Curke gotova ja. Popricala sam biologicom valjda 20 min dok smo cekale dr. Po njoj je to tako u redu posto do sad kad su vracali u terminu kao nije uspjelo oa kao dan dva kasnije da vidimo. Blastica je super rekla je, i ostala je 2.za neki od narednih puta. Saznala da mi je na 11dc folikul bio 22, a endo 10. Tako da nemoguce da je u ponedjeljak onaj specijalizant vidio 7-8 jer da to nije moguce. A danas da je lijepo skolski zadebljala. Profa se nije derala cak stovise kao proucila je moje nalaze i ako ovaj put ne uspije onda za iduci fet uvodi decortin. Pokazala mi mog frozena kad ga je vratila i hvala bogu nije dala specijalizantu da on radi fet nego mu je rekla me on nista ne prcka. Eto sad cekanje i ako nije uspije rekla da bi M trebala dobiti kroz 7 dana. Ako ne beta 8.4. i sad krece duuugo cekanje.
Ninna pa to je super rezultat! Sretno i da ova dva smrzlica ostanu za iduce dijete
Ajde hvala Bogu! <3 bit će Grizli, bit ćeeeeee <3 <3 :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Curke gotova ja. Popricala sam biologicom valjda 20 min dok smo cekale dr. Po njoj je to tako u redu posto do sad kad su vracali u terminu kao nije uspjelo oa kao dan dva kasnije da vidimo. Blastica je super rekla je, i ostala je 2.za neki od narednih puta. Saznala da mi je na 11dc folikul bio 22, a endo 10. Tako da nemoguce da je u ponedjeljak onaj specijalizant vidio 7-8 jer da to nije moguce. A danas da je lijepo skolski zadebljala. Profa se nije derala cak stovise kao proucila je moje nalaze i ako ovaj put ne uspije onda za iduci fet uvodi decortin. Pokazala mi mog frozena kad ga je vratila i hvala bogu nije dala specijalizantu da on radi fet nego mu je rekla me on nista ne prcka. Eto sad cekanje i ako nije uspije rekla da bi M trebala dobiti kroz 7 dana. Ako ne beta 8.4. i sad krece duuugo cekanje.
Ninna pa to je super rezultat! Sretno i da ova dva smrzlica ostanu za iduce dijete
Grizli neka te je i biologica malo smirila,ma znaju one sta rade i profa je jako iskusna u svemu tome iako je nama to sve bilo cudno,ma bit ce to dobitan ciklus,jos ces manje i cekat do menge 7 dana,evo ja sam prvi fet prokrvarila tocno 14 dana poslije ovulacije jer je to ipak prirodan ciklus pa tijelo reagira bez obzira na crinone,uglavnom odbrojavamo sad s tobom i samo smireno,zaokupi se poslom!
Grizli izvrsno! Neka se cvrsto primi. Beta se bas daleko cini, pretpostavljam da ces napraviti test i ranije.
Nina, 4 blastice su odličan rezultat!
Norules biologica sama dosla pricat samnom je profe nije bilo a ja vec u sali sama cekam pa sam tako malo pricala s njom i nahvalila mi mog smrzlica i to mi je odmah bilo draže da bar znam da je super. Rekla je na kraju vi imate pravo sumnjati u nase odluke i mi vas svi jako shvacamo jer to je za vas jako stresno, al je i za nas stres jer nama je i sa humanog i sa statistickog stajalista bitno da vi uspijete i da mi imamo 1 osobu manje za ljecenje i jednu vise za prikazat uspjeh. I jos kad mi je profa rekla da ima neke planove za promjenu ako ne uspije onda mi ostao prije feta samo jos jedan strah - da se ne popiskim dr na glavu tokom transfera.
Kengurice hvala, a znas da cu test neki nabaciti posebno ako ne dodje menga. A termin bete mi je daleko al taman izmedju 2 datuma koja mi puno znace pa se nadam da ce biti uspjeha.
Grizli wooowwww stiskam sakiceeeee 😍😍😍😍 ajdddeeeee da sto prodje tih 7 dana, da mozemo slavit betu 😘😘😘❤️
I dalje se nadamo mrvici
Grizli naoruzat se strpljenjem i mislit pozitivno, nista nam drugo ne preostaje!!! sretnooo
Kakav ti je plan sto se tice mirovanja?
Ja sam ovaj put dobila i decortin 2×5 mg, mislim da sam Sunshine s tobom o tome pricala, jel ih ti uzimas?
Kengurice hvala!!
Nikita a bas ti je sve nesto sprckala znaci. Prvo zelim ti da se sto prije smiris i neuzrujana odes izvaditi tsh da bude 2 i da si bar s time mirna. Jesi kad probala menopur? Ja sam ga imala prije elonve. Slazem se s njom da se js stvaraju oko 3mj prije al lijek i te kako moze puno znaciti. Najbanalniji primjer meni je sumamed koji mi savrseno dijeluje kad imam neku upalu, dok njegove kopije koje su kak ti identicne 0 bodova. Krivo toga 2 put dobila upalu pluca. Pokusaj jos drugi put kad dodjea za postupak forsirat malo elonva. Ako ne mozda ti menopur bude odgovarao ako do sad nisi imala. Ne sjecam se jel se na menopuru ustimava doza ili je fiksa pa da sama probas ju smanjiti si ako mislis da ti je manja doza bolja.
Cure da javim beta je pala na 52. Prekidam terapiju i ocekujem mengu. Kako ste i rekla, 2 menge od danas i idem u fet. Imam jednog smrzlica.
Svim cekalicama drzim fige...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Grizli, Nikitaa, i sve ostale cekalice... Citam vas svakodnevno i pratim, drzim vam fige i spomenem u molitvama sve cekalice...
Drzite se, mislim na vas, i vase vrijeme je tu pred vratima💓
url=https://lilypie.com]
Nikitta žao mi je da se nisi uspjela dogovoriti s doktoricom oko stimulacije. Probaj sljedeći put kad budeš došla prije stimulacije još jednom s njom popričati. Donesi joj makar stare nalaze di se vidi koje si lijekove primala i kakve su bile reakcije, puno nas je i ne vjerujem da liječnici imaju vremena čisto sumnjam baš detaljno pogledati naše nalaze prije nego što uđemo. I neznam zašto ti je sad odjednom spomenula POF bez nekog detaljnog obrazloženja djeluje ko obično nabacivanje dijagnozama.
U svakom slučaju draga smiri se, imaš razloga za biti zadovoljna s obzirom da se endometrioza smanjila! Vjerujem da će ti i TSH biti ok pa da nam i ti kreneš u postupak i da se pratimo Pisala sam kad mi je TSH bio povišen (3,2) a kad sam ponovila nalaz je pao na 2 bez ikakve terapije. Još sam noć prije baš bila nešto nervozna i loše spavala, izgleda da to na mene dobro utječe
Grizli baš mi je drago da je sve super prošlo. Držim ti čvrsto fige da i ti ugledaš svoj plusić
Ostalim čekalicama također puno sreće, a našim trudnicama najveće čestitke Nadam se da ćemo vam se i mi ostale uskoro pridružiti
Sortiraj odgovore
Najstariji