Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bad_Angel
    30. Lipanj 2016. 20:10

ja nisam izdržala i danas sam doma test radila... vidi se druga crtica,dosta svijetla al se lijepo vidi...nadam se da je točno i da nije od nekih lijekova i nadam se da  ne bude nestala 😊

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

id20
    01. Srpanj 2016. 08:26

petraa, bravo! Jesu bile blastice kad ste vracali? A zasto ponavljas tek u ponedjeljak, sutra ne mozes, ne rade, ha?
    bad_angel, sad ti test vec moze pokazati, zato ne vidim razlog cekanja bete toliko, 12dnt je skroz u redu! Ne valja ici ni prerano jer moze biti premalena, pa samo brige! Bas divno!! Ja cu test raditi u nedjelju, pon ili utorak betu, a transfer mi je bio 23.! 😃💪🙏🏻
    Maya, moje pripreme za fet su bile da sam isla na uzv od 9dc pa nadalje, prvo je bio folikul, a onda na sljedecm uzv on nije rastao, pa smo znali da nece biti ovulacije pa smo isli na estrofem i pripremanje endometrija samo! Kad je on dosao do neke dobre faze smo radili transfer! Ako imas ovulacije onda se prati folikul, na nekoj odredenoj velicini se dake stoperica, i onda treci ili peti dan se vraca ovisno koliko je star zametak 😃 Sretno! 😘

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• petra12345
    01. Srpanj 2016. 08:55

Imala sam transfer 2.dan jer bi 3.bio nedjelja,a nije bilo doktora da odradi..pa je meni 12.dnt dosta rano,tek sutra mi dan za vjesticu koja nece doc   
    U pon ponavljam..i nadam se veeelikoj beti..bila jucer kod ginek.i ak je sve ok,od pon sam na komplikacijama..najvise ju muci kaj nisam vodene kozice preboljela..
    Nadam se da ce ovo biti dobro razdoblje za nas trudilice..
    Bad angel..ja sam imala minus dan prije,ali navecer radila pa ipak pokazalo betu ujutro znaci da tvoja crtica mora bit dobar znak 

bad_Angel
    01. Srpanj 2016. 10:24

id sve si nekak mislim da budem i ja u ponedjeljak jer ću izluditi inače od čekanja  😂😂😂

petra joj nadam se da se ne veselim bezveze i da je to to 🙈🙈
    petra kak to da ti je tak rano otvorila komplikacije,nije radila nikakve probleme ?
    ja bi isto ako bude sve u redu odmah na komplikacije ali sve me strah pitati tak rano 🙈🙈

cure di vadite betu ?

06/16 stimulirani...

bad_Angel
    01. Srpanj 2016. 10:25

maya nadam se 😊😊🙈

06/16 stimulirani...

• petra12345
    01. Srpanj 2016. 11:03

Imam najbolju ginekologicu..tak se razveselila mojoj beti i rekla mi da joj zao kaj sam uopce isla radit,da sam trebala odmah poslije transfera na bolovanje i komplikacije..i bit u karanteni do poroda  a ja tek na beti 44..sad se jos i tog duplanja bojim..
    Vadila sam u vinogradskoj,nema guzve i nalaz mi dosao oko 10..kaj,vidimo se u pon?

• Nazza
    01. Srpanj 2016. 14:58

cestitam petra12345

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.