Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    17. Ožujak 2019. 17:08

Da, tesko je, ali nema odustajanja, je li tako? :-) 
    Nikitta, i meni se tako koji put čini, ali mora se jednom svakoj od nas sve poklopit. Da sve stima, uopce ne bi bilo zanimljivo, samo ove nase sapunice imaju koju sezonu previse
    Ja sam pet godina sam po doktorima, tek zadnju godinu u mpo vodama. Imam 31, pa imam dojam da nitko ne racuna dvadesete u pokusavanju, jer kao mladi ste. Tako da... Ali mogu ja cekat jos malo. Prvo cure koje su na forumu prije mene, molim lijepo

Lilypie
    17. Ožujak 2019. 17:30

Draga Ketice, ne znam sto bih ti rekla oko njihove uspješnosti. Gelica će se vjerojatno samnom složiti. Meni je ovo drugi postupak kod njih. U ovom, od nas tri na punkciji i ukupno 40-tak jajnih stanica, koliko je meni poznato samo dvije oplođene kod mene s tim da se jedna podijelila a jedna prestala razvijat, pa ti sad vidi koliko je to uspješno 😕
    Ne znam..možda je slučajnost i vjerojatno ću, ako ovaj postupak bude uspješan zaboravit sve ovo i reci kako je super prošlo, jer to tako obično biva ali ne mogu se oteti dojmu da se jako malo stanica kod njih oplodi.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Gelica
    17. Ožujak 2019. 17:39

Lilypie

Draga Ketice, ne znam sto bih ti rekla oko njihove uspješnosti. Gelicaće se vjerojatno samnom složiti. Meni je ovo drugi postupak kod njih. U ovom, od nas tri na punkciji i ukupno 40-tak jajnih stanica, koliko je meni poznato samo dvije oplođene kod mene s tim da se jedna podijelila a jedna prestala razvijat, pa ti sad vidi koliko je to uspješno 😕
    Ne znam..možda je slučajnost i vjerojatno ću, ako ovaj postupak bude uspješan zaboravit sve ovo i reci kako je super prošlo, jer to tako obično biva ali ne mogu se oteti dojmu da se jako malo stanica kod njih oplodi.

Ketice, na žalost, slažem se sa Lilypie. Puno je tu bilo stanica a na kraju ništa. Ja 19 kom i 0 za transfer. 4 jajne su mi zaledili. Uglavnom kao što Lilypie kaže, možda je slučajnost ali u našim slucajevima brojke su ogromne a uspjeh nikakav... 

• Babylove
    17. Ožujak 2019. 18:14

Svim curama koje cekaju betu od sveg srca zelim da bude velika i da se lijepo dupla...
    Kengu a tebi zelim da se na uzv cuje srce koje kuca najjace 💖💖
    Grizli draga sretno ti sutra i da ovaj FET bude uspjesan🤞🤞
    Nikitta i ostale cure koje krecu i koje su vec krenule u postupak, isto tako zelim puno lijepih i zrelih stanica, koje ce se lijepo oploditi i dijeliti 🤞🤞
    Ja sam pomalo u banani.. imunitet mi je malo pao.. nos zacepljen i kasalj ( ali nekako mi je uvijek tako u postupku), mucnine su prisutne ali hvala Bogu slabije nego prosli put i dolje me rastura za pop****....
    Strah me je malo posto me tek 11 dc narucio za drugi uzv a tad sam prosli put vec punkciju imala... nadam se da ce sve biti ok i da necu morati na punkciju hitno bez stoperice... Grizli cini mi se da si ti tako prosla, samo se ne sjecam dali u prirodnom ili stim. postupku?

• ninna1804
    17. Ožujak 2019. 18:24

Ketica ti si zena lavica, prosla si vec pravu kalvariju, od srca ti zelim da ovo bude onaj dobitni  i da napokon iskusis cari majcinstva, zasluzila si!!!
    Grizli, sretno sutra, da ovaj smrzlic bude za  a drugi za !! Moze i obrnuto 
    Nadam se da ce mi sutra reci lijep broj blastica, cijeli dan sam iskoristila za setnju i uzivanje na zraku, ali sad me lagano hvata nestrpljivost!

Ketica
    17. Ožujak 2019. 18:26

Takav je meni i osjecaj u Petrovoj, ima da je to samo puka sreca, ali opet.. Ma neznam vise... Da Vas pitam za to mirovanje poslje transfera kako ste i kolko ste mirovale(ono lezi i samo na wc) i jeste li uopće ili ste samo bile normalne i ne dizale nista turbo tesko, ili ono usisavale, neki kazu kreci se zbog bolje cirkulacije, a neki miruj

sunshine25
    17. Ožujak 2019. 18:33

Draga Ketica, svaka čast - stvarno prava žena lavica! :) Imale smo isti dan transfer vidim, tako da nam objema držim fige! Ja sam kod Škvorca, imali smo nekih nesuglasica u početku. Bilo je i kod mene par nezrelih, ali na kraju 5 blastica - tako da sam zasad zadovoljna.
    Što se tiče mirovanja, ja stvarno nisam mirovala. Nisam naravno ništa teško dizala i išla u saunu, ali sam 1dnt usisala stan nabrzak. Dobro se osjećam, krećem se dok ne dobijem grižnju savjesti što ne ležim 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    17. Ožujak 2019. 18:36

Grizli, sretno sutra!! 
    Ninna, držim fige da bude puuuno blastica 🤞🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ninna1804
    17. Ožujak 2019. 19:04

sunshine25

Grizli, sretno sutra!!
    Ninna, držim fige da bude puuuno blastica 🤞🤞

Hvala draga sunshine25, uffff.....sto bi bilo lijepo da ti i Ketica zapocnete jedan lijepi niz pozitivnih testova i velikiiih beta 

Grizli
    17. Ožujak 2019. 19:06

Cure hvala na dobrim zeljama i ovoj ogromnoj potpori bez koje bi cijeli ovaj put bio agonija ovako lakse se dise. Babylove je imala sam punkciju bez stoperice jer mi je folikul 8dc bio 21mm. Imala punkciju 9dc. Danas uopce neznam zasto nisam inzistirala na stoperici jer mi folikuli sami ne pucaju prije 24-25mm no sto je bilo bilo je. Cek tebi je u petak bio 11mm ili sam krivo zapamtila?! To znaci da bi u utorak bio ca 18mm sta je ok za dobiti stopericu. Al kazem nisam sigurna dal sam dobro zapamtila. 
    Ninna sretno sutra i da dobije lijep broj super blastica.
    Ketica ja sam prvi put od straha mirovala i nista, ostale pute sam bila puno aktivnija. Nikad nisam nista tesko dizala, pazila sam sto jedem i pijem i da bas se ne preforsiram. Odmarala bi "kad me pitalo"  Eto al nis nije pomoglo. Meni su rekli da i ne bi smjela previse mirovat jer i tako imam trombofiliju doduse blagi i kao zanemarivi oblik al cirkulacija je vazna u tom periodu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.