Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2019. 19:42

Kengurice vaaaauuu! Koji plusic 🤩 drzim čvrsto 🤞 i navijam za najvecu betu!!

Vaki
    13. Ožujak 2019. 19:50

Kengurice - sretno! Drago mi je da ste konačno ugledali plus. Držim fige da sve bude o. k.
    Malizvrk2 - hvala na fotka a. 
    Nikitta - da, ponekad se toga nakupi pa nikako krenuti... Evo, meni je trebalo preko 6 mjeseci da krenemo u postupak pa znam kako ti je kad toliko čekaš...
    Cure - baš nam je turbulentno zadnji dana. Svašta se izdešavalo pa su mi promakli postovi novih cura. Svakako svima želim sreću pa da sve uskoro postanemo trbušaste... 
    Hrabrice - meni je od decapeptyla malo narastao trbuh, inaće ga uopće nemam pa sam odmah primijetila. Ne kužim baš zašto kad to nije stimulacija!? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Radost81
    13. Ožujak 2019. 20:19

Kengurice ❤🙏❤🙏, išcekujemo s tobom!!!😘😘😘

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 20:36

Beba ti si tako jedna divna žena koja meni baš ulijevaš neku mirnoću. Hvala ti draga Bebo!
    Smirila se jesam. Pozitiva me uhvatila i nadam se da ćedržati. Ne guglam, već valjda i znam sve moguće scenarije i čak mi se uopce ne da čitati jer si time nazalost pomoći ni ne mogu.
    Curke, Vaki, Babylove i sve cure hvala što mi pomažete da budem pozitivna. Stvarno ovakvi forumi puno znače, baš to pričam svom mužjaku. 

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 20:53

Radost, Nikitta ❤️ Javljat cu razvoj situacije. 

• Gelica
    13. Ožujak 2019. 20:56

Kengurice joj ne brini ti za mene, utjesila si me i Hvala sta uopće misliš na mene  :) Hvala ti puno na savjetima! Ti se sad koncentriraj na sebe, držim ti fige da sve ide onako kako treba :) 🙏💕

Grizli
    13. Ožujak 2019. 20:58

Kengu super da si pozitivna nek tako i ostane. I zelim ti sve najbolje i jedva cekam da napises veliku betu. Cim sam vidila tvoj plusic odmah sam bila bolje volje! 🤞🤞🤞 Sretno

sunshine25
    13. Ožujak 2019. 21:13

Kengurice, držim 🤞🤞🤞🤞 najjače!! I na nožnim prstima 😁
    Ja sam se jučer napuhala, tj. više imam osjećaj da sam napuhnuta nego što to stvarno tako izgleda. Mislim, niš me ne boli, normalno i dosta piškim, realno još sam u opasnosti od hipera, ali jel to može biti od utrića? Ali i jako puno jedem 🙄

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ninna1804
    13. Ožujak 2019. 21:31

Hvala cure, javljam sutra koliko ih je oplođeno.
    Kengurice test izgleda odlično ❤ ovo je definitivno dobitan postupak. Znam da nije ugodno vidjeti krv, ali sve ce to zavrsiti pozitivno, bas nekako vjerujem u to. Moguce da te hematom zeza, zato probaj sto vise mirovati. 😘

• Kengurica
    13. Ožujak 2019. 21:53

Sunshine sve ti je moguce. Mozes imati i blagi hiper, da piskis dobro i nisi u opasnosti, ali ipak imas te neke neugodne simptome. Ja se npr u postupku s bemfolom nisamnapuhala, a s Gonalom ko neka trudnica.
    Ninna javi neku dobru vijest, da se malo taj lanac lijepih vijesti naniže.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.