Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Ožujak 2019. 14:17

Gelica ajde bar ne placas, al izgubila si vrijeme na neki znj pristup. Bas me ljuti tako ofrlje raditi. Mislim tebi je ok amh. Meni je 1.86 i imala sam samo 3-4 antralnih. Tako da tebi treba neka druga stimulacija definitivno. 

13. Ožujak 2019. 14:23

Grizli draga samo ti zovi i sutra i traži objašnjenje! Nema pravo ti nitko ništa zamjeriti jer se radi o tvom tijelu i tvojim stanicama i imaš pravo znati zbog čega takva odluka. Ja vjerujem da ju je profa donjela jer smatra da je tako veća šansa za uspjeh, ali neka ti lijepo objasni da budeš i ti mirna i sigurna u sve. 
    Gelica kužim ja da su s godinama stanice lošije kvalitete, ali u tvom slučaju je nekako teško pripisati sve baš na godine. Uostalom, dobila si više stanica nego što mi neke mlađe dobijemo a od 12 da se nijedna nije oplodila... nisam stručnjak ali mora biti neki faktor jos u igri poput tsh. Neka ti objasne. Sve svaliti na godine mi stvarno nema smisla.. 

13. Ožujak 2019. 14:24

Grizli bilo bi dobro da mozes sutra do Ri,sad znas da je profa tamo al ajde valjda ce ti je dat na telefon pa da skicne ponovno u tvoj karton i objasni zasto je tako odlucila,samo nek se ne izvlaci na endo jer on ti je dobar,kazu da ne rade transfer kad je ispod 7

• Gelica
    13. Ožujak 2019. 14:29

Grizli

Gelica ajde bar ne placas, al izgubila si vrijeme na neki znj pristup. Bas me ljuti tako ofrlje raditi. Mislim tebi je ok amh. Meni je 1.86 i imala sam samo 3-4 antralnih. Tako da tebi treba neka druga stimulacija definitivno.

To mi i je najgore,  što sam vrijeme izgubila...
    Ti si barem mlađa od mene :) 
    Sta mislis, i vi sve ostale tu na forumu, kod koga bih mogla ići da se pozabavi sa mnom i da ima iskustva? Neka preporuka ?

• Gelica
    13. Ožujak 2019. 14:35

MimicaRi tako i ja razmišljam ali baš znam šta će mi reci. Ali dobro je čuti da nisam jedina koja tako misli, da vas ima još. 
    Svim curama tu, hvala na potpori i informacijama za  koje nisam znala ranije. :) 
    Jedino, stvarno sam ljuta jer sam vrijeme potrošila a moglo se drugačije...

• Gelica
    13. Ožujak 2019. 14:39

Nikitta

Ne mogu vjerovati da se nijedna nije oplodila. Kakav hladan tuš Gelice 😫😫 preko HZZO - Vrčić Petrova, privatno Lučinger IVF centar ili Alebić kod Podobnika.

Ja mislim da nemam pravo više preko HZZO-a , zar nije samo jedan stimulirani postupak pokriven? 

• Blacky89
    13. Ožujak 2019. 14:52

Gelice 4 stimulirana i 2 prirodna IVF-a. 
    Dorice ja sam npr prokrvarila i unatoč utrogestanima tako da to vjerojatno nema pravila...zao mi je...
    Grizli, uopce nemoj razmišljati hoce galamit il nece... j... ti se, imas pravo znati! 

13. Ožujak 2019. 14:54

Gelica

Nikitta

Ne mogu vjerovati da se nijedna nije oplodila. Kakav hladan tuš Gelice 😫😫 preko HZZO - Vrčić Petrova, privatno Lučinger IVF centar ili Alebić kod Podobnika.

Ja mislim da nemam pravo više preko HZZO-a , zar nije samo jedan stimulirani postupak pokriven?

Gelica draga imaš pravo na 4 stimulirana postupka preko hzzo tako da imaš itekako još šanse. Za državne bolnice neznam i nemam nekog iskustva- ja sam u Rijeci, ali ako odlučim ići privatno to će biti ili kod dr.L u ivf centar ili Cito u Splitu. Sa hzzo ima ugovor i poliklinika betaplus, probaj se raspitati dali jos primaju pacijente preko hzzo.

• ninna1804
    13. Ožujak 2019. 14:55

Zenice moje, evo me.... 14 js  cekam sutra poziv da vidimo koliko ce se oploditi. 

• Gelica
    13. Ožujak 2019. 14:59

4 puta, a zašto je meni ostalo u sjećanju samo jednom 😀  Betaplus ne prima, oni su puni, zvala sam njih prije Škvorca . Ali razmišljam o Šimunicu ako idem privatno.
    A Petrova ako idem na teret HZZO-a. Šta mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani