Kengurice vaaaauuu! Koji plusic 🤩 drzim čvrsto 🤞 i navijam za najvecu betu!!
Kengurice - sretno! Drago mi je da ste konačno ugledali plus. Držim fige da sve bude o. k.
Malizvrk2 - hvala na fotka a.
Nikitta - da, ponekad se toga nakupi pa nikako krenuti... Evo, meni je trebalo preko 6 mjeseci da krenemo u postupak pa znam kako ti je kad toliko čekaš...
Cure - baš nam je turbulentno zadnji dana. Svašta se izdešavalo pa su mi promakli postovi novih cura. Svakako svima želim sreću pa da sve uskoro postanemo trbušaste...
Hrabrice - meni je od decapeptyla malo narastao trbuh, inaće ga uopće nemam pa sam odmah primijetila. Ne kužim baš zašto kad to nije stimulacija!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Beba ti si tako jedna divna žena koja meni baš ulijevaš neku mirnoću. Hvala ti draga Bebo!
Smirila se jesam. Pozitiva me uhvatila i nadam se da ćedržati. Ne guglam, već valjda i znam sve moguće scenarije i čak mi se uopce ne da čitati jer si time nazalost pomoći ni ne mogu.
Curke, Vaki, Babylove i sve cure hvala što mi pomažete da budem pozitivna. Stvarno ovakvi forumi puno znače, baš to pričam svom mužjaku.
Kengurice joj ne brini ti za mene, utjesila si me i Hvala sta uopće misliš na mene :) Hvala ti puno na savjetima! Ti se sad koncentriraj na sebe, držim ti fige da sve ide onako kako treba :) 🙏💕
Kengu super da si pozitivna nek tako i ostane. I zelim ti sve najbolje i jedva cekam da napises veliku betu. Cim sam vidila tvoj plusic odmah sam bila bolje volje! 🤞🤞🤞 Sretno
Kengurice, držim 🤞🤞🤞🤞 najjače!! I na nožnim prstima 😁
Ja sam se jučer napuhala, tj. više imam osjećaj da sam napuhnuta nego što to stvarno tako izgleda. Mislim, niš me ne boli, normalno i dosta piškim, realno još sam u opasnosti od hipera, ali jel to može biti od utrića? Ali i jako puno jedem 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala cure, javljam sutra koliko ih je oplođeno.
Kengurice test izgleda odlično ❤ ovo je definitivno dobitan postupak. Znam da nije ugodno vidjeti krv, ali sve ce to zavrsiti pozitivno, bas nekako vjerujem u to. Moguce da te hematom zeza, zato probaj sto vise mirovati. 😘
Sunshine sve ti je moguce. Mozes imati i blagi hiper, da piskis dobro i nisi u opasnosti, ali ipak imas te neke neugodne simptome. Ja se npr u postupku s bemfolom nisamnapuhala, a s Gonalom ko neka trudnica.
Ninna javi neku dobru vijest, da se malo taj lanac lijepih vijesti naniže.
Sortiraj odgovore
Najstariji