Zvali su me iz laba, ništa od moga smrzlica.
Epilog čitavog postupka je 1 oplođena jajna stanica od 11 dobivenih... srećom se ta jedna podijelila.
Toliko sam mogla dobiti i u prirodnjaku.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Kad nisam imala transfer meni je dr. uvijek propisala 10 dana 3 puta po 2 utrogestana...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Grizli,Malagarava i ostale cure/žene...puno srece zelim...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pozz, zenice drage nova sam na forumu i puna pitanja. Ukratko ovo je moja prica.imam pocs,hiper štitnjaču od th uzimam Euthyrox 50 mg. inzulinska rezistencija,Glucopage 50mg, aovulatorne menstruacije, suprug zdrav, pokusavsmo dobiti bebicu vec 9 god😢ali bez uspjeha. Menstruacije nikad redovite,napuhana vječno. 2015 propuhana oba jajovoda, dr. Grgic Petrova bolnica. 2016.tu me preuzima pod svoje krilo najradosnija pticica i po meni najotvoreniji dr. ikad dr. Karlo Tomičič💪👏, 2016 prva inseminacija iz pr. cikl. nema +, 2017 druga inseminacija.. beta 1300 vanmaternicno d. jajovod, 2017 9 mj. prvi ivf iz prirodnog ciklua, negativna beta… 2018 2 mj. moje srce iskace iz prsnog koša.. Samo od sebe… (dobro Marijo i ja😀) meni je zlo, mucnine.. Ja napravih 5 testova od onog za 15 kn do onog za 99 i svi pokaziju +, ne vjerujem sama sebi… Beta 2194.6.. ❤️❤️❤️2 dan od bete bolovi, krvarenje.. Opet vanmaternicna 6 tj, operacija u OBK, jajovod ex, sad imam samo ljevi, u međuvremenu sam dala otkaz(rekao dr. u Petrovoj da ako zelim biti mama da zaboravim noćni rad… 12 h staracki dom). Ajde probat cemo i to.. Nebum crkla od gladi a cipela ionako imam previse😆. 5 mj. stimulirani ciklus, dobimo 12js,11 se oplodi a opstanu 4 do stadija blastica, zbog ogromne HS, smrzavaju ih. 2018 9 mj. vracene 2,beta niska… U periodu od 9mj.2018 do dns, svaki ciklus izazivali su mi sa duphastonom jer ni prokrvariti ne mogu nornalno,,,, 26.2.zadnja mens(duphaston) i idemo u novi ivf…od th. za pripremu Estrofem 3x1,i utrogestan 3x2 U cetvrtak 14.3.2019.endometrij 10 mm, vratili su mi moja dva❤️, i sad cekamo i 🙏, ali ova agonija… malo probada koda da cu dobiti svaki cas… malo bole leđa, pa malo smeckaste krvi 1x dnevno (jucer) vise sam luda placem mislim neznam kako i kaj… Svaka riječ podrske i utjehe dobro bi mi došla, tj trebam je. Hvala Vam svima lavice moje unaprijed.
Gelica išla sam na kontrolu nakon dobijanja menstruacije zato jer smo dogovorili da se odmah ide u prirodni IVF. No, nažalost tri ciklusa zaredom je to propalo, nikad nismo stigli ulovit O. Aljkavost državne klinike u dva navrata, a treći put nisam ovulirala nego samo cista žutog tijela. 😰 Onda su me stavili prvo na Duphastone još jedan ciklus, to nije baš dobro prošlo, pa se endometrioza pojavila opet na oba jajnika, inače je vučem na jednom samo, pa onda sam sad 2 ciklusa na pilulama i sutra mi je pregled za dalje, za novi stimulirani. Uglavnom, od petog mjeseca 2018. hodočastim u Petrovu, do transfera nikako doći 💆🏼♀️ Nadam se da su pilule pomogle. 🙉 Od utrića su moguće svakakve nuspojave, kao i od stim, sve je to normalno.
Nikitta joj baš mi je žao draga zbog svega šta prolazis, ja nisam uopce bila svjesna koliko je to težak put kad se krene u postupak..i sad znam da onaj tko nije u tome stvarno ne može niti približno znati kako je to. A imam 2 prijateljice koje su to prošle i pricale o tome. Želim ti svu sreću i da ovaj put to bude i dobitni! :)
Zvali su me iz laba, ništa od moga smrzlica.
Epilog čitavog postupka je 1 oplođena jajna stanica od 11 dobivenih… srećom se ta jedna podijelila.
Toliko sam mogla dobiti i u prirodnjaku.
Lilypie..ah šta reci, osim da je ta jedna možda bas ta! :)
Ali , nakon nasih rezultata, ne izlaze mi iz glave tvoje riječi kako ti se čini da su biologice jako mlade pa samim tim i možda manje iskusne....A glupo je znam sada takoo razmišljati i tražiti krivce ali što više razmišljam sigurnija sam da nije sve do mojih stanica.
Ketica ajme, to se zove borac! Ne mogu niti zamisliti kako si sve to uspjela proći i nastaviti...Ja već nakon prvog neuspjelog u komi, sad me baš sram. Svaka ti čast :)
Sad se probaj ( koliko mozes) opustiti. Šta ima za desiti će se desiti, zato je bolje ne šizit :)
Lilypie uh da bas lose! Meni s eu prvoj stimulaciji dogodilo da sam imala 4js oplodile se jesu 2 al jedna nije uspjela dalje od 3.dana, a jednu su vratili 3.dan. Polozi sve nade u tu jednu i drzim fige d je to uspjesna trudnoca. Inace stvrano mislim da iskustvo i strucnost biologa je j3dan od najvaznijih faktora u tom postupku.
Katice dobrodosla. I zelim ti puno srece i strpljenja. Kad imas za vaditi betu?
Sortiraj odgovore
Najstariji