Gelica pa to je blago receno katastrofa kod tebe! Ne znam sto drugo ti reci. Mislim da nije to sve stvar tvojih godina, ocito je fulana stimulacija. Iako kod velikog broja folikula se zna dogoditi da je velik broj losih, al ovo je predrasticna razlika od 19 doc na 0! Ti jos placas to ako sam shvatila?
Ajme Gelice.. zao mi je jako... nadajmo se da ce se do sutra ipak nesto promijeniti.. da samo treba malo vise vremena... drzi se, ne znam sto bi ti drugo rekla..
Ja sam napokon dočekala mail iz Belgije da možemo krenuti drugi ciklus, znači krajem mjeseca trebam dobiti. E sad, oni traže hormone na 2dc. Ima li koji laboratorij u ZG (može i privatni) da radi subotom i da mogu isti dan do 14h imati gotove nalaze? Sveti Duh mi se ne javlja, a na stranici im piše da ne rade subotom..
Grizli sretno sa čekanjem i strpljenjem!
Gelica jako mi je žao čuti takav rezultat, nadam se da će biti bolja situacija sa smrznutim, barem jedna
Flower dobrodošla i neka je sa srećom u petak
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Gelica zao mi je da je tako ispalo,cudno za privatnika da tako radi,ne znam kakav ti je amh i fsh al znam npr u Ri daju puregon curama sa visokim amh,i da su ti oni u redu radi godina ti je trebao dati drugu stimulaciju za kvalitetniju stanicu,inace kazu kad se dobije tako puno stanica da nisu kvalitetne,tako da ih je bolje i manje imati,u svakom slucaju sretno i da te mozda i ugodno iznenadi razvoj situacije
Draga Gelice, bile smo zajedno na punkciji.
Kod mene 13 folikula, od toga 11 jajnih stanica.
Od 11 jajnih stanica 5 nezrelih. Od preostalih 6, dvije oplođene od kojih se jedna podijelila, dakle ukupno 3.
Ja sam užasno razočarana i onda mi sunshine javi da si ti pisala na ovom forumu da se kod tebe nije ni jedna oplodila!
Katastrofa od rezultata kod obje! Ne znam kako je ona slavonka prošla ali prema iskustvu drugih cura koje su se javile, očigledno da se nemaju čime pohvaliti.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Norules, ne bih ja njega više nazvala privatnikom. Jednostavno ima previše postupaka da bi imao individualni pristup svakom. Definitivno se slažem da puregon ovdje nije bio pravi izbor, ja imam visok amh pa je kod mene bio ok. Svejedno sam i ja imala 4 nezrele, pa me zanima zašto nema prakse vađenja estradiola prije štoperice?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure
Sunshine25 : moj m ima odličan spermiogram .
Tu sam samo ja i moje godine, iako mislim da ovako los krajnji rezultat nema veze samo sa godinama…ne znam.Da , da , znam da su se tebi naknadno oplodile :) A vidjet cemo sutra, moram biti optimista sad kad me prvotni sok prosao :)
Emma1987: Da, mislim da on nema dosta iskustva. Nije on los, ali ne ide baš na neki individualizirani pristup koliko sam skuzila. Zamisli da je meni forsirao da prvo idemo na inseminaciju! Sa 41-om godinom. I tu mi se malo poljuljalo povjerenje ali onda je hvala bogu odustao od toga pas smo kod njega i nastavili. A sad za dalje ne znam. Iskoristit ću te 4 smrznute pa vidjeti šta i kako.
ma definitivno to nema veze sa godinama! on je slatkoriječiv i izlazi u susret ali nažalost, nama to ne pomaže da ostanemo trudne.
Sad ni ja nisam shvatila na kraju, jeste to išli preko hzzo ili ste plaćali?
Norules, ne bih ja njega više nazvala privatnikom. Jednostavno ima previše postupaka da bi imao individualni pristup svakom. Definitivno se slažem da puregon ovdje nije bio pravi izbor, ja imam visok amh pa je kod mene bio ok. Svejedno sam i ja imala 4 nezrele, pa me zanima zašto nema prakse vađenja estradiola prije štoperice?
koliki je tvoj AMH?
koliki je tvoj AMH?
Amh mi je 45, bila na puregonu 150. Nemam pcos
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
koliki je tvoj AMH?
Amh mi je 45, bila na puregonu 150. Nemam pcos
moj 18-20, varira. isto na puregonu 150 kod njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji