čekati na lijekove ili ih uvijek odmah ima, kao u petrovoj? Koji dc si danas? Kako ide bockanje?
Ja cekam mengu krajem mjeseca i 2dc vadim hormone i ako mi potvrde da krećem to je to, frižider pun lijekova pa se nadam da uskoro idu u upotrebu, onda 9dc opet krv i uzv i čekam upute za dalje

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta sad tek vidim da krećes i ti, super super neka nam krene svima!!

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Tako je nikitta, progesteron jos uvijek osijecam, sise me i dalje bole i nisu se jos smanjila, jos nisam prokrvarila, a zadnji utric sam stavila u nedjelju.
Definitivno, progesteron mi je najgore pao od ovih lijekova u stimulaciji.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Joy sutra neplanski zbog bolova. Inace sam trebala sljedeci tjedan.

Grizli, da bar grijesis i da su to simptomi neceg lijepog. Jos nije gotovo!
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Kengurice hvala na savjetu za urologa :)!
Nikitaaaa tooooo, bas sam imala osjecaj da ce se to spustiti! Sad napokon u borbu 😉❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji