Ninna, da, pijem decortin 2x od punkcije! Ali dobile ga i cure koje nemaju problema sa štitnjačom, tak da očito to više ide rutinski
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Drage trudilice,jedno pitanje,da li koja od vas pije hormonalne tablete ili je pila prije stimulativnog ivfa?ako da koje pijete?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Hrabrice nisam nikad bila u dugom protokolu, tako da ti to ne znam, ali vjerujem da Vaki zna! Evo mene, zatrpana sam bila s poslom, da sad natipkam moju štoriju od jutros. Došla na konzultacije za dalje, i sad prvo popiše moje svježe nalaze, radila nalaze na APS opet, sve uredno ovaj put, tako da nisam kandidat za heparin ni andol. Prošli put je nalaz bio graničan, pa smo zato ponavljali. APS je kratica za antifosfolipidni sindrom. Uglavnom, popisala to i TSH koji je u 12 mjesecu bio 3.4, sutra bih trebala vaditi novi TSH i ako sam ga spustila s jodom i brazilskim orasima, idemo u postupak kad dođe menga. Htjela me stavit na još jedan ciklus pilula pa sam popizdila, onak zakaj?! Smanjila se endo na L jajniku. A na desnom je nestala, zato je bila bolna menga ko đavo. Išla sam odmah izvadit markere na spolne bolesti, i sutra će bit gotovi (zamolila da je hitno, inače se čeka 7 dana). Ono što me muči jest razgovor s mojom dr o stimulaciji. Ona me uvjerava da Elonva nije niš posebno i da se dobije možda 1 folikul više, da su svi gonadotropini isti, od Gonala do Menopura, Benfole, Rekovelle, ja sam rekla da želim da nekaj promjenimo, a ona meni da je to eto samo psihološka značajka, jer da se geneza js odvije 100 do 180 dana ranije i kakvu sreću imamo da pogodimo dobar pool js, onda to pripisujemo kakti lijeku koji je korišten. Ja sam sad jadna, vidim da je napisala da planira stimulaciju s Menopurom , što mi je OK da isprobam, ali napisala je 300!!! Pa kaj brije, ja sam low responder i prošli put na Gonalima 300 sam imala najgori odgovor jajnika ikad. A kad sam joj to spomenula, rekla je da imam POF, sad mi to kaže?!? Stalno tupe da je problem endometrioza, a sad kaže da imam i preuranjenu insufincijenciju js, ma mislim za ubit se. Ne znam kaj ću, ako bude TSH iznad 2.5 rekla je da ne idemo u postupak, a ako bude ispod 2.5 idemo s Menopurom 300?! Ja mislim da ću je tražit da krene s najmanjom dozom, pa postupno povećava, jer udarna doza 300 odmah, meni nije bila dobra. Ja ne kontam nju majke mi. 💆🏼♀️
A čovječe, šta je sad to?? A jesi razmišljala da obaviš sve to dodatno što trebaš, i sa svim nalazima odeš makar informativno negdje po drugo mišljenje? Čisto da sebe umiriš jer realno ovako se stresirati...samo si škodiš :/
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Maja5555 javi jel pala beta! 🤞🏻
Emenems neka zakuca srce junačko 🤞🏻😻
Samo_opusteno 11 dana od oplodnje, to znači punkcije jel? Čini se niska, jesi primala boostere nakon transfera? Ja jesam jednom, i onda mi je beta prvi put bila 37, pa za 2 dana pala na 15. Ostaci boostera u organizmu. Nadam se da kod tebe nije to slučaj, nego jedna velika prekrasna zdrava bebica. 😃
Grizli ja i ti kao velike control frikuše se očito na mpo postupcima učimo lekcijama prepuštanja kontrole. Tebi danas tupim go with the flow, a onda i sama doživim hladan tuš i počnem analizirat i paničarit. 🤦🏼♀️ Neka ti se bebač čvrsto primi draga, od srca ti želim. ❤️
7.3 sam imala oplodnju sa smrznutim s.
Nisam primala nista poslije transfera...dobila sam za piti estrofem,aspirin,folacin,decortin...a sto su boosteri???
Ninna pa to je lijep rezultat… nadam se da su ove dvije dobitne, a da ce pingvincici cekat koju godinu pa biti brace ili seke 😊 držim fige na najjače da ti za nekoliko dana beta bude oooogromna!
Grizli cekamo te sa vijestima 🤗
Samoopusteno… bas sam se pitala gdje si nam… držim 🤞🤞🤞 da beta lijepo raste
Emenems uživaj u trudničkim tegobama 🙈😆
Blacky89 pa da....i ja se nadam...hvala od ❤️ u kojoj si ti fazi😘
Ninna pa to je lijep rezultat… nadam se da su ove dvije dobitne, a da ce pingvincici cekat koju godinu pa biti brace ili seke 😊 držim fige na najjače da ti za nekoliko dana beta bude oooogromna!
Grizli cekamo te sa vijestima 🤗
Samoopusteno… bas sam se pitala gdje si nam… držim 🤞🤞🤞 da beta lijepo raste
Emenems uživaj u trudničkim tegobama 🙈😆
Da se ispravim beta je 39,6 ...nisam dobro razumjela 1. Puta
Nina pa to je oredivan rezultat.. sretno 💖
Samo opusteno zelim ti da lijepo raste 💖
Hvala draga...takodjer ti zelim svu srecu...
Lilypie, Blacky89, Babylove hvala cureeeeee, saljem vam zagrljaje!!!!!Samoopusteno i ja se bas pitala gdje si nam ti
zelim ti najljepse duplanje bete!!!!!
Emenems navijam za jako junacko srceko!!!!!!!
Ninna1804 hvala ti draga...i ja tebi zelim....❤️
Maja5555 kolika ti je bila beta pa je pala...Nisam bila u toku?
Maja5555 kolika ti je bila beta pa je pala…Nisam bila u toku?
14 dpt 509, 16 dpt 375, 18 dpt 152, 20 dpt 51..
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji