Norules mozda sam onda na komplikacijama imala istu placu jer moja placa je veca od tog njihovog tzv imaja pune place tako da uvijek dobim manje nego sto imam zapravo i bila mi je jednaka. Ja sam na komplikacijama doduse bila zbog spontanih. A za ovulaciju u subotu navecer sam ju imala 100% jer mene kad imam ovulaciju bas probode neki cudan osjecaj i nakon toga imam grceve 1-2 i trne mi noga sa strane di je ovulacija. I to mi je bio 11 dc. Al to njoj nije kao mjerilo. Al ohladila sam glavu tako da sta bude bit ce!
Sad sam provjerila sa HZZO-om.... Kazu obavezno sifra A0, 85% place. Norules imas pravo, rizicno je uzimati sifru N98 za komplikacije.
Cure a komplikacije su 100%, al max 4000kn odnosno 4 i nesto. Znaci ako imas visu placu od toga ti dobijes tih 4i nesto tako da to i nije bas svima 100% place.
Grizli ne znam uopce sto bih rekla. Ja bih se rasplakala u toj situaciji iako nisam neka njeznica, al kad me netko tako pere oko necega sto znam da nije u pravu se od muke rasplacem. Drzim ti fige da ipak pogodite implantacijski prozor. Sama si pisala da neke studije idu u prilog kasnijem FET-u i od srca ti zelim da uspije.
Inace, prije punkcije me oprala teska nervoza i rekla sam da idem necaku jer mi je on kao tableta za smirenje. Ovih dana sam vise vremena provodila s njim i mozda eto je to pomoglo da budem pozitivnija pa neka i tvoji necaci to tebi donesu.
Lilypie i Sunshine, fenomenalan rezultat.
Gelice, bas mi je zao. Al znas onu, prvi macici ce se u vodu bacaju. Znam da nije utjeha, ali malo humora da nam pomogne. Meni je inace ovo sad bio 3. stimulirani postupak. Nikad nista za zalediti niti sam blasticu dozivjela.
Cure a komplikacije su 100%, al max 4000kn odnosno 4 i nesto. Znaci ako imas visu placu od toga ti dobijes tih 4i nesto tako da to i nije bas svima 100% place.
Grizline znam uopce sto bih rekla. Ja bih se rasplakala u toj situaciji iako nisam neka njeznica, al kad me netko tako pere oko necega sto znam da nije u pravu se od muke rasplacem. Drzim ti fige da ipak pogodite implantacijski prozor. Sama si pisala da neke studije idu u prilog kasnijem FET-u i od srca ti zelim da uspije.
Inace, prije punkcije me oprala teska nervoza i rekla sam da idem necaku jer mi je on kao tableta za smirenje. Ovih dana sam vise vremena provodila s njim i mozda eto je to pomoglo da budem pozitivnija pa neka i tvoji necaci to tebi donesu.
Lilypie i Sunshine, fenomenalan rezultat.
Gelice, bas mi je zao. Al znas onu, prvi macici ce se u vodu bacaju. Znam da nije utjeha, ali malo humora da nam pomogne. Meni je inace ovo sad bio 3. stimulirani postupak. Nikad nista za zalediti niti sam blasticu dozivjela.
Kengurice hvala ti :) . Ma cijelo vrijeme si razmišljam da mi to prvi postupak i da ne trebam tako dramiti , da ima vas koje ste više puta sve to prošle i nikad ništa...Sve znam, i čak me malo sram pred vama koje ste duže u tome, ali baš me šokiralo to od 19 kom na nula! Na o e 4 smrznute uopće ne računam. Ali sad sam ok. Prošao me taj prvi sok. I ima puno lijepih vijesti tu na forumu pa te i to malo digne. :) Hvala cure 😘
Gelice bas mi je zao.. ne mogu ni zamisliti kako se osjecas.. drzi se 😔
Cure pitanje sto se tice vodenih kozica.. ja i suprug smo ih prebolili... kumce mi je sad dobilo i ne znam dali smijem ici tamo sada posto smo u postupku... logicno bi mi bilo da posto smo prebolili ne smeta.. ali kod nas s obzirom na sve nista nije logicno 😂😂 sto vi mislite.. mozda nakon transvera (nadam se da ce ga biti) nebi trebala ici.. ali sad ?
Curke nisam se odavno javljala nemogu sve ni pohvatat uglavnom Grizli nadam se da ce kod tebe to sve dobro biti i zelim od srca da bude uspjesno a Kengu tebi od srca zelim da javis urednu betu i zelim urednu trudnocu. Ja se takodjer spremam na FET pa se nadam dobrom ishodu. Svim ostalim curama takodjer zelim srecu .
Nikitta ja ne mogu zamisliti kako je tebi ili nekom drugom nakon više neuspjelih pokušaja...ja već sad nemam nade nakon prvog, vi ste zene stvarno pravi borci 💕
Sad me doktor zvao i kaže da je katastrofa preblaga riječ za ovo, i da uoče ne zna da li mu se ovo ikad desilo i da sam ja očito jedna od 1000 čije stanice se neće oploditi, jer tih 5 da je bilo dobro i spremiti da su turbo dobri ali da ipak nisu uspjeli. Možda je zona pellucida tvrda ili da ne zna niti on razlog, ali na kraju je ipak naravno svalio sve na moje godine i da je to ipak vjerojatno najveci faktor. Sto ja ipak necu i ne zelim vjerovati. Od 19 baš 0 ima tu još nešto osim godina.. A Da, kao na sreću imamo te zamrznute 4 pa ćemo ICSI sa njima u sljedećem ciklusu.
E Da, i biologica mi rekla da tako jako niski TSH OD 0.010 utjece direktno na kvalitetu jajnih stanica, on kaze da ne zna zašto je to rekla jer da to nije tako. Kaj vi mislite?
Kengu znam kako ti je, ja imala do sad 4 stimulirana, od toga u prva 3 samo jedan do dva embrija, nikad blastica, nikad ništa za zamrznuti, i sad 4. stimulirani nijedna se stanica nije oplodila, nema transfera. To baš ubija, nema čak ni nade koju inače transfer daje. Zato kužim i Gelicu, em prvi postupak, prvi neuspjeh to najviše boli, a još nema transfera. Ne znam, kad se sjetim parova prije nego li je izmišljen IVF, oni nisu imali nikakve šanse, mi barem s ovim postupcima možemo se nadati i pokušavati. 🥰
Mogu samo pokušati zamisliti kako se osjećaš. Užas jedan...sve to prođeš i na kraju ni transfera ne bude. Pa to je baš ono da poludiš. Ali, nema druge...skupiš se i ideš dalje.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Gelice, uopce nisam mislila da ne trebas dramiti jer je ‘tek’ prvi. Ja sam i u prvom bila neutjesna i to na dan transfera jer na VV tek tad saznas jel se i sta oplodilo, a onda i na beti. Upalili mi se sinusi od tolio plakanja. Boli to svaki put. Ja sam htjela reci da ima nade itekako. Moja poznanica je starija od tebe 2 godine i isla je na jedno 8 transfera i nista i na kraju slucajno doma zatrudni. Fakat se cuda dogadjaju. Iako ja se nikad ne oslanjam na cuda i kad sam ja u pitanju uvijek me vise muči skepsa i pesimizam jer ja nisam tip koji si moze mantrati da je samo pozitivno ono sto mene ceka. Kroz par dana ce ti biti lakse i krenut ces vec u borbeni plan za dalje. Ima ona knjiga Hanumice fate koja kaze koje vitamine piti za bolje jajne stanice. Mislim da ju je Nikitta spominjala. Q10, vitamin D, omega, folat i B vitamini (odmah si uzmi aktivne oblike jer nisi vadila trombo faktore). Reguliraj stitnjacu i ja vjerujem da ce biti dobro. Ja sam pila myoinositol na svoju ruku i vitamin d. Ostalo sad vec dugo nisam. Zapravo i folat/folnu.
Nikitta ja ne mogu zamisliti kako je tebi ili nekom drugom nakon više neuspjelih pokušaja…ja već sad nemam nade nakon prvog, vi ste zene stvarno pravi borci 💕
Sad me doktor zvao i kaže da je katastrofa preblaga riječ za ovo, i da uoče ne zna da li mu se ovo ikad desilo i da sam ja očito jedna od 1000 čije stanice se neće oploditi, jer tih 5 da je bilo dobro i spremiti da su turbo dobri ali da ipak nisu uspjeli. Možda je zona pellucida tvrda ili da ne zna niti on razlog, ali na kraju je ipak naravno svalio sve na moje godine i da je to ipak vjerojatno najveci faktor. Sto ja ipak necu i ne zelim vjerovati. Od 19 baš 0 ima tu još nešto osim godina.. A Da, kao na sreću imamo te zamrznute 4 pa ćemo ICSI sa njima u sljedećem ciklusu.
Ja sam ujutro na transferu. Baš me zanima što će meni reći o tome da su od 11 jajnih stanica 5 nezrelih. Ne može me ubijediti da to nije do stimulacije ili tajminga štoperice. Za ostalo mogu shvatiti da su stanice loše kvalitete ili loši spermiji...bilo što. E da, i danas kad me je zvala pita; vi kao pušite? Mislim si, a ne! Ovaj put neće moći. Ne pušim već neko vrijeme.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji