Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    18. Ožujak 2019. 18:54

Nikitta zao mi je da ti je dogovor prosao tako da si samo u brizi.. drzim ti 🤞🤞da sve na kraju prođe u savrsenom redu 💖
    Maja zao mi da ti je tako ali da sreca i nesreci da plod sam ode pa mozes.brzo krenuti dalje.. zelim ti puno snage 💪💪
    Harry hvala ti sto nas se sjetis i sretno dalje 💓
    Hejbaburibu u kojoj si klinici? Nije mi jasno da ti nece dat ljekove.. ja sam bila za 3 mj narucena a vec sam u 2 mj isla po ljekove..
    Vaki sretno 💪💪
    Sretno nam svima 💖

Vaki
    18. Ožujak 2019. 18:58

Hvala! 
    Mimice - vaginalno, to ti postane normalno. Spremni su na malo krvi... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

hejbaburibu
    18. Ožujak 2019. 19:11

U Vinogradskoj sam. Zvati ću ih ponovno da mi kažu zasto zbog dva dana preskačemo ciklus, bas mi je to glupo

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

samo_opusteno
    18. Ožujak 2019. 19:11

maja555

samo_opusteno

Maja5555 kolika ti je bila beta pa je pala…Nisam bila u toku?

14 dpt 509, 16 dpt 375, 18 dpt 152, 20 dpt 51..

Ajoj...i nista ha? Ajme meni sta sve moramo proci...pa to je strasno

• Babylove
    18. Ožujak 2019. 19:13

hejbaburibu

U Vinogradskoj sam. Zvati ću ih ponovno da mi kažu zasto zbog dva dana preskačemo ciklus, bas mi je to glupo

I ja sam tamo.. zbilja cudno 🤔

samo_opusteno
    18. Ožujak 2019. 19:14

Grizli

Nikita tek kad sam poslala vidim da je dosao jeos jedan tvoj post. Mi smo bas frikuse i pebovi ocito. Al nema veze izborit ćemo se mi. Hajde sad prvo skulirano odi sutra TSH vaditi a onda u mozganje kako uvijeriti dr za terpaiju. Ako treba budem ti ja poskidala sve nove radove na temu low respondera pa poneai kao referencu tamo. A mozda stogod nadjem i o benefitima elonve.
    Smao opusteno nisam shvatila smrznuta je bila jajna stanica ili spermij? Kad si imala et ili je u pitanju inseminacija?
    Majo zao mi je da je na kraju onaj gori scenarij kod tebe. Al uz sve zlo barem pada kako treba pa se ne moras vise brinuti da je vanmat.

Grizli imala sam blastice FET 7.3.

samo_opusteno
    18. Ožujak 2019. 19:15

Nikitta

Samo_opusteno boosteri se nazivaju inekcije hormona trudnoće (beta hcg) koji neke klinike daju curama nakon transfera da dodatno “uvjere” tijelo da lakše primi trudnoću. Držim fige da se za dva dana beta uredno podupla.
    Grizli ako ja njoj dođem s nekim printanim radovima, mislim da će popizdit. Nije ona amaterka, ali ne kužim kaj brije danas. Možda je htjela osigurati dovoljno lijekova za mene, pa je zato napisala 300, a planira krenut s manjim dozama. Nisam nikad uzimala Menopur, samo klomifene i Gonale, tako da se iskreno tome veselim da probam nešto drugo. Svakako nisam htjela danas vadit TSH jer mi je tlak skočio od nervi, a imala sam i hrpetinu posla, idem ujutro na miru izvadit. MimicaRI slažem se!Već 2x sam ga sama spustila i to sa 4 ili 5 na 2.0, bez lijekova, tako da imam osjećaj da će to biti OK. Nalaz će biti isti dan, pa je rekla dr. da joj javim TSH i onda čekanje menge, nadam se da bi krenuli u postupak u petak/sub, tako očekujem M, sutra mi je zadnja pilula. Hrabrice kome da šaljem nalaze, bila sam ja na Sv Duhu, rekli su da dođem do njih na postupak, tamo dr. ona mi je spominjala Femaru da bi s tim probala. Očito svaki mpo dr samo gađa naslijepo. Ne znam kome bih još slala nalaze, a da je na teret HZZO. Nadam se da će se stvar riješit kad krenemo u postupak, reći ću joj da želim krenut s manjim dozama. K vragu pa nije isto stimulirati ženu s pcos ili źenu s POF i smanjenim AMH…

Nikitta nisam dobivala nikakve inekcije poslije transfera...u vetvrtak javim rezultate bete...😊

samo_opusteno
    18. Ožujak 2019. 19:18

samo_opusteno

Grizli

Nikita tek kad sam poslala vidim da je dosao jeos jedan tvoj post. Mi smo bas frikuse i pebovi ocito. Al nema veze izborit ćemo se mi. Hajde sad prvo skulirano odi sutra TSH vaditi a onda u mozganje kako uvijeriti dr za terpaiju. Ako treba budem ti ja poskidala sve nove radove na temu low respondera pa poneai kao referencu tamo. A mozda stogod nadjem i o benefitima elonve.
    Smao opusteno nisam shvatila smrznuta je bila jajna stanica ili spermij? Kad si imala et ili je u pitanju inseminacija?
    Majo zao mi je da je na kraju onaj gori scenarij kod tebe. Al uz sve zlo barem pada kako treba pa se ne moras vise brinuti da je vanmat.

Grizli imala sam blastice FET 7.3.

Nezz kako bi ti objasnila...ugl smrzlice sam imala...kuzis?

sunshine25
    18. Ožujak 2019. 19:26

ninna1804

sunshine25

Ninna, da, pijem decortin 2x od punkcije! Ali dobile ga i cure koje nemaju problema sa štitnjačom, tak da očito to više ide rutinski

Pijes odjednom dvije ili pojedinacno? Jojjjj….u bolnici mi kao uvijek sve jasno, cim dođem doma upitnici iznad glave…😏😒

Meni nisu niš rekli, samo da teško sjedaju na želudac.. pa sam po toj logici odlučila jednu iza doručka i jednu iza večere 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Hrabrica
    18. Ožujak 2019. 19:29

Vaki

Hrabrice - sutra mi je 3. dc i onda odmah počinjem s još jednim pikicama, paralelno s decapeptylom. Klasična stimulacija samo što uz nju ide još i decapeptyl. Tako sam barem ja shvatila doktoricu. Sutra ću javiti što je rekla…
    Nikitta - nije mi baš jasno čemu velika doza od početka, dokazano je da ti ne odgovara. Valjda misli da će biti drugačija reakcija jer je drugi lijek…

Aha i tu stimulaciju tek sutra dobivas za doma jel tak?  Pitam jer cu ocito morat ranije po jos decapeptyla jer mi deseta ampula pada na nedjelju pa cu ih morat ranije pokupit i onda opet do bolnice kad dode m al tad po stimulaciju ..  Aj javi bas me zanima...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.