Joy eto dodje mi bas jako drago da sam ipak na kraju napisala post. Mislis si da ne zelis da te se tjesi, a zapravo ti na kraju to bude toliko drago zbog vas predivnih zena. Ma ipak mi je lijepo procitati takvo nesto, da mi jos vecu nadu.
Nasty hvala ti puno. Ja vas skoro stalno pratim sve. Nekad se manje ukljucujem jer uzmem pauzu da odmorim glavu od svega. Ovo je jedini forum koji jos pratim, ne samo zato sto je ziv nego su mi tu najdraze cure.

Kengurice woow, plus.. I to kakav za tako ranu trudnoću! Znaš da sam to pomislila kad sam vidjela da si napisala da si prokrvarila tako rano, pretpostavila sam da nije m... Sretno dalje I javljaj nam :)
Kengurice ajmeee predivno... držim 🤞 na najjače da sve bude super... i da mrve lijepo rastu u tobolcu 😊
Grizli hvala ti...
Cure, stvarno je neopisiv osjećaj doći na forum i vidjeti hrpu lijepih vijesti... stvarno se radujem svakoj uspješnoj punkciji, transferu, plusu, beti kao da se meni dogadja... malo malo skicnem da vidim sta ima novo. 💓
Evo mene s transfera. Na kraju 5 blastica, 3 odlične, 2 ocjena ab. I mi i biologinja prezadovoljni s obzirom na spermio, a vratili smo jednu najbolju. Držite fige 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta probaj pročitati šta piše u uputama. Kad sam prije nekoliko godina pila kontracepcijske znam da je pisalo da ukoliko preskočim pilulu da je popijem čim prije i dalje da nastavim normalno sa terapijom. Ne brini, jedna preskočena pilula nije ništa strašno- kod preskakanja pilula moguće je samo da zaštita bude smanjena a to ti ionako ne treba 😄
Grizli si uspjela stupiti u kontakt s prof? Šta kaže?
Evo mene s transfera. Na kraju 5 blastica, 3 odlične, 2 ocjena ab. I mi i biologinja prezadovoljni s obzirom na spermio, a vratili smo jednu najbolju. Držite fige 🤞
Sunshine super! Sretno! Fige su u zraku 🙂🍀
sunshine25 držim fige i sretnoooo!
nikitta preskočenu pilulu možeš popiti čim se sjetiš i dalje normalno nastaviš piti ostale, tako je meni moj ginekolog rekao kad sam ih pila.

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Curkice hvala na ohrabrenju. Jutros zasad nema krvi, test postojan.
Ja kad sam pila pilule ako bih preskocila dam drugi dan morala dvije popiti.

Kengu... taman uđem da vidim dali si sta pisala .. drqgo mi ke da je krvarenje stalo i zelim ti su srecu svijeta 💖
Sunshine lijep rezultat i drzimo 🤞🤞 do velike bete
Nikitta kako cure kazu jedna tableta nema veze 😎
Grizli cekamo sta kaze profa 💖
Nikita ako sam ja dobro skuzila ti si popila u utorka pilulu, al od krivog dana i trebala bis sada popit tu neku koja je namocena slinom? Ako je tako mozes slobodno. Ako si preskocila u utorak onda vise nema ni smisla ti ju piti, jer si jucer popila uredno. I sad dalje nastavis bez te preskocene. Tako su meni rekli jos dok sam (glupaca) pila pilule da ne zatrudnim. Preskočena pilula povecava sanse za trudnocu, al to tebe ne brine.
MimicaRi dobila ja profu. Zena bolesna da jedva govori, pa se nije uspjela derat al imam osjecaj da sam tamo da bi me bila zavrnula glavu. Nju uopce ne muci sta ja imam kratke cikluse jer sam na progesteronu. Ona biljezi dan ovulacije ponedjeljak a ne subotu jer je onda vidjeno zuto tijelo i imam transfer 7.dana nakon i da sta bi ja htjela. I ja joj kazem da ja na progesteronu prokrvarima ranije. I zena mi izjavi onda vama nema pomoci i mi necemo vise raditi nista kod vas po tom pitanju ako je tako i ako prokrvarite 2-3 dana nakon FET-a. I da dodjem u ponedjeljak i da po njoj je to pravi termin jer sam ja peije postupaka (prije 13 mjeseci) imala cikluse 28 dana. Reko ok hvala na obrazlozenju, vremenu i svemu. Ja dodjem pa cemo vidit dalje. A ako prokrvarim onda idući fet zelim 5.dana od ovulacije jer imam svoju blastocistu koji sto god vi mislili ili rekli ja napustiti necu! Dakle nadrkala se sta sam i ocekivala, al ne zanima me, i ja sam nadrkana pa nju ne briga! I za deugi fet ako moram drugi mjesec traziti cu termin kod dr. Tine. Znaci umjesto da kaze vidit cemo zasto vi na progesteronu prokrvarite jer koliko ja znam nisam jedina neee nego odmah ja sam slucaj za otpisat! A kao nalazi svi savrseno uredni. Mrš... No dobro kako god sad da izreduciram si mozak i misli i cekam ponedjeljak. Srecom pa mi je vikend krcat obavezama pa necu ni primjetiti koliko cekam.
Sunshine sretno! 🤞🤞🤞🤞
Kengu ma kako je meni drago da ne krvaris vise i da je plus postojan. Navijam za tebe da uskoro javis predivnu betu i urednu trudnocu! Veselim se ko da se meni to dogodilo!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji