Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bad_Angel
    03. Srpanj 2016. 21:57

cure jel zna koja od vas di se tocno u petrovoj vadi beta..jel petrova 3 ili 13 tamo iza glavne zgrade i u koje doba se moze vaditi

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

Eri89
    03. Srpanj 2016. 23:55

Drage zenice pratim vas cijelo vrijeme..samo se nisam javljala ☺ zelim vam svima da sto prije ugledate plus ☺ imam iza sebe jedan IVF  koji nije bio uspjesan.Iza toga muz operirao varicocelu . Rekli su nam da spermiogram tek za 6 mjeseci ide vadit ali da se nenadamo previse. A danas nepunih tri mjeseca od njegove operacije saznamo da sam trudna i to prirodno 💖💖💖 negubite nadu jel nikad...cuda se događaju 💖

Iza mene jedan neuspjeli IVF

• petra12345
    04. Srpanj 2016. 11:49

Nista..beta 47 16.dnt..nije se poduplala

galica1981
    04. Srpanj 2016. 17:18

Pozdrav svima!
    Ukratko da se javim, evo na terapiji Gonal F + Cetrotide (ovo drugo tek zadnja 3 dana) sam od 27.06. i dr. vjeruje da će punkcija biti u četvrtak ovaj tjedan.
    Iskreno, bojim se te punkcije jer svašta čujem, pa pli drage žene, savjet neki vezan za punkciju. Kod mog Dr. nema anestezije, paaa... kako da se pripremim :/ ?
    Hvala unaprijed!

galica1981

• Mare26
    04. Srpanj 2016. 17:27

Cao svima mi smo danas bili na transferu mojih bebica nadam se da ce se obe uhvatit 😍😍👶👶 a beta tek 18.7 (dr. Lučinger)

id20
    04. Srpanj 2016. 17:32

Nazza i petraa, drzite se! Pustite suze ako imate potrebu, polako glavu gore i nadam se da cete moci brzo dalje! Petra, kod tebe je to onda bila biokemijska! 
    Juje, glavu gore, rekao bi doktor, od transfera ste trudni dok se be dokaze drukcije, tako da glavu gore do bete! Ja ti nikada nemam simptoma, nikakvih..
    Eri, cestitam, volim te prirodne trudnoce koje iznenade!
    Galica, ne znam sto bih ti rekla i savjetovala, ja sam vam imala samo jednu punkciju bez anestezije, ali dva folikula i opet su mi dali neki svoj "koktel" protiv bolova, znam da je bio ketonal u infuziji, i ne tnam sto jos! Pitaj doktora/doktoricu jel smijes sto uzeti prije punkcije, to ti je najsigurnije!

I evo moja prica, nakon stimuliranog, bila sam u blazem hiperu, ipak mi je napravljen transfer jedne blastice, dvije smo zamrznuli, 3,4 dana poslije transfera sam se pocela dosta napuhivati i nadala sam se da je trudnoca ucinila svoje! U nedjelju na testu lijepe dvije crte, danas 11dpt beta 450.86! U srijedu ponavljam betu!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.