Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    20. Ožujak 2019. 15:58

To Nikitta💪💪💪 baš se radujem zbog tebe!!!

sunshine25
    20. Ožujak 2019. 16:07

Nikitta, stvarno si čudo 😁😁 odlično! Ja kad sam išla vaditi ponovno jer sam mislila da sam pod stresom, bio mi je 4.9, a prvi put 3.3 😂
    Neka bude najsretniji postupak! 🤞🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Hani
    20. Ožujak 2019. 16:10

Drago mi je što je tsh ok, sigurno si izludila od cekanja novog postupka . Mislila sam da se obavezno mora biti nataste za vadenje krvi??

• Ema1987
    20. Ožujak 2019. 16:11

Nikitta

Ema1987 ako si bila kod prof. Vrčića privatno onda ti je već onda morao odrediti plan šta dalje, šta ti je rekao? Uostalom, nije to neka ZF, dođeš na 2dc i onda određuju prema antralcima, i hormonima koje vadiš taj dan. Nije neuobičajeno da sutra dan kreneš, tako sam ja. Budu ti sve rekli, ne brini. Možeš uvijek tražit Vrčića ako je tamo, ako nije, prima te dr. koji ga mijenja.

Znači može se i taj dan odrediti  stimulacija i početi sutradan? Bojim se jer mi to sve tako nesigurno zvuči a muka mi je jer na poslu moram reći kad me neće biti, nije to baš kratak period i da ne odem 2dc i vratim se doma ko pokisli miš :(
    A on mi ništa mi nije rekao osim da bi mi dao drugačiju stimulaciju nego što sam imala prije! e ako ga na kraju ne bude taj dan u petrovoj i netko drugi ga zamjeni, super, bacila sam 900 kuna u vjetar... Ma i više jer nismo iz zagreba! Ma najradije bi odustala I otišla negdje drugdje (mislim da ovo govori PMS uz mene) 

• Blacky89
    20. Ožujak 2019. 16:11

Tnx Ninna 😊
    Rekao mi profa jedi ciklu😂, osla ja u trgovinu, ajd uzeti cu sok, to mi nekako najbezbolnije se činilo... ajmeee pa to se ne moze popit 😂😂😂 bljak... mislim da cu se ipak prebacit na salatu od cikle 🙈

Grizli
    20. Ožujak 2019. 16:12

Nikita 💪🤘🤸‍♀️👯‍♂️😋😋😋 toooooo! Joj jedva cekam da krenes u postupak nakon toliko cekanja da mi sad malo tvoje size smirujemo i na kraju price cestitamo na beti! 🍀🤞

• Kengurica
    20. Ožujak 2019. 16:13

Nikitta kako si me samo razveselila. To ženo!

• Blacky89
    20. Ožujak 2019. 16:14

Nikitta sad mi se tek učitala stranica... pa tooooo ženo!!! 💪💪💪💪💪

• ninna1804
    20. Ožujak 2019. 16:31

Nikitta tako mi je dragoooo, uljepsala si mi dan!!!!!  postala san prorok kao i ti, bas sam vjerovala da ce danas biti nizi tsh!!! Hehehe......ma sve nam se vrti oko bete  Htjela sam ti reci da sam vadila tsh nakon sto sam saznala da je beta neg pa sam se izbedirala i tsh skocio 
    Postupak je na vratima!!!!!!! 

• ninna1804
    20. Ožujak 2019. 16:37

Blacky89

Tnx Ninna 😊
    Rekao mi profa jedi ciklu😂, osla ja u trgovinu, ajd uzeti cu sok, to mi nekako najbezbolnije se činilo… ajmeee pa to se ne moze popit 😂😂😂 bljak… mislim da cu se ipak prebacit na salatu od cikle 🙈

Uffff taj sok mi je bljak cim ga se sjetim, ali pregrmim....ma otrov pijem kad bi znala da ce pomoci. Ali ja obozavam ciklu i kao salatu, a i svjezi ananas, sve to tarupam. Samo papaj, endometrij ti je super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.