Mm danas bio na uzv i cd testisa. Nađena mu obostrana varikokela i nekakav kalcifikat od 5mm. Samo mi je tlak skočio na 585 😔 još kad sam krenula guglati, bolje da nisam..
izgleda da smo otkrili uzrok tako lošeg spermiograma
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikita tek kad sam poslala vidim da je dosao jeos jedan tvoj post. Mi smo bas frikuse i pebovi ocito. Al nema veze izborit ćemo se mi. Hajde sad prvo skulirano odi sutra TSH vaditi a onda u mozganje kako uvijeriti dr za terpaiju. Ako treba budem ti ja poskidala sve nove radove na temu low respondera pa poneai kao referencu tamo. A mozda stogod nadjem i o benefitima elonve.
Smao opusteno nisam shvatila smrznuta je bila jajna stanica ili spermij? Kad si imala et ili je u pitanju inseminacija?
Majo zao mi je da je na kraju onaj gori scenarij kod tebe. Al uz sve zlo barem pada kako treba pa se ne moras vise brinuti da je vanmat.
Je tesko je, ali barem nije vanmaternicna pa mogu brzo na FET.
Vidim ovaj mjesec ima cura koje su isto isle na fet. Cekam vase bete...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Samo_opusteno boosteri se nazivaju inekcije hormona trudnoće (beta hcg) koji neke klinike daju curama nakon transfera da dodatno “uvjere” tijelo da lakše primi trudnoću. Držim fige da se za dva dana beta uredno podupla.
Grizli ako ja njoj dođem s nekim printanim radovima, mislim da će popizdit. Nije ona amaterka, ali ne kužim kaj brije danas. Možda je htjela osigurati dovoljno lijekova za mene, pa je zato napisala 300, a planira krenut s manjim dozama. Nisam nikad uzimala Menopur, samo klomifene i Gonale, tako da se iskreno tome veselim da probam nešto drugo. Svakako nisam htjela danas vadit TSH jer mi je tlak skočio od nervi, a imala sam i hrpetinu posla, idem ujutro na miru izvadit. MimicaRI slažem se!Već 2x sam ga sama spustila i to sa 4 ili 5 na 2.0, bez lijekova, tako da imam osjećaj da će to biti OK. Nalaz će biti isti dan, pa je rekla dr. da joj javim TSH i onda čekanje menge, nadam se da bi krenuli u postupak u petak/sub, tako očekujem M, sutra mi je zadnja pilula. Hrabrice kome da šaljem nalaze, bila sam ja na Sv Duhu, rekli su da dođem do njih na postupak, tamo dr. ona mi je spominjala Femaru da bi s tim probala. Očito svaki mpo dr samo gađa naslijepo. Ne znam kome bih još slala nalaze, a da je na teret HZZO. Nadam se da će se stvar riješit kad krenemo u postupak, reći ću joj da želim krenut s manjim dozama. K vragu pa nije isto stimulirati ženu s pcos ili źenu s POF i smanjenim AMH…
Cek zaboravila sam u kojoj si bolnici? Na Vuku je moja koja me vodi specijalist za endometriozu i neplodnost i imam dojam da zna sto radi.. Ne zaletava se i uvijek promisli sto i kako dalje. Na stranu kakva je bolnica, to je druga prica ali ona kao doktorica je meni za sad odlicna pa ako hoces da ti dam njezin mail? Pa da vidis za info razgovor s njom...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Vidim da komentirate stimulacije, nisam puno citala kod mene koje su doze bile.
Ugl ja sam u privatnoj poliklinici i imam snizen AMH i endometriozu, davali su ni letrozol (slicno klomifenu i femari) plus pergoveris i cetrotide.
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Ruška ja sam na Femostonu 2/10
Cure ima li koja iskustva s kupnjom lijekova za stimulaciju?
Budući da sam na popisu za lijekove upisana za 4. mjesec a očekivana m mi je dva dana ranije ne žele mi dati lijekove jer nije 4. Mjesec 🙄
Znate li mogu li se kupiti lijekovi da ne preskačem ciklus zbog dva dana?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Hrabrice - sutra mi je 3. dc i onda odmah počinjem s još jednim pikicama, paralelno s decapeptylom. Klasična stimulacija samo što uz nju ide još i decapeptyl. Tako sam barem ja shvatila doktoricu. Sutra ću javiti što je rekla...
Nikitta - nije mi baš jasno čemu velika doza od početka, dokazano je da ti ne odgovara. Valjda misli da će biti drugačija reakcija jer je drugi lijek...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta bas sam isla procitati al ne pisu mi doze. A kako sam isla svaki dan kod njih i oni mi davali i jos mi bio prvi put stvarno ne znam..
23.01.21. AIH
Ninna, da, pijem decortin 2x od punkcije! Ali dobile ga i cure koje nemaju problema sa štitnjačom, tak da očito to više ide rutinski
Pijes odjednom dvije ili pojedinacno? Jojjjj....u bolnici mi kao uvijek sve jasno, cim dođem doma upitnici iznad glave...😏😒
Meni je jasno da endo djeluje na jajnike i rezervu, ali dokle god jajnici daju kakve takve jajne stanice neznam čemu uopće spominju pof. Zvuči kao klišej ali realno potrebna je samo jedna i odbijam misliti da se neće naći! Kako ti ono Nikitta kažeš- "do zadnjeg folikulića" 😉
Ja bi isto trebala krenuti uskoro opet u postupak, mengu očekujem u nedjelju (iako je po njima bila u utorak jer su tad vidjeli žuto tijelo na uzv). Sad mi je sinulo da mi je doktorica rekla da dođem na uzv 2dc. Kako onda rade taj uzv- preko trbuha ili? Ovo mi je prvi put pa neznam kako to ide 🤔 Izbrojat ce mi antralce, baš me zanima koliko će ih kod mene biti, to mi do sad još nisu brojali na početku ciklusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji