Babylove s razlogom te hvata panika sve je to stres za nas. Pokusaj mislit pozitivno. Sad ni u stimulaciji koliko sam shvatila. Ako imas supersiju sve bi trebalo biti u redu. Prije ce biti 18dc da si dobila stopericu jer onda najcesce ide. Drzim fige da sve bude super sada. Opusti se. Malo je neobicno da je tek nakon 4 dana al valjda znaju ja se tako tijesim vec dnaima

Babylove hvala od srca. 😘 Sretno, da bude sve kako treba ovaj put. Ja sam isto bila nervozna ovaj postupak i znam kako se osjecas, al nema druge nego da se probas opustiti. I isto se sva zastopala i prehladila.
Grizli neka sutra sve prodje savrseno! 🍀🍀🍀🍀

Hvala Vam cure moje zbilja ste divne 💖💖 da nema ovog foruma bilo bi puno teze.. imam ja podrsku od svih bliznjih, ali ne razumiju svejedno oni tako dobro kao vi tu.. pikam se sa bemfolom 150 i od petka cetrotide.. idem raditi sutra pa cu malo manje misliti o tome 🤔
Cure citam vas i pratim, sretno svima. Grizli u fetu, malojgaravoj takodjer, kengurica da uskoro cuje srce koje kuca..
I svima ostalima.. ne mogu pratit tko je dosao di.. puno nas je.. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Cure, drage. Hvala Vam svima. Mirovala sam do jucer onak lagano... danas je pala i prva prava ☕na terasi kafića... ali samo jedna,,, nemam više kaj nego biti pozitivna i optimisticna,i 🙏 se, nadati tom +, bit ce kako bude.
E samo da pitam jel normalno probadanje isppd pupka a osjecaj je kao da ide u dubinu. Nadam se da nije glupo pitanje...
Meni su svakakva probadanja bila normalna u stimulacijama i nakon. U pipici me znalo ko da mi noz zabijes. Sve sto prodje odnosno ne traje je ja mislim normalno, al ako te nesto neprestano boli i jako razmisli o hitnoj.

Jutro curke... Jos par sati i da ja vidim tog mog smrzlica kako je raspolozen za nase druzenje do daljnjega.
Ketica bolovi lagani i grcevi svih mogucih oblika, varijanti i pozicija. Evo ja imam vec hrpu nekakvih simptoma a tek moram imat fet, tako da je to normalno od stimulacije ali i kd progesterona. Mene progesteron bas rasturi ocito jer od sinoc grcevi, bolna kriza, po noci sam isla na wc 5 puta inace normalno idem 1x, bolne i uzasno napuhane grudi... I da ne nastavljam niz... Tako da sva ona hrpa istih tih simptoma koje sam ranije imala znace da su od crinone i nista vise.
Nasla sam podatak da na dan et da bi trudnoca bila uredna moraju razine progesterona biti za 3.dan - 100-150; et 5.dan - 150-200; za 1 ili 2 embrija. Uredne trudnoce u trenutku implantacije imaju oko 200 i nesto malk iznad toga. Graf je u rezultatima istrazivanja oa je tesko napisat tocnu vrijednost. Ono sto mene muci je da svi mpo kod nas ocito nas krcaju sa Pr bez provjere, a mozda je nekoj od nas ta razina premala ili previsoka za uspjeh. I sad si razmisljam da mozda odem danas negdje vaditi progesteron nakon FET-a. Mislim vjerojatno ako ne valja vrijednost bi se samo uzrujala i ne treba mi to. Al to stvarno mozda bi trebali nam raditi prije transfera ako se vec zna da ima utjecaj.

Ninna drzim fige da javis dobre vijesti o blasticama. Jel ima netko da danas ima et, punkciju nesto? 🤞🤞🤞🤞Sretno nam svima.
Nikita ti ides po protokol ili sam fulala?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji