Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    20. Ožujak 2019. 16:39

seni

Hvala svima na odgovorila. Kako idemo na IVF zanima me dali ste nakon punkcije išle na bolovanje ili ste idući dan išle normalno na posao?

Seni ja sam isla na bolovanje...tj stalno sam na bolovanju kad god mi je postupak...mislim da ti je najbolje da ides na bolovanje...sve zavisi i kakav ti je posao...😊

Ketica
    20. Ožujak 2019. 16:46

Zvala a sam ga, on misli da nije vanmaternicna, i da ako zelim da dođem u Petrovu na promatranje, ali tek u petak jel su puni trenutno...  za th. sam ga ga pitala dal da povecam utrogestan, nije mi odgovorio nista

Nikitta

Cure, ko bi rekoooo čuda da se deseee! Stigao nalaz TSH = 2.44 😊 Znala sam da je to samo radi toga jer sam došla nenaspavana, gladna i bila pod stresom radi beba koje su jaukale tamo. Danas druga priča, naspavala se, jela, ajd dobro nahodala se i nasmrzavala do laba, a onda sjela i čitala one smiješne Buraze na IG, to me uvijek opusti i nasmije. Nakon 5 min me prozvali, izvadila krv. Eto, sad sam mailala nalaz u Petrovu, jutros pokupila nalaze na spolne bolesti od mm i mene, sve ok, sve imamo i nadam se ulasku u postupak nakon 6 mjeseci čekanja! Sad čekanje menge 😃
    Ninna1804 hhaah, mi smo toliko opsjednute betama, da umjesto TSH pišeš beta 😂

Nikitta super! Tako mi je drago zbog tebe 🤗 vidiš da ćemo istovremeno u postupak 😋😊

• Joy

Nikita drago mi je da kreces napokon, pratit cu koliko stignem😊
    Kengu kad imas uzv?

samo_opusteno
    20. Ožujak 2019. 16:50

Nikitta...pa to je odlicno...puno srece ti zelim u postupku...i veeeliku betu🙏🤗❤️😘

• Babylove
    20. Ožujak 2019. 17:15

Nikitta da malo je bezveze to cekanje... super za tsh.. bas mi je drago.. i sretno u tako dugo ocekivanom postupku 🤞🤞🤞💓💓💓

Vaki
    20. Ožujak 2019. 17:24

Nikitta - ja sam isto čekala na postupak od 9.mjeseca, baš nam se posložilo... Danas mi je trebalo 20 minuta da pomiješam Menopur i vodu. Ruke su mi se tresle od straha jer sam u prošloj stimulaciji prolila zadnju dozu Gonala. Tada sam bila sigirnija pa sam radila sve na brzinu i rukavom zakačila špricu koja je taman tako pala da se sve prolilo. Eto, sad sam sve laganini... Moram priznati da malo pecka taj lijek.
    Grizli - nešto me zadnje vrijeme kopka taj Crinone gel. Mislim da si ti pisala da nije dobro ni previše progesterona, a ja se nekako bojim da ga preko tog gela dobivamo previše. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555
    20. Ožujak 2019. 17:29

Nikitta drago mi je zbog tsh, jupiiiii.... 
    Vaki, ja sam primala 3 × 2 utrogestana (progesteron). Mislim isto da je to malo previse, sise me jos uzasno jako bole, jos me drzi pospanost. Cini se i meni da nisu bas dobre tako velike doze. Da mi ne djeluju dobro opcenito na cijeli organizam. 
    Koju dozu utrica ste vi stavljale/pile?? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

20. Ožujak 2019. 17:29

Nikitta

MimicaRI ajme super, kad očekuješ m? Ja sam prošli ciklus dobila 3 dana od zadnje pilule. To bi trebao onda biti sad u petak. Shit, hvata me vikend kad moje prof. nema… Najbolje mi je da menga dođe u nedjelju, tako sam mirna, a sad kako Bog da. 😅

Ja očekujem m do utorka. Mislim, po meni bi trebala dobiti u nedjelju ali mi je kao dan ovulacije zabiljezen utorak kad sam trebala imati punkciju. Drugi dan idem na uzv afc, a za lijek su me već upisali. Tako da sljedeci tjedan startam i ja 😊 pratimo se 😉

Grizli
    20. Ožujak 2019. 17:52

Vaki evo ovo sam ja nasla vezano za progesteron i estradiol u fazi impl.prozora... Estrogen je kritičan za određivanje trajanja implantacijskog prozora. Visoka razina estrogena dovodi do zatvaranja implantacije prozora. Primjena estrogena tijekom rane trudnoće može poremetiti implantaciju. Postoje dokazi koji ukazuju na to da preuranjeni P preko 1,5 ng / ml u stimuliranim IVF ciklusima ima štetne utjecaje na ishod trudnoće. Visoka razina P (1,7 ng / ml) prije oocita je povezana s očitim smanjenje endometrijske receptivnosti. Profil ekspresije gena endometrija doista je zahvaćen kada je razina P iznad 1,5 ng / ml na kraju folikularne faze. U zaključku, naša studija pokazuje da višak P ima štetan učinak na receptivnost i dekidualizaciju endometrija. Prekomjerno liječenje P može uzrokovati ograničenje rasta fetusa kroz ugrožavanje implantacije embrija.
    E sad bi trebala provjeriti koliko se progesterona oslobadja u crinone. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.