Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    21. Ožujak 2019. 07:14

Malagarava sretno danas 🤞
    Kengurice... nadam se da je sve u redu i da je to normalna/poželjna bol... ali bolje odi pa ces bit mirnija 
    Grizli... sve mi najbolje poznajemo svoje tijelo... isto nakon ET sam i ja osjetila da nista od mrva kad su me grudi prestale boljeti a bilo je dosta rano. I prokrvarila 7dnt. Jednostavno osjetimo te neke reakcije... nadam se da se ti varaš 🙈 
    Ja sam sad u pripremi za FET ali isto sam nekako u svojoj glavi složila da bas nece bit najuspješniji jer se ova blastica kasnije razvila i nije bila bas neka... bude mi lakše kad ne očekujem previse...
    Vidiš Maja kako svatko od nas drugačije reagira... ja pod utricima i prokrvarila i nista od nuspojava progesterona. Čak ni stimulacije. Malo grudi i to je to...nekad imam osjećaj da moje tijelo jednostavno eliminira lijekove iz njega brzinom munje. Sad pijem estrofem i takodjer 0 bodova 

• Kengurica
    21. Ožujak 2019. 08:31

Probudila se u 5:29 za wc i nikako zaspati. Inace kad se budim ne mogu zaspati, to ce mi biti super kad me beba probudi ;) Uzas, moram neke tehnike meditacije savladati.

Hrabrica
    21. Ožujak 2019. 09:00

Cure jutros sam si dala prvi decapeptyl pa me zanima je li i vama bilo tako. Znači par sekundi nakon što je cijeli sadržaj ubrizgan i igla izvučena van jaaaaaki val vručine, mučnina, vrtoglavica, znoj me cijeeeelu oblio a disanje extra brzo..mislila sam da će mi srce iskočit...znači užas! Iako se ne bojim pikica moram priznat da mi nije bilo svjedeno prije pikanja al baš da me tak okrene i to nakon..više nisam sigurna jel to bilo na razini psihe ili nešto drugo.. Jel imala koja takvo iskustvo? Cijela peripetija je trajala desetak minuta i sad sam ok samo sam još malo slaba...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Kengurica
    21. Ožujak 2019. 09:07

Hrabrica meni nikad tako. Ije bilo od decapeptyla ni icega. Da li mislis fa je panicni napad ili alergija na nesto?

Hrabrica
    21. Ožujak 2019. 09:32

Kengurica

Hrabrica meni nikad tako. Ije bilo od decapeptyla ni icega. Da li mislis fa je panicni napad ili alergija na nesto?

Pa evo iskreno ne znam....Nekom logikom rekla bi da je to izgledalo kao školski napadaj panike (koji ne znam jesam ikad imala) ali mi čudno što sam baš nastojala biti smirena tokom pikanja i koncentrirala se pa me baš iznenadilo kad me počelo tako okretat kad sam završila.....Sutra će me piknut muž pa ćemo vidjeti kako će biti...

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

sunshine25
    21. Ožujak 2019. 09:53

Hrabrice, meni je identično bilo od prve injekcije puregona.. dakle, vjerujem da je bio blagi napad panike, kao i kod mene 😁 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Lemon
    21. Ožujak 2019. 10:15

Grizli nadam se da ipak nisu simptomi menge i da neće doći 🤞
    Nikitta lijekove sam pokupila na Sv Duhu, imam velike doze Gonala  265,5. Pa onda Cetrotide i Decapeptyl. Bojim se pikanja hoću li to znati ali dvoje nas je pa netko će morati.. Bolnica mi je daleko da idem kod njih 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Hrabrica
    21. Ožujak 2019. 10:24

sunshine25

Hrabrice, meni je identično bilo od prve injekcije puregona.. dakle, vjerujem da je bio blagi napad panike, kao i kod mene 😁

Ok to mi je prihvatljivo 😂😂😂  Sutra nek se m preznojava 😂😂😂

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Blacky89
    21. Ožujak 2019. 10:28

Hrabrice... prije da je napadaj panike. Meni je bilo nesto slično. Gonal si dala bez problema, no kad sam krenula s orgalutranom, uzmem ga, sve priredim i naredim i idem se piknut. Igla tupa ko kolac, u tom trenutku osjetim da mi krv odlazi u noge i da nemam trunke krvi u mozgu... ono užasan osjećaj. Nekako sam uspjela dat si injekciju do kraja i odmah sam legla i podigla noge i ruke. Drugi put sve normalno jer sam znala da je igla tupa. Ovo je bas bio napad panike radi tupe igle. 

Hrabrica
    21. Ožujak 2019. 10:36

Blacky89

Hrabrice… prije da je napadaj panike. Meni je bilo nesto slično. Gonal si dala bez problema, no kad sam krenula s orgalutranom, uzmem ga, sve priredim i naredim i idem se piknut. Igla tupa ko kolac, u tom trenutku osjetim da mi krv odlazi u noge i da nemam trunke krvi u mozgu… ono užasan osjećaj. Nekako sam uspjela dat si injekciju do kraja i odmah sam legla i podigla noge i ruke. Drugi put sve normalno jer sam znala da je igla tupa. Ovo je bas bio napad panike radi tupe igle.

Joj da i još tupa igla..dobro kažeš! .I to mi je isto bilo ono...ooooookeeej šta je sad to a bome mi se čini da je i deblja nego na Ovitrellu  Mislila sam da ću to kao iz šale a kad ono šipak...Ok, sad znam što očekivati i idući put će valjda bit lakše 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.