Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    17. Ožujak 2019. 09:09

Nikita hvala 😘. Jesam u Cito sam . Malo sam se prehladila nadam se da nece stetit . Kasljucam i kisem imam par dana pa cu se naoruzat cajevima i medom 

• maja555
    17. Ožujak 2019. 09:15

malagarava

Nikita hvala 😘. Jesam u Cito sam . Malo sam se prehladila nadam se da nece stetit . Kasljucam i kisem imam par dana pa cu se naoruzat cajevima i medom

Malagarava reci mi kad ides na fet koja je procedura? 
    Ja sam isto cito, evo iza mene prvi neuspjesan ivf, pa ce vjerojatno za 2 mjeseca na FET jer imam jednog smrzlica. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Malenaa88
    17. Ožujak 2019. 09:45

Majo dog . se da dodjem 12dc i bas smo uboli folikul bio 22mm i odradili lh test i doktor kaze da ce sutradan ovulacija biti i tako je i bilo jer me jucer bas pravo pikalo dole a ja osjetim inace ovulaciju. Od danas ultrogestan folnu pijem svakako i sad u cetvrtak transfer. 

• maja555
    17. Ožujak 2019. 09:56

Mala garava jesi imala trodnevne embrije ili blastice? 
    E i zanima me sta bude s tom jajnom stanicom iz prirodnog ciklusa, ona propada, ne moze se punktirat ili?

**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Gelica
    17. Ožujak 2019. 10:36

Da li netko zna u vezi utrogestana, sad sam skuzila da mi piše 2x na dan po 2 tablete vaginalno, a ja uzimala 2x po jednu😕. Znači pitam kad nije došlo do transfera kao kod mene.  Jer koliko sam skuzila doktora, uzimam do ocekivanog menzisa i onda prekine kako bi mi menzis došao. Da li mogu nešto zeznut ako je premala doza??

• Malenaa88
    17. Ožujak 2019. 10:42

Blastice su u mene. Pa nezz to iskreno dali se punktiraju te stanice kad se radi u prirodnom . Mi nismo o tome ni pricali . A sad dali nekome punktiraju to nezz. 

• maja555
    17. Ožujak 2019. 10:47

Aha, ok. 

Jeli koja od vas cura imala situaciju da ide na FET i pri tom joj punktiraju i taj folikul koji je nastao u tom prirodnom ciklusu? 
    Zanima me jer imam srmznut samo 1 trodnevni embriji.

23.01.21. AIH

17. Ožujak 2019. 10:59

maja555

Aha, ok.

Jeli koja od vas cura imala situaciju da ide na FET i pri tom joj punktiraju i taj folikul koji je nastao u tom prirodnom ciklusu?

U Fetu stanica propadne a da ti je idu punktirat bi se vec brojao jao prirodni ivf,to bi se dalo napraviti sa dog sa doktorom,al uspjeh feta je bas u tome da taj folikul pukne u tijelu i luci sve hormone i time se zavara tijelo kad mu se vrati embrij spreman za implantaciju

17. Ožujak 2019. 11:03

Gelica

Da li netko zna u vezi utrogestana, sad sam skuzila da mi piše 2x na dan po 2 tablete vaginalno, a ja uzimala 2x po jednu😕. Znači pitam kad nije došlo do transfera kao kod mene. Jer koliko sam skuzila doktora, uzimam do ocekivanog menzisa i onda prekine kako bi mi menzis došao. Da li mogu nešto zeznut ako je premala doza??

Gelica ja sam uzimala Utrogestan prije par godina i to 2 puta na dan po jednu tabletu- jednu bi stavila ujutro i jednu navečer. Koristila bi ga od negdje 16-25 dana ciklusa. Mislim da ne bi trebala imati problema s menstruacijom ako tako uzimas. Dali ti je doktor rekao kako da uzimaš ili možda napisao na nalaz?

• maja555
    17. Ožujak 2019. 11:05

Norules

maja555

Aha, ok.

U Fetu stanica propadne a da ti je idu punktirat bi se vec brojao jao prirodni ivf,to bi se dalo napraviti sa dog sa doktorom,al uspjeh feta je bas u tome da taj folikul pukne u tijelu i luci sve hormone i time se zavara tijelo kad mu se vrati embrij spreman za implantaciju

Aha. Razumin. Onda bolje ne punktirati. Pitat cu svjedno dr za misljenje.

23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.