Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1987
    21. Ožujak 2019. 13:23

sunshine25

Mene je noćas jako probadalo i od jutros smeđarim :( nije jako, više krem boje. Ne znam šta da radim sad 😔 ne vjerujem da je implantacija 7dnt, a za mengu je preranooo

Pa mislim da nije kasno za implementaciju.. Što ne? :) imala si blasticu? 

• Ema1987
    21. Ožujak 2019. 13:24

Sad vidim da me mob krivo ispravio, implatanciju :) 

sunshine25
    21. Ožujak 2019. 13:26

Pa da 😔 od jedno 4dnt počeli blaaagi grčevi, 3-4 puta dnevno. Noćas me strašno probadalo, i na ulošku 2-3 krem točkice. Sad i na papiru, i baš me šarafi u trbuhu.. a ne mogu ništa, nego čekati. Baš sam sad tužna. Jedino pozitivno što nikad ne smeđarim prije menge, ali tko zna, sve mi se poremetilo

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Lemon
    21. Ožujak 2019. 13:27

Jel lakše i manje boli kad ima sala na trbuhu ili kad nema? Ja imam 50 kg jedva, a sestra kad mi je izdavala lijekove rekla mi o pa ti si mršava bit će ti lako. Pa sad ne znam jel stvarno ili 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    21. Ožujak 2019. 13:33

Nikitta cice me ne bole nista niti su napuhane nista 0. Inace nakon ovulacije znaju biti napuhane i bolne od par dana pa sve do menge, a ovaj pute su to bile 1 dana prije ovulacije i to je to. Ovaj ciklus mi je sav cudan od pocetka i da nisam dobila potvrdu dr da sam ovulirala ja bi mislila da nisam. No dobro kako bude...
    MimicaRi meni je prvi put bio strasna osjecaj dat si injekciju, drugi dan vec malo lakse, a sad mislim da bi se sama mogla i operirat. 😂 Shvatila sam te injekcije kao daj boze da je to najvece zlo koje moram napraviti i preziti za dijete i da nikad nista losije od toga ne dozivimo. I da vidis kako je psiha popustila. 

Grizli
    21. Ožujak 2019. 13:38

Sunshine mozda je samo stara krv od implantacije za zato dolazi kasnije van. Drzim fige za pozitivnu betu uskoro. Kad vadis?
    Lemon ja sam mrsavija i nemam nekog sala na trbuhu pa evo osjetim ubod neke su lakse npr elonva ili menopur, al orgalutran uzas. Misljm da je dosta do igle kakva je. Nije me nikad bolilo. Onako osjecaj mi je ko kad se ubodes na iglicu vise me pecka nakin sto si dam to nego sam ubod. 

sunshine25
    21. Ožujak 2019. 13:41

Grizli

Sunshine mozda je samo stara krv od implantacije za zato dolazi kasnije van. Drzim fige za pozitivnu betu uskoro. Kad vadis?
    Lemon ja sam mrsavija i nemam nekog sala na trbuhu pa evo osjetim ubod neke su lakse npr elonva ili menopur, al orgalutran uzas. Misljm da je dosta do igle kakva je. Nije me nikad bolilo. Onako osjecaj mi je ko kad se ubodes na iglicu vise me pecka nakin sto si dam to nego sam ubod.

Hvala Grizli 💚 nadam se da si u pravu..
    U utorak beta, ako je dočekam.. mislila sam u subotu napraviti test.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Hani
    21. Ožujak 2019. 13:42

Sunshine, samo smireno, znas da su krvarenja uobicajena na progesteronu u 35-45 posto slucajeva, bez panike 

• Hani
    21. Ožujak 2019. 13:48

Uzimate li utrogestan na usta kad imate smedarenje?

sunshine25
    21. Ožujak 2019. 13:50

Hani, pa nemam pojma. Prvi put mi je, ne znam šta da radim. Sad u 14h trebam staviti utrić, sad ne znam jel da ga popijem ili stavim, nije mi dr. ništa rekao za takav slučaj, a ne znam jel da ga zovem, mislim, nije menga 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.