Grizli mila kako se držiš/osjećaš? Kakva je situacija? Moje fige te prate cijelo vrijeme <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrice bit ce da si samo se uznemirilaprilikom davanja injekcije. Meni nakon orgalutrana nekih 10 minuta jako kuca srce, ja sma to povezala sa onim stresom dok si dajem onu tupu iglu, jer od stoperice i drugih injekcija nemam te nuspojave. A moguce je da i najednom dobijemo tu tvar u tijelo pa se organizam sokira. Nisu te injekcije bomboni pa da je tijelo happy sto ga filujemo.
Kod mene isto i dalje grcevi menstrualni, dana sprobala ici na posao al toliko mi je bilo tesko disati da sam doma dosla. Osjecam bas ko da cu procuriti, napetost u preponama je dosla, grcevi su jos tu, dole ko da imam pritisak... Sve vec poznato! Tako da sam u iscekivanju ishoda i dalje.
Hrabrice bit ce da si samo se uznemirilaprilikom davanja injekcije. Meni nakon orgalutrana nekih 10 minuta jako kuca srce, ja sma to povezala sa onim stresom dok si dajem onu tupu iglu, jer od stoperice i drugih injekcija nemam te nuspojave. A moguce je da i najednom dobijemo tu tvar u tijelo pa se organizam sokira. Nisu te injekcije bomboni pa da je tijelo happy sto ga filujemo.
Kod mene isto i dalje grcevi menstrualni, dana sprobala ici na posao al toliko mi je bilo tesko disati da sam doma dosla. Osjecam bas ko da cu procuriti, napetost u preponama je dosla, grcevi su jos tu, dole ko da imam pritisak… Sve vec poznato! Tako da sam u iscekivanju ishoda i dalje.
Ovo što si pisala za prepone mi je baš upalo u oko jer sam čitala negdje da je to jedan od simptoma T i kako je već netko napisao, bol je ok, znači da se nešto događa i zato samo pozitiva! Kad je test?
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Mene znaju bolit tako prepone pred mengu posebno kad sam na stoperici ili se krcam progesteronom. Tako da mislim da to nije nista neobicno u mom slucaju. Test ako ne dobijem mozda napravim u nedjelju, jer po mom proracunu bi trebala dobiti u subotu, najkasnije nedjelju.
Kengu mislimo danas na tebe, da uzv pokaže da je sve u najboljem redu. ❤️
Grizli joj draga, da, bol u preponama je dobar znak, ako ga obično nemaš, no ako inače imaš takve bolove pred m, onda nije neki znak. Svejedno, još nema krvi, pa ima nade. Cice te uopće ne bole ili?
Hrabrice meni se to nije nikad dogodilo kad sam si sama davala inekcije, ali svakako zvuči kao napad tjeskobe/panike/hiperventiliranja. Sve je to normalno, sad kad si vidjela da je sve ok, i da to možeš, tijelo će se priviknuti na sve. Ja imam fotke kad sam si davala sama inekcije 2015, bila sam toliko mršava da nisam imala sala nimalo da uzmem, pa da me manje boli. Sad kad gledam, sve je bilo nezrelo za trudnoću, okolnosti, psiha, moje tijelo… no, to onda nisam percipirala. Zato sad prvo gledam kako se ja osjećam, i da li sam sigurna u to što radim. Ako si u glavi sigurna, tijelo će pratiti. Just go with it. ☘️
Ma i sigurna i presretna i odlučna ali valjda hrpa emocija odjednom + tupa igla i eto koktela Znači onako laički "u*rah se
".. Sutra će već biti lakše jer sad znam šta me čeka
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Uh cure sad kad sam pročitala kakve sve reakcije imate nakon davanja lijekova, počela me hvatati panika 😯 Ja ne gledam ni kad mi krv vade, neznam samo kako ću onda sama sebe bosti- valjda ću da padnem u nesvijest 🤣 Ali sve je vrijedno cilja i moramo izdržati ❣
Kengurica sretno i javi se! Sigurna sam da će biti sve u redu sa mrvicom 😍
Samo opušteno ti nam danas vadiš betu ako nisam pobrkala?
Cure ima li novosti? Kengu, samo opušteno, malagarava? čekamo nestrpljivo novosti
Cure kone trebaju javiti novosti nas drze u neizvjesnosti.. posebno Kengu 💖💖
Ja sam si sinoc dala stopericu i danas mi je koma.. tako me boli dolje i napuhala sam se ko balon... ne sjecam se da me je inace tako jako bolilo poslije stoperice.. nadam se da nije nista .. dok sjedim jos je i ok ali cim ustanem koma.. a na poslu moram stajat.. doduse nije guzva danas pa mogu i sjest ali cim netko dode pol sata stajanja mi ne gine ( frizerka sam) a izdrzat cu jos do 4. Onda doma spremanje i put za zg i sutra punkcija..
Mene je noćas jako probadalo i od jutros smeđarim :( nije jako, više krem boje. Ne znam šta da radim sad 😔 ne vjerujem da je implantacija 7dnt, a za mengu je preranooo
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji