Nikita morat cu tako nema druge. E Gelica oprosti nema jajnike 32-godisnjakinje jer ja imam 32 pa molim lijepo... Prije ce biti nekih 22 😊
Gelica stvarno odlican rezultat 🙂
Maja i Magica- prekrasne bete! Čestitam vam od ❤
Grizli zao mi je da ti se nisu javili, ali najvažnije je da se smiriš i misliš pozitivno. Tvoja doktorica sigurno radi u tvom najboljem interesu i ponekad bas situacije i postupci od kojih najmanje očekujemo se pokažu dobitnima!
Ja sam danas trebala imati punkciju ali folikul je već puknuo 🙁 Za sljedeći ciklus doktorica je predložila stimulirani- upisana sam za Elonvu. Ne preostaje mi drugo nego čekati. Malo me strah jer nisam do sada bila u stimulaciji pa neznam sto očekivati, ali znam da je par cura ovdje imalo dobru reakciju na elonvu pa se nadam da cu i ja.
MimicaRi znaci ocito je ona sukrvica ipak bila ovulacije ocito. A bas mi je zao! Na koliko su ti dali stopericu? Mislim koliki je bio folikul onda vec? Ja imam same pohvale za elonvu s moje strane. Cek ne sjecam se vise ti si u Zg, Splitu ili Rijeci?
Gelica zeno rasturas :)!!! Mimica zao mi je da je ipak bilo tako. Aliii dobra je vijest da si u stimuliranom slijed ciklus. Bez straha i samo hrabro :)!
Grizli..pokusaj se ne nervirati vise...nema smisla. Grozno mi je to cuti koliko zivaca si sad izgubila. Drzi nam se! Nadam se da ces dobiti neki odg sutra :)
Nikitta, Grizli : Sad ste me baš nasmijale , hvala vam :) Samo se nadam da je i kvaliteta kao da imam 20-30 godina 😀
Gelica klanjam se zeno, ovo je fenomenalan rezultat
Magica i Maja cestitam!!!! Zelim vam najbezbriznije trudnoce!!!!
Beba cestitam na sincicu, neka mu je sretno, veselo i bezbrizno djetinjstvo!!!! Uzivajte u zasluzenom daru!!
Blacky89 zao mi je zbog bete, glavu gore i hrabro dalje! Hoces odmah u fet?
Ja sutra na punkciju, drzite mi fige.... Napuhana sam, nervozna i jedva cekam da prođe, trbuh bolan, simptomi puno gori nego prosli put, ufff ...
Curke nisam bas pisala tu
Nedavno sam poslala plusic da mi pomognete jel ga vidite
Sad sam 8+2 odradjena viroza pa upala uha od curice i evo curica i Usi pokupila u vrticu 😱
Htjela bi vam pomoci
Znam i sama da sam bila uzbudjena i sve zaboravim pitati ali mislim da je sve bitno
Jer 1.2 sam trebala nazvati na odjel bijologa da mi kaze kad je transfer u 13 h i gospodin od tamo je reko da moram nazvati za sat vremena jer tek tad ce moci odrediti u koliko sati tocno treba biti transfer tako da mislim da je sve bitno i da znam da je uzasno tesko se pribrati od uzbudjenja
Nemora vas briniti stres znaci od divnog muza kojeg imam nakon tako osjetljivih situacija dobijem vampira koljem ja njega on mene
Jos je taj dan radio pa sam i kuhala i sve sama
Jel bi vam bilo previse da vam posaljem u slikama koju sam terapiju primala
Ja zivim u njemackoj pa su mi na jednom petodnevnom embriju napravili Assisted Hatching i mislim da je to jako dobar postupak jer ja i jos 2 zene smo ostale trudne nakon toga iz meni bliskog kruga
Oprostite sto sam se raspisala 🙈
Grizli ja sam u Rijeci kod dr. Sušanj. U subotu je folikul bio 15mm, a štopericu sam si dala u nedjelju navečer. Meni folikuli pucaju već na nekih 17-18mm, zadnji put je punkcija bila 14 dc i uhvatili smo stanicu, pa je doktorica predlozila da i ovaj ciklus idemo tako da bude sigurna da je stanica zrela, da je ne punktiraju prerano. Eto nažalost zakasnili smo, ali inače kad razmislim nolje ovaj ciklus mi je sav neki čudan bio što se tiče rasta folikula- prvo je bio dosta velik 8dc, pa je stao s rastom i onda očito naglo narastao. Drago mi je čuti da je bilo dobrih rezultata s Elonvom, imam razloga za nadati se s obzirom na niži amh.
P.s. Beba čestitam na sinčiću! Tako je lijepo čuti dobre vijesti, dajete nam svima ovdje nadu. Sretno od ❤
MimicaRi aha ti si kod Tine. Pa i ja sam bila u subotu na folikulometriji kod nje. 😊 Da ako ti rano pucaju onda ti je to sve kasno bez supersije po meni. Jer tebi je u nedjelju bio na 17 i onda je ocito pukao. Al mozda stvarno je dobro ako nije imao pravilan rast da se nisi ni mucila sa punkcijom. Drzim fige da elonva bude korisna. Ja isto imam snizen amh i imala sam 8js sta je super od predvidjenih 3-4 na pocetku ciklusa. Drzim ti onda fige da sa elonvom imas dobitan ciklus.
Sortiraj odgovore
Najstariji