Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    13. Ožujak 2019. 22:28

Kengu uključila sam se samo da ti sam podršku  sjećam se od prije. Htjedoh još reći da je moja prva trudnoća bila puna traumatičnih trenutaka i svega i sad je 1 razred :)
    Znam da možda zvuči suludo to spominjati i nitko ne zna kako će se situacija odvijati al pratim i u mislima s tobom..

Nasty
    13. Ožujak 2019. 22:30

Kengurice sretno, zbilja se veselim tvome plusu. Nisam dugo na forumu, al sam čitala što si sve prošla i držim🤞🤞🤞da ostane plus i lijepu betu ti želim! Sretno!!! 🍀🍀🍀🍀🍀

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 22:51

Joy eto dodje mi bas jako drago da sam ipak na kraju napisala post. Mislis si da ne zelis da te se tjesi, a zapravo ti na kraju to bude toliko drago zbog vas predivnih zena. Ma ipak mi je lijepo procitati takvo nesto, da mi jos vecu nadu. 
    Nasty hvala ti puno. Ja vas skoro stalno pratim sve. Nekad se manje ukljucujem jer uzmem pauzu da odmorim glavu od svega. Ovo je jedini forum koji jos pratim, ne samo zato sto je ziv nego su mi tu najdraze cure.

• Ema1987
    14. Ožujak 2019. 06:28

Kengurice woow, plus.. I to kakav za tako ranu trudnoću! Znaš da sam to pomislila kad sam vidjela da si napisala da si prokrvarila tako rano, pretpostavila sam da nije m... Sretno dalje I javljaj nam :) 

• Blacky89
    14. Ožujak 2019. 09:01

Kengurice ajmeee predivno... držim 🤞 na najjače da sve bude super... i da mrve lijepo rastu u tobolcu 😊
    Grizli hvala ti...
    Cure, stvarno je neopisiv osjećaj doći na forum i vidjeti hrpu lijepih vijesti... stvarno se radujem svakoj uspješnoj punkciji, transferu, plusu, beti kao da se meni dogadja... malo malo skicnem da vidim sta ima novo. 💓 

sunshine25
    14. Ožujak 2019. 09:42

Evo mene s transfera. Na kraju 5 blastica, 3 odlične, 2 ocjena ab. I mi i biologinja prezadovoljni s obzirom na spermio, a vratili smo jednu najbolju. Držite fige 🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

14. Ožujak 2019. 09:44

Nikitta probaj pročitati šta piše u uputama. Kad sam prije nekoliko godina pila kontracepcijske znam da je pisalo da ukoliko preskočim pilulu da je popijem čim prije i dalje da nastavim normalno sa terapijom. Ne brini, jedna preskočena pilula nije ništa strašno- kod preskakanja pilula moguće je samo da zaštita bude smanjena a to ti ionako ne treba 😄
    Grizli si uspjela stupiti u kontakt s prof? Šta kaže?

14. Ožujak 2019. 09:45

sunshine25

Evo mene s transfera. Na kraju 5 blastica, 3 odlične, 2 ocjena ab. I mi i biologinja prezadovoljni s obzirom na spermio, a vratili smo jednu najbolju. Držite fige 🤞

Sunshine super! Sretno! Fige su u zraku 🙂🍀

flower
    14. Ožujak 2019. 09:50

sunshine25 držim fige i sretnoooo!
    nikitta preskočenu pilulu možeš popiti čim se sjetiš i dalje normalno nastaviš piti ostale, tako je meni moj ginekolog rekao kad sam ih pila.

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Kengurica
    14. Ožujak 2019. 09:56

Curkice hvala na ohrabrenju. Jutros zasad nema krvi, test postojan.
    Ja kad sam pila pilule ako bih preskocila dam drugi dan morala dvije popiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.