Cure hvala na dobrim zeljama i ovoj ogromnoj potpori bez koje bi cijeli ovaj put bio agonija ovako lakse se dise. Babylove je imala sam punkciju bez stoperice jer mi je folikul 8dc bio 21mm. Imala punkciju 9dc. Danas uopce neznam zasto nisam inzistirala na stoperici jer mi folikuli sami ne pucaju prije 24-25mm no sto je bilo bilo je. Cek tebi je u petak bio 11mm ili sam krivo zapamtila?! To znaci da bi u utorak bio ca 18mm sta je ok za dobiti stopericu. Al kazem nisam sigurna dal sam dobro zapamtila.
Ninna sretno sutra i da dobije lijep broj super blastica.
Ketica ja sam prvi put od straha mirovala i nista, ostale pute sam bila puno aktivnija. Nikad nisam nista tesko dizala, pazila sam sto jedem i pijem i da bas se ne preforsiram. Odmarala bi "kad me pitalo" Eto al nis nije pomoglo. Meni su rekli da i ne bi smjela previse mirovat jer i tako imam trombofiliju doduse blagi i kao zanemarivi oblik al cirkulacija je vazna u tom periodu.
Na 13mm mi je bio u petak zato me je nekako strah da ne pođe nesto krivo... a ne sjecam se koje su velicine bili prosli put na punkciji nego samo da je punkcija bila vec 11 dc... 😥😥 u prvom postupku je bila na 13 dc ali je taj postupak bio losiji nego drugi ( pisala sam.to vec al tko ce to popamtit)
Znam da sam u prirodnom ciklusu stopericu dobila na 16 ili 18 mm ali ne znam koji dc i kad sam dosla na punkciju vec je puknuo.. a u drugom prir. sam ranije dobila stopericu i nije puknuo ali stanica je bila cisticna.. ma jooojj 😥😥 cudno mi je da me nije za sutra narucio na uzv.. samo to.. zasto sam do sad isla svaki drugi dan nekad i svaki.. a sad tek cetvrti
Idem sad u kalendar gledat i po kalendaru sam bila 13 dc na punkciji... a u papirima je 11.. bit ce da je doktor krivo napisao a ja nisam dobro racunala.. al sad sam se sjetila da sam u kalendar upisala.. i 13 dc je bila punkcija.. jooj sto sam bedasta dramim a zapravo sam se pogubila u svemu.. oprostite mi za to 😥😥 mislim da je vrijeme da se opustim jer ubijam sj psihu samo razmisljajuci negativno a obecala sam si da cu piti samo pozitiva.. ali znate i same kako je 😣😣😣
Babylove s razlogom te hvata panika sve je to stres za nas. Pokusaj mislit pozitivno. Sad ni u stimulaciji koliko sam shvatila. Ako imas supersiju sve bi trebalo biti u redu. Prije ce biti 18dc da si dobila stopericu jer onda najcesce ide. Drzim fige da sve bude super sada. Opusti se. Malo je neobicno da je tek nakon 4 dana al valjda znaju ja se tako tijesim vec dnaima
Babylove hvala od srca. 😘 Sretno, da bude sve kako treba ovaj put. Ja sam isto bila nervozna ovaj postupak i znam kako se osjecas, al nema druge nego da se probas opustiti. I isto se sva zastopala i prehladila.
Grizli neka sutra sve prodje savrseno! 🍀🍀🍀🍀
Hvala Vam cure moje zbilja ste divne 💖💖 da nema ovog foruma bilo bi puno teze.. imam ja podrsku od svih bliznjih, ali ne razumiju svejedno oni tako dobro kao vi tu.. pikam se sa bemfolom 150 i od petka cetrotide.. idem raditi sutra pa cu malo manje misliti o tome 🤔
Cure citam vas i pratim, sretno svima. Grizli u fetu, malojgaravoj takodjer, kengurica da uskoro cuje srce koje kuca..
I svima ostalima.. ne mogu pratit tko je dosao di.. puno nas je.. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Cure, drage. Hvala Vam svima. Mirovala sam do jucer onak lagano... danas je pala i prva prava ☕na terasi kafića... ali samo jedna,,, nemam više kaj nego biti pozitivna i optimisticna,i 🙏 se, nadati tom +, bit ce kako bude.
E samo da pitam jel normalno probadanje isppd pupka a osjecaj je kao da ide u dubinu. Nadam se da nije glupo pitanje...
Meni su svakakva probadanja bila normalna u stimulacijama i nakon. U pipici me znalo ko da mi noz zabijes. Sve sto prodje odnosno ne traje je ja mislim normalno, al ako te nesto neprestano boli i jako razmisli o hitnoj.
Sortiraj odgovore
Najstariji