Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    17. Ožujak 2019. 09:45

Majo dog . se da dodjem 12dc i bas smo uboli folikul bio 22mm i odradili lh test i doktor kaze da ce sutradan ovulacija biti i tako je i bilo jer me jucer bas pravo pikalo dole a ja osjetim inace ovulaciju. Od danas ultrogestan folnu pijem svakako i sad u cetvrtak transfer. 

• maja555
    17. Ožujak 2019. 09:56

Mala garava jesi imala trodnevne embrije ili blastice? 
    E i zanima me sta bude s tom jajnom stanicom iz prirodnog ciklusa, ona propada, ne moze se punktirat ili?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Gelica
    17. Ožujak 2019. 10:36

Da li netko zna u vezi utrogestana, sad sam skuzila da mi piše 2x na dan po 2 tablete vaginalno, a ja uzimala 2x po jednu😕. Znači pitam kad nije došlo do transfera kao kod mene.  Jer koliko sam skuzila doktora, uzimam do ocekivanog menzisa i onda prekine kako bi mi menzis došao. Da li mogu nešto zeznut ako je premala doza??

• Malenaa88
    17. Ožujak 2019. 10:42

Blastice su u mene. Pa nezz to iskreno dali se punktiraju te stanice kad se radi u prirodnom . Mi nismo o tome ni pricali . A sad dali nekome punktiraju to nezz. 

• maja555
    17. Ožujak 2019. 10:47

Aha, ok. 

Jeli koja od vas cura imala situaciju da ide na FET i pri tom joj punktiraju i taj folikul koji je nastao u tom prirodnom ciklusu? 
    Zanima me jer imam srmznut samo 1 trodnevni embriji.

**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

17. Ožujak 2019. 10:59

maja555

Aha, ok.

Jeli koja od vas cura imala situaciju da ide na FET i pri tom joj punktiraju i taj folikul koji je nastao u tom prirodnom ciklusu?

U Fetu stanica propadne a da ti je idu punktirat bi se vec brojao jao prirodni ivf,to bi se dalo napraviti sa dog sa doktorom,al uspjeh feta je bas u tome da taj folikul pukne u tijelu i luci sve hormone i time se zavara tijelo kad mu se vrati embrij spreman za implantaciju

17. Ožujak 2019. 11:03

Gelica

Da li netko zna u vezi utrogestana, sad sam skuzila da mi piše 2x na dan po 2 tablete vaginalno, a ja uzimala 2x po jednu😕. Znači pitam kad nije došlo do transfera kao kod mene. Jer koliko sam skuzila doktora, uzimam do ocekivanog menzisa i onda prekine kako bi mi menzis došao. Da li mogu nešto zeznut ako je premala doza??

Gelica ja sam uzimala Utrogestan prije par godina i to 2 puta na dan po jednu tabletu- jednu bi stavila ujutro i jednu navečer. Koristila bi ga od negdje 16-25 dana ciklusa. Mislim da ne bi trebala imati problema s menstruacijom ako tako uzimas. Dali ti je doktor rekao kako da uzimaš ili možda napisao na nalaz?

• maja555
    17. Ožujak 2019. 11:05

Norules

maja555

Aha, ok.

U Fetu stanica propadne a da ti je idu punktirat bi se vec brojao jao prirodni ivf,to bi se dalo napraviti sa dog sa doktorom,al uspjeh feta je bas u tome da taj folikul pukne u tijelu i luci sve hormone i time se zavara tijelo kad mu se vrati embrij spreman za implantaciju

Aha. Razumin. Onda bolje ne punktirati. Pitat cu svjedno dr za misljenje.

23.01.21. AIH

• Gelica
    17. Ožujak 2019. 11:08

mimicaRI

Gelica

Da li netko zna u vezi utrogestana, sad sam skuzila da mi piše 2x na dan po 2 tablete vaginalno, a ja uzimala 2x po jednu😕. Znači pitam kad nije došlo do transfera kao kod mene. Jer koliko sam skuzila doktora, uzimam do ocekivanog menzisa i onda prekine kako bi mi menzis došao. Da li mogu nešto zeznut ako je premala doza??

Gelica ja sam uzimala Utrogestan prije par godina i to 2 puta na dan po jednu tabletu- jednu bi stavila ujutro i jednu navečer. Koristila bi ga od negdje 16-25 dana ciklusa. Mislim da ne bi trebala imati problema s menstruacijom ako tako uzimas. Dali ti je doktor rekao kako da uzimaš ili možda napisao na nalaz?

Mimica on je meni napisao 3x2 ali to je vrijedilo jer je mislio da će biti trransfer,pošto nije dfoslo do transfera,  na telefon mi je rekao neka nastavim sljedećih 8-9 dana ali po 2x na dan. Sad sam skuzila da piše po 2 kom. A ja si stavljala do sad 2x1. Probala ga zvat ali nisam ga dobila. A valjda ce onda biti ok. Hvala ti :) 

• Gelica
    17. Ožujak 2019. 11:41

Hvala Nikitta :) onda cu nastaviti kako je doktor rekao, pa dobiti menzis kao i inače. A jesi li isla na kontrolu kod svoje mpo oktorice kad ti je otkazan transfer, čisto ono da se vidi nakon punkcije je li sve ok. Ili ne treba? Jer meni je moj rekao neka ga zovem na prvi dan menzisa pa da vidimo kada ćemo u oplodnju zamrznutih stanica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani