Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nazza
    01. Srpanj 2016. 15:00

petra12345..jesi ti ona plava cura, kaj me htjela voziti kuci

• petra12345
    01. Srpanj 2016. 15:44

Nazza...jesam,ta sam...
    Bas mi je zao zbog bete 

bad_Angel
    01. Srpanj 2016. 20:41

Nazza baš mi je žao 😔😔

petra blago tebi...joj ja se nadam da ni moja ne bude radila probleme 😐

ma bit ce to sve ok,bude se ona poduplala 😊

rado bi da se sretnemo ali nije mi bas Vinogradska usput...negdje bi u Sesvetama-Maksimir tak da mislim da budem u Petrovu otišla

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

Juje
    02. Srpanj 2016. 12:19

Danas je 5.dnt ja od jutros nemam nikakve simptome samo jedna oštra bol u desnom jajniku i to je to. Mislim da se nemam više čemu nadati.  Betu vjerojatno neću dočekati. Baš sam nesretna. 

• ana232
    03. Srpanj 2016. 19:33

juje žao mi je, ali nemoj odmah mislit negativno. a kakve simptome si imala(kad kažeš da od jutros nemaš više nikakve?) možda se jajšce ugnjezdilo pa ti tijelo reagira na promjenu. Nadam se da nije ništa loše i da će beta biti velika ko kuća. Mislim na tebe i javi se.

bad_Angel
    03. Srpanj 2016. 21:33

juje samo hrabro...ne mora to nista znaciti...mozda si samo umisljas od stresa i svega toga...probaj se opustiti jos malo i ne misliti na to...znam da je tesko ali probaj si neku zanimaciju pronaci tak da sto maje stignes o tome razmisljati 😐

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.