Beba ti si tako jedna divna žena koja meni baš ulijevaš neku mirnoću. Hvala ti draga Bebo!
Smirila se jesam. Pozitiva me uhvatila i nadam se da ćedržati. Ne guglam, već valjda i znam sve moguće scenarije i čak mi se uopce ne da čitati jer si time nazalost pomoći ni ne mogu.
Curke, Vaki, Babylove i sve cure hvala što mi pomažete da budem pozitivna. Stvarno ovakvi forumi puno znače, baš to pričam svom mužjaku.

Kengurice joj ne brini ti za mene, utjesila si me i Hvala sta uopće misliš na mene :) Hvala ti puno na savjetima! Ti se sad koncentriraj na sebe, držim ti fige da sve ide onako kako treba :) 🙏💕
Kengu super da si pozitivna nek tako i ostane. I zelim ti sve najbolje i jedva cekam da napises veliku betu. Cim sam vidila tvoj plusic odmah sam bila bolje volje! 🤞🤞🤞 Sretno

Kengurice, držim 🤞🤞🤞🤞 najjače!! I na nožnim prstima 😁
Ja sam se jučer napuhala, tj. više imam osjećaj da sam napuhnuta nego što to stvarno tako izgleda. Mislim, niš me ne boli, normalno i dosta piškim, realno još sam u opasnosti od hipera, ali jel to može biti od utrića? Ali i jako puno jedem 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala cure, javljam sutra koliko ih je oplođeno.
Kengurice test izgleda odlično ❤ ovo je definitivno dobitan postupak. Znam da nije ugodno vidjeti krv, ali sve ce to zavrsiti pozitivno, bas nekako vjerujem u to. Moguce da te hematom zeza, zato probaj sto vise mirovati. 😘
Sunshine sve ti je moguce. Mozes imati i blagi hiper, da piskis dobro i nisi u opasnosti, ali ipak imas te neke neugodne simptome. Ja se npr u postupku s bemfolom nisamnapuhala, a s Gonalom ko neka trudnica.
Ninna javi neku dobru vijest, da se malo taj lanac lijepih vijesti naniže.

Kengu uključila sam se samo da ti sam podršku sjećam se od prije. Htjedoh još reći da je moja prva trudnoća bila puna traumatičnih trenutaka i svega i sad je 1 razred :)
Znam da možda zvuči suludo to spominjati i nitko ne zna kako će se situacija odvijati al pratim i u mislima s tobom..
Kengurice sretno, zbilja se veselim tvome plusu. Nisam dugo na forumu, al sam čitala što si sve prošla i držim🤞🤞🤞da ostane plus i lijepu betu ti želim! Sretno!!! 🍀🍀🍀🍀🍀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji