Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Ožujak 2019. 19:40

Babylove s razlogom te hvata panika sve je to stres za nas. Pokusaj mislit pozitivno. Sad ni u stimulaciji koliko sam shvatila. Ako imas supersiju sve bi trebalo biti u redu. Prije ce biti 18dc da si dobila stopericu jer onda najcesce ide. Drzim fige da sve bude super sada. Opusti se. Malo je neobicno da je tek nakon 4 dana al valjda znaju ja se tako tijesim vec dnaima

• Kengurica
    17. Ožujak 2019. 19:40

Babylove hvala od srca. 😘 Sretno, da bude sve kako treba ovaj put. Ja sam isto bila nervozna ovaj postupak i znam kako se osjecas, al nema druge nego da se probas opustiti. I isto se sva zastopala i prehladila.
    Grizli neka sutra sve prodje savrseno! 🍀🍀🍀🍀

• Babylove
    17. Ožujak 2019. 19:52

Hvala Vam cure moje zbilja ste divne 💖💖 da nema ovog foruma bilo bi puno teze.. imam ja podrsku od svih bliznjih, ali ne razumiju svejedno oni tako dobro kao vi tu.. pikam se sa bemfolom 150 i od petka cetrotide.. idem raditi sutra pa cu malo manje misliti o tome 🤔

• maja555
    17. Ožujak 2019. 21:29

Cure citam vas i pratim, sretno svima. Grizli u fetu, malojgaravoj takodjer, kengurica da uskoro cuje srce koje kuca.. 
    I svima ostalima.. ne mogu pratit tko je dosao di.. puno nas je.. :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Ketica
    17. Ožujak 2019. 21:54

Cure, drage.  Hvala Vam svima. Mirovala sam do jucer onak lagano...  danas je pala i prva prava ☕na terasi kafića...  ali samo jedna,,, nemam više kaj nego biti pozitivna i optimisticna,i 🙏 se, nadati tom +, bit ce kako bude.   

Ketica
    17. Ožujak 2019. 22:54

E samo da pitam jel normalno probadanje isppd pupka a osjecaj je kao da ide u dubinu. Nadam se da nije glupo pitanje... 

• Kengurica
    17. Ožujak 2019. 23:58

Meni su svakakva probadanja bila normalna u stimulacijama i nakon. U pipici me znalo ko da mi noz zabijes. Sve sto prodje odnosno ne traje je ja mislim normalno, al ako te nesto neprestano boli i jako razmisli o hitnoj. 

Ketica
    18. Ožujak 2019. 00:10

Podnošljivo  je i kad kad je, tnx❤️i nočica🌌

Grizli
    18. Ožujak 2019. 07:17

Jutro curke... Jos par sati i da ja vidim tog mog smrzlica kako je raspolozen za nase druzenje do daljnjega. 
    Ketica bolovi lagani i grcevi svih mogucih oblika, varijanti i pozicija. Evo ja imam vec hrpu nekakvih simptoma a tek moram imat fet, tako da je to normalno od stimulacije ali i kd progesterona. Mene progesteron bas rasturi ocito jer od sinoc grcevi, bolna kriza, po noci sam isla na wc 5 puta inace normalno idem 1x, bolne i uzasno napuhane grudi... I da ne nastavljam niz... Tako da sva ona hrpa istih tih simptoma koje sam ranije imala znace da su od crinone i nista vise. 
    Nasla sam podatak da na dan et da bi trudnoca bila uredna moraju razine progesterona biti za 3.dan - 100-150; et 5.dan - 150-200; za 1 ili 2 embrija. Uredne trudnoce u trenutku implantacije imaju oko 200 i nesto malk iznad toga. Graf je u rezultatima istrazivanja oa je tesko napisat tocnu vrijednost. Ono sto mene muci je da svi mpo kod nas ocito nas krcaju sa Pr bez provjere, a mozda je nekoj od nas ta razina premala ili previsoka za uspjeh. I sad si razmisljam da  mozda odem danas negdje vaditi progesteron nakon FET-a. Mislim vjerojatno ako ne valja vrijednost bi se samo uzrujala i ne treba mi to. Al to stvarno mozda bi trebali nam raditi prije transfera ako se vec zna da ima utjecaj. 

Grizli
    18. Ožujak 2019. 07:19

Ninna drzim fige da javis dobre vijesti o blasticama. Jel ima netko da danas ima et, punkciju nesto? 🤞🤞🤞🤞Sretno nam svima.
    Nikita ti ides po protokol ili sam fulala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani