Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    14. Ožujak 2019. 11:58

Sunshine25, Lilypie sretno djevojke, drzim fige i navijam za plusice!!!!
    Oprostite sto gnjavim, mislim da se o tome vec pisalo.......sto je s nasim bolovanjem za vrijeme postupka? Jucer me u bolnici jedna zena uvjerava da imamo pravo za inseminaciju 14 dana sa sifrom N97, a za IVF 21 dan sifra N98 , znaci 100% bolovanje. Ja to do sada nisam dobivala, znate li sto o tome?

• ninna1804
    14. Ožujak 2019. 12:01

Grizli

Lilypie bravo za malce! I nek je sretno na et! 🤞🤞Za betu!
    Ninna super rezultat! Jesi vec odlucila vracas 1 ili 2? Nek svi dodju do blastice pa da imas i za druge trudnoce! Znaci skupa brojimo dane… Ajde super! Sestra me tjesi da kod mene je sve uvijek naopako pa da valjsa to tako mora biti ovaj put.

Grizli hvala!! 😘 vidjet cu u pon koliko ce ih izdrzati, a trazim i njihov savjet. Do sada je bilo 3 transfera po dvije blastice. 

Grizli
    14. Ožujak 2019. 12:10

Nina za bolovanje znam da nakon ivf imas od punkcije pravo 3 tjedna tj ili vadjenna bete. Nama u Ri je beta 3 tjedna nakon ET, pa je onda toliko nam i bolovanje. Ja ga ne koristim inace al da imamo prvao na 100% bolovanja. Koliko znam sa punom placom

• Blacky89
    14. Ožujak 2019. 12:16

Ninna odličan rezultat 🤗
    Držim 🤞 da bude puno blastica I uspješan transfer. 
    Lilypie sretno...🤞
    Grizli živci zbor i uživaj za vikend... mozda te stvarno iznenadi ovaj put 😊

14. Ožujak 2019. 12:21

ninna1804

Sunshine25, Lilypie sretno djevojke, drzim fige i navijam za plusice!!!!
    Oprostite sto gnjavim, mislim da se o tome vec pisalo…….sto je s nasim bolovanjem za vrijeme postupka? Jucer me u bolnici jedna zena uvjerava da imamo pravo za inseminaciju 14 dana sa sifrom N97, a za IVF 21 dan sifra N98 , znaci 100% bolovanje. Ja to do sada nisam dobivala, znate li sto o tome?

Malo ti je rizicno uzimat tu sifru za komplikacije jer ako ti nakon 3 tjedna beta bude negativna prekidaju ti se komplikacije a tako i prosjek place za sljedeci put kad budes otvarala,meni moja nikad nije otvarala ni nudila bas radi toga,ja sam dosta bolovanja i uzimala i vracala se na posao nakon negativnih beta

14. Ožujak 2019. 12:26

Grizli mogla sam i mislit da ce tako bit,inace kad se vec vidi zuto tijelo to se racuna kao prvi dan nakon ovulacije i to oni znaju,nisam te pitala koji dc ti je bila ovulacija tj subota kad mislis?mozda sad i ne prokrvaris ranije u svom ciklusu,svejedno se nadam da ce na kraju ispasti kako treba i da ce te iznenaditi pozitivan ishod

14. Ožujak 2019. 12:28

Kengu tebi drzim fige da sve bude kako treba!
    Ostale curke sretno,vidim da ima puno dobrih rezultata s embrijima,neka bude jedan dobitan!

Grizli
    14. Ožujak 2019. 12:33

Norules mozda sam onda na komplikacijama imala istu placu jer moja placa je veca od tog njihovog tzv imaja pune place tako da uvijek dobim manje nego sto imam zapravo i bila mi je jednaka. Ja sam na komplikacijama doduse bila zbog spontanih. A za ovulaciju u subotu navecer sam ju imala 100% jer mene kad imam ovulaciju bas probode neki cudan osjecaj i nakon toga imam grceve 1-2 i trne mi noga sa strane di je ovulacija. I to mi je bio 11 dc. Al to njoj nije kao mjerilo. Al ohladila sam glavu tako da sta bude bit ce! 

Grizli
    14. Ožujak 2019. 12:34

Nikita pogledaj u uputama sto pise koliko cega ima u pilulama. Ako je naveden ista kolicina za sve dane onda apsolutno nema nikakve veze. 

• Gelica
    14. Ožujak 2019. 12:55

Lilypie i Sunshine25: super rezultati, baš sam sretna zbog vas  :) neka se tako lijepo i nastavi!
    Grizli : promijeni doktoricu, za nju nisam čula ništa dobro.. Tina je super, ja sam kod nje bila u Rijeci! I mislim da ću opet kod nje probat u prirodnom ciklusu posto mi je najbliža bolnica.
    Svim ostalim curama koje su u iščekivanju želim sve najbolje :)
    Meni na žalost danas ništa novo... 0 bodova. Imamo te 4 jakne stanice zaledene i to ćemo tek kad se srede hormoni probat oploditi ali nemam neku nadu jer očito u ovom postupku su te moje jakne stanice nikakve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.