Da li netko zna u vezi utrogestana, sad sam skuzila da mi piše 2x na dan po 2 tablete vaginalno, a ja uzimala 2x po jednu😕. Znači pitam kad nije došlo do transfera kao kod mene. Jer koliko sam skuzila doktora, uzimam do ocekivanog menzisa i onda prekine kako bi mi menzis došao. Da li mogu nešto zeznut ako je premala doza??
Gelica ja sam uzimala Utrogestan prije par godina i to 2 puta na dan po jednu tabletu- jednu bi stavila ujutro i jednu navečer. Koristila bi ga od negdje 16-25 dana ciklusa. Mislim da ne bi trebala imati problema s menstruacijom ako tako uzimas. Dali ti je doktor rekao kako da uzimaš ili možda napisao na nalaz?
Mimica on je meni napisao 3x2 ali to je vrijedilo jer je mislio da će biti trransfer,pošto nije dfoslo do transfera, na telefon mi je rekao neka nastavim sljedećih 8-9 dana ali po 2x na dan. Sad sam skuzila da piše po 2 kom. A ja si stavljala do sad 2x1. Probala ga zvat ali nisam ga dobila. A valjda ce onda biti ok. Hvala ti :)
Hvala Nikitta :) onda cu nastaviti kako je doktor rekao, pa dobiti menzis kao i inače. A jesi li isla na kontrolu kod svoje mpo oktorice kad ti je otkazan transfer, čisto ono da se vidi nakon punkcije je li sve ok. Ili ne treba? Jer meni je moj rekao neka ga zovem na prvi dan menzisa pa da vidimo kada ćemo u oplodnju zamrznutih stanica.
Jer ja sam jaaako napuhana i stalno pritisak osjećam, a kad nešto pojedem još i gore.
Gelice, imala si puno js, samo pij puno vode i odmaraj. Moguće je i da imaš blagi hiper.. držim fige za zamrznute 🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine25 Hvala :) Čitala sam vaše savjete tu na forumu i pijem puno tekućine a i odmaram. Hvala bogu na svima vama tu, podrška i savjeti jaaako puno znace, pogotovo kad ti je prvi postupak pa ti je sve novo i sav si u strahu. Hvala vam cure, puno! Držim fige svima, i sretna sam zbog svih sa plusicima 😘💕👩👦
Gelica mislim da nema veze za dozu posto nisi imala et. To je cisto da ne dobijes prerano M da ti se ne zbrckaju ciklusi iakk su meni rekli da ako nemam transfer da odmah prekidam terpaiju, a ocito kako Nikita kaze svaka drukčije klinika vodi. Ja kontrolu nikakvu jisam imala nakon sto nisam imala ET. Normalno je da si napuhana i imas neke nuspojave od stimulacije a znaju i utrici napuhavat koliko znam.
Nitika hahaha ti si dobra! Ja sam danas bas flegmatik ko da ne idem sutra na FET. Jedino sam jutros pomislila valjda ce se odmrznut. Ako nisu zimogrozni ko ja prezivit ce bar 1. Iako sam ja rekla da hocu vratiti samo 1, dal u tom slucaju oni npr ako taj 1 ne prezivi odmrzavanje, onda stave drugog u proceduru za ovaj fet ili ciklus propada? Ne znam dal koja ima s tim iskustva. Jedino sto mene kriza ubijaju od jutros, ne znam kad su zadnji put tako.
Hvala Grizli, razmisljam da mi je mozda rekao da nastavim jer bi bio transfer sad odmah u sljedecem ciklusu ako se nesto oplodi. Kako god, ja cu nastaviti pa kaj bude. A tebi želim najvecu srecu sutra, draga! Uzbuđena sam i sretna zbog tebe :)
Nikita sad nam je u cetvrtak transfer pa nadam se da ce bit dobar ishod .
Gelica mislim da nema veze za dozu posto nisi imala et. To je cisto da ne dobijes prerano M da ti se ne zbrckaju ciklusi iakk su meni rekli da ako nemam transfer da odmah prekidam terpaiju, a ocito kako Nikita kaze svaka drukčije klinika vodi. Ja kontrolu nikakvu jisam imala nakon sto nisam imala ET. Normalno je da si napuhana i imas neke nuspojave od stimulacije a znaju i utrici napuhavat koliko znam.
Nitika hahaha ti si dobra! Ja sam danas bas flegmatik ko da ne idem sutra na FET. Jedino sam jutros pomislila valjda ce se odmrznut. Ako nisu zimogrozni ko ja prezivit ce bar 1. Iako sam ja rekla da hocu vratiti samo 1, dal u tom slucaju oni npr ako taj 1 ne prezivi odmrzavanje, onda stave drugog u proceduru za ovaj fet ili ciklus propada? Ne znam dal koja ima s tim iskustva. Jedino sto mene kriza ubijaju od jutros, ne znam kad su zadnji put tako.
Grizli ako vide da se nece odmrznut stave drugog za odmrzavanje samo onda duze cekas za transfer tamo,ne znam kad su ti rekli da dodes,prvo idu svjezi transferi pa onda fetovi,ja sam imala obadva oko 12,mojoj prijateljici se desilo da se nije jedan odmrznuo pa je cekala drugi,al ne brini to nije tako cesto,zato i gledaju da blastice budu savrsene za zamrzavanje!,uglavnom sretno sutra!
Norules hvala na info. U 11.30 su mi rekli da dodjem a na e-gradjani pise da imam termin rezerviran u 11.45
Sortiraj odgovore
Najstariji