Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    13. Ožujak 2019. 18:35

Ajmeee kenguu 💖💖💖 nadam se da je ovo krvarenje od nekog hematoma.. drzi se i javljaj...
    Nina neka se lijepo oplode 🤞

Lilypie
    13. Ožujak 2019. 18:37

Ajme Kengurice, koji obrat! Držim fige da je to to 
    Jesi zvala doktora?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Gelica
    13. Ožujak 2019. 18:38

Kengurice vidiš!!! Sve je ok. Ne gubiti nadu. :)

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 18:41

Cure, doktor kaze da krvarenje nije dobro. S druge strane pozitivan test tako rano je. Znaci moze sve otici u vjetar, a ne mora. Strogo mirovanje i cekanje bete. Drzite mi velike fige. Mi smo poliklinici IVF. Biolog je Igor i stvarno je neki zlatni decko. Urolog koji im uskace je Grubisic i on radi u Vinogradskoj te privatno poliklinici Zahi. Jako je pristupacan i ja vjerujem i strucan. Dosad smo imali tri spora zametka u 3 postupka, a sad u jednom 2 normalna i jedan spori. Za nas je to pomak. Cetvrti se je oplodio, al odmah je nesto loš bio. Imali smo musku punkciju koja je puno pametnije odradjena nego dosad u bolnici. Svjesna sam da ovo moze biti biokemijska, ali to je za nas vec jedan pomak. 
    Gelice, prvo porazgovaraj u klinici. Drugo dogovori u Hilarusu konzultacije s Vrcicem, on je lisac koji ti nece cici mici. Doktor Radoncic je isto jedan od onih koji jako siroku sliku gleda kad obradjuje par. Nekako bih naginjala njima. 

• nemasekirancije
    13. Ožujak 2019. 18:52

Kengurica

Cure, doktor kaze da krvarenje nije dobro. S druge strane pozitivan test tako rano je. Znaci moze sve otici u vjetar, a ne mora. Strogo mirovanje i cekanje bete. Drzite mi velike fige. Mi smo poliklinici IVF. Biolog je Igor i stvarno je neki zlatni decko. Urolog koji im uskace je Grubisic i on radi u Vinogradskoj te privatno poliklinici Zahi. Jako je pristupacan i ja vjerujem i strucan. Dosad smo imali tri spora zametka u 3 postupka, a sad u jednom 2 normalna i jedan spori. Za nas je to pomak. Cetvrti se je oplodio, al odmah je nesto loš bio. Imali smo musku punkciju koja je puno pametnije odradjena nego dosad u bolnici. Svjesna sam da ovo moze biti biokemijska, ali to je za nas vec jedan pomak.
    Gelice, prvo porazgovaraj u klinici. Drugo dogovori u Hilarusu konzultacije s Vrcicem, on je lisac koji ti nece cici mici. Doktor Radoncic je isto jedan od onih koji jako siroku sliku gleda kad obradjuje par. Nekako bih naginjala njima.

Bravo draga :)! To je veliki pomak i drzim fige na rukama i nogama da je to bio samo neki hematom. Drzi nam se :)!!!!! Navijaaammmmm i javi sve ❤

Grizli
    13. Ožujak 2019. 18:53

Kengu jaooo koji stres! Nadam se da ce sve biit na kraju savrseno! Drzim najvece fige na svim prstima da bude uspjesna trudnoca! Miruj! Kad vadis betu? 

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 19:12

Joj cure, vratila sam se nabrzinu u zivot iako zbolja znam da su sanse 50/50. Nisam poletjela jer znam sve moguce scenarije. Beta u subotu tek, doktor kazea ju vadim kak so i dogovorili, a u mojoj klinici je to 12dnt trodnevnih. Inace ovaj test je i Beba nasa koristila i jos tad sam ga kupila kad je ona imala plus. Kad bi barem i ja sretno kao ona dosla do bebice. I hvala vam kaj ste mi podrska i sto ste tu. 
    Grizli, drago mi je da si se umirila po pitanji FET-a i nadam se da ces sutra ipak dobiti doktoricu da te smiri do kraja.

• Alia1806
    13. Ožujak 2019. 19:17

Hvala na dobrodoslici!
    Kengurice i Nina🤞❤️

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 19:20

Gelice zaboravila sam ti od svog jada reci nesto utjesno. Nemoj misliti da ti ne valjaju stanice. Ja sam nakon svoje prve stimulacije pomislila, ajme pa mi ne samo da imamo muski faktor nego ja vise nemam stanice koje valjaju jer imam 37 (sad imam i jednu vise). Znaci neke stanice su mi pocrnile odmah nakon vadjenja, neke nezrele i sve u svemu biologica rekla lose stanice. Ono sto me utjesilo je da mi je ona rekla da moze biti da mi bemfola nikako ne pase ili doza i da pricam s doktoricom oko toga. U prirodnjaku na klomifenu lijepe stanice. Znaci to je sad igra otkrivanja. Pitaj Skvorca za prirodnjak jer dok se isprebacujes u novu bolnocu mozda i stignes odradiri prirodnjak. Kod njega je prirodni bez lijekova jedino pa to smanjuje sansu za uloviti stanicu, ali znam ja jednu nasu ‘starku’ koja je kod njega tek u prirodnom zatrudnila.

Beba
    13. Ožujak 2019. 19:26

Ajme Kengu,kad sam vidjela tvoj test kao da sam svoj ugledala,imam dobar predosjećaj čim sam ga ugledala,nemoj ništa guglati statistike ni šanse,ništa,budi pozitivna samo i pričaj sa svojim bebicama,reci im nek se bore. Odmah sam se pomolila za vas. Ajme koja sreća.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.