Cure moje drage...nisam dugo bila ovdje...iz nekih osobnih razloga...ali sam vas sa vremena na vrijeme pratila...zelim vam svu srecu sa bebacima....moram vam reci da sam ja danas vadila betu i pozitivna je...36 je...dns mi je 11 dan od oplodnje..dr.preporucuje u cetvrtak ponovo vadjenje bete...iskreno se nadam da ce biti sve u redu i da ce beta rasti....nakon 6 god da i mi upoznamo naseg bebaca🤗☺️
Ninna pa to je lijep rezultat... nadam se da su ove dvije dobitne, a da ce pingvincici cekat koju godinu pa biti brace ili seke 😊 držim fige na najjače da ti za nekoliko dana beta bude oooogromna!
Grizli cekamo te sa vijestima 🤗
Samoopusteno... bas sam se pitala gdje si nam... držim 🤞🤞🤞 da beta lijepo raste
Emenems uživaj u trudničkim tegobama 🙈😆
Grizli i Nikitta sretno danas! Čekamo vas nestrpljivo sa vijestima 😉
E samo da pitam jel normalno probadanje isppd pupka a osjecaj je kao da ide u dubinu. Nadam se da nije glupo pitanje…
Kod mene se to probadanje dogodilo sami kad je bila trudnoca u pitanju(oba puta)...i tako neka 3 do 4 dana...intezivno.Draga zelim ti od srca da kod tebe to bude dobar znak.Grizli i ostalim curama puno srece....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nina pa to je oredivan rezultat.. sretno 💖
Samo opusteno zelim ti da lijepo raste 💖
Lilypie, Blacky89, Babylove hvala cureeeeee, saljem vam zagrljaje!!!!!
Samoopusteno i ja se bas pitala gdje si nam ti zelim ti najljepse duplanje bete!!!!!
Emenems navijam za jako junacko srceko!!!!!!!
Za razliku od prošli puta, ovaj put nikakvih probadanja, grudi ne bole i baš se nekako osjećam poletno
Prošli put je sve nekako bilo intenzivnije. Sad sam puno mirnija.
Sunshine kako je kod tebe?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Curke gotova ja. Popricala sam biologicom valjda 20 min dok smo cekale dr. Po njoj je to tako u redu posto do sad kad su vracali u terminu kao nije uspjelo oa kao dan dva kasnije da vidimo. Blastica je super rekla je, i ostala je 2.za neki od narednih puta. Saznala da mi je na 11dc folikul bio 22, a endo 10. Tako da nemoguce da je u ponedjeljak onaj specijalizant vidio 7-8 jer da to nije moguce. A danas da je lijepo skolski zadebljala. Profa se nije derala cak stovise kao proucila je moje nalaze i ako ovaj put ne uspije onda za iduci fet uvodi decortin. Pokazala mi mog frozena kad ga je vratila i hvala bogu nije dala specijalizantu da on radi fet nego mu je rekla me on nista ne prcka. Eto sad cekanje i ako nije uspije rekla da bi M trebala dobiti kroz 7 dana. Ako ne beta 8.4. i sad krece duuugo cekanje.
Ninna pa to je super rezultat! Sretno i da ova dva smrzlica ostanu za iduce dijete
Grizli draga drzim 🤞 najjace sto mogu.. i na rukama i nogama 💖💖 sretno 😚😚😚
Za razliku od prošli puta, ovaj put nikakvih probadanja, grudi ne bole i baš se nekako osjećam poletno
Prošli put je sve nekako bilo intenzivnije. Sad sam puno mirnija.
Sunshine kako je kod tebe?
Mene bole, čak su malo i narasle, ali to je do utrića vjerojatno. Bolucka me lijevi jajnik koji je povećan, i nekakav tupi osjećaj, nisu kao grčevi pred mengu nego puuuno blaže. Leđa li-la, niš spešl.. budim se jako rano, danasda pola 5 gladna kao vuk 🙄 činjenica je da sam pod stresom i osluškujem sve, tak da je vjerojatno sve umišljeno 😂
Ninna, ma super za lijepu četvorku!! Držimo fige 🤞🤞
Grizli, odlično!! Držim fige na najjače 🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji