Sunshine25, Lilypie sretno djevojke, drzim fige i navijam za plusice!!!!
Oprostite sto gnjavim, mislim da se o tome vec pisalo.......sto je s nasim bolovanjem za vrijeme postupka? Jucer me u bolnici jedna zena uvjerava da imamo pravo za inseminaciju 14 dana sa sifrom N97, a za IVF 21 dan sifra N98 , znaci 100% bolovanje. Ja to do sada nisam dobivala, znate li sto o tome?
Lilypie bravo za malce! I nek je sretno na et! 🤞🤞Za betu!
Ninna super rezultat! Jesi vec odlucila vracas 1 ili 2? Nek svi dodju do blastice pa da imas i za druge trudnoce! Znaci skupa brojimo dane… Ajde super! Sestra me tjesi da kod mene je sve uvijek naopako pa da valjsa to tako mora biti ovaj put.
Grizli hvala!! 😘 vidjet cu u pon koliko ce ih izdrzati, a trazim i njihov savjet. Do sada je bilo 3 transfera po dvije blastice.
Nina za bolovanje znam da nakon ivf imas od punkcije pravo 3 tjedna tj ili vadjenna bete. Nama u Ri je beta 3 tjedna nakon ET, pa je onda toliko nam i bolovanje. Ja ga ne koristim inace al da imamo prvao na 100% bolovanja. Koliko znam sa punom placom
Ninna odličan rezultat 🤗
Držim 🤞 da bude puno blastica I uspješan transfer.
Lilypie sretno...🤞
Grizli živci zbor i uživaj za vikend... mozda te stvarno iznenadi ovaj put 😊
Sunshine25, Lilypie sretno djevojke, drzim fige i navijam za plusice!!!!
Oprostite sto gnjavim, mislim da se o tome vec pisalo…….sto je s nasim bolovanjem za vrijeme postupka? Jucer me u bolnici jedna zena uvjerava da imamo pravo za inseminaciju 14 dana sa sifrom N97, a za IVF 21 dan sifra N98 , znaci 100% bolovanje. Ja to do sada nisam dobivala, znate li sto o tome?
Malo ti je rizicno uzimat tu sifru za komplikacije jer ako ti nakon 3 tjedna beta bude negativna prekidaju ti se komplikacije a tako i prosjek place za sljedeci put kad budes otvarala,meni moja nikad nije otvarala ni nudila bas radi toga,ja sam dosta bolovanja i uzimala i vracala se na posao nakon negativnih beta
Grizli mogla sam i mislit da ce tako bit,inace kad se vec vidi zuto tijelo to se racuna kao prvi dan nakon ovulacije i to oni znaju,nisam te pitala koji dc ti je bila ovulacija tj subota kad mislis?mozda sad i ne prokrvaris ranije u svom ciklusu,svejedno se nadam da ce na kraju ispasti kako treba i da ce te iznenaditi pozitivan ishod
Kengu tebi drzim fige da sve bude kako treba!
Ostale curke sretno,vidim da ima puno dobrih rezultata s embrijima,neka bude jedan dobitan!
Norules mozda sam onda na komplikacijama imala istu placu jer moja placa je veca od tog njihovog tzv imaja pune place tako da uvijek dobim manje nego sto imam zapravo i bila mi je jednaka. Ja sam na komplikacijama doduse bila zbog spontanih. A za ovulaciju u subotu navecer sam ju imala 100% jer mene kad imam ovulaciju bas probode neki cudan osjecaj i nakon toga imam grceve 1-2 i trne mi noga sa strane di je ovulacija. I to mi je bio 11 dc. Al to njoj nije kao mjerilo. Al ohladila sam glavu tako da sta bude bit ce!
Nikita pogledaj u uputama sto pise koliko cega ima u pilulama. Ako je naveden ista kolicina za sve dane onda apsolutno nema nikakve veze.
Lilypie i Sunshine25: super rezultati, baš sam sretna zbog vas :) neka se tako lijepo i nastavi!
Grizli : promijeni doktoricu, za nju nisam čula ništa dobro.. Tina je super, ja sam kod nje bila u Rijeci! I mislim da ću opet kod nje probat u prirodnom ciklusu posto mi je najbliža bolnica.
Svim ostalim curama koje su u iščekivanju želim sve najbolje :)
Meni na žalost danas ništa novo... 0 bodova. Imamo te 4 jakne stanice zaledene i to ćemo tek kad se srede hormoni probat oploditi ali nemam neku nadu jer očito u ovom postupku su te moje jakne stanice nikakve...
Sortiraj odgovore
Najstariji