Sad kad je malizvrk komentira.
I ja sam isto imala assisted hatching!
Mislim da je to dobra opcija, a nadoplati se 1000 kn sto nije strasno.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Gelica klanjam se zeno, ovo je fenomenalan rezultatMagica i Maja cestitam!!!! Zelim vam najbezbriznije trudnoce!!!!
Beba cestitam na sincicu, neka mu je sretno, veselo i bezbrizno djetinjstvo!!!! Uzivajte u zasluzenom daru!!
Blacky89 zao mi je zbog bete, glavu gore i hrabro dalje! Hoces odmah u fet?
Nemasekirancije i ninna84 hvala Haha, ja još uvijek ne vjerujem 😀 Sad samo strepim šta će mi sutra biologica reći, ali nadam se dobrom rezultatu :)
Malizvrk2 - samo ti pošalji fotke. Čestitam na školskoj trudnoći.
Mislim da u državnim klinikama to ne rade, a. hatching, možda se varam.
Ninna - javljaj detalje, sretno sutra!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala Grizli. Da, očito smo obje bile u subotu ☺ Ja sam jako zadovoljna s mojom doktoricom, jednostavno mi se sviđa taj njen veseo stav, toplina i što objasni što god pitam i više puta. Nadam se da ce i meni elonva biti dobitna. Najbitnije je u cijelom ovom mpo putu biti uporan i strpljiv, a čini mi se da mi baš strpljivosti nekako najviše fali 😉
Ninna sretno sutra i javi rezultate 😘
Gelica klanjam se zeno, ovo je fenomenalan rezultatMagica i Maja cestitam!!!! Zelim vam najbezbriznije trudnoce!!!!
Beba cestitam na sincicu, neka mu je sretno, veselo i bezbrizno djetinjstvo!!!! Uzivajte u zasluzenom daru!!
Blacky89 zao mi je zbog bete, glavu gore i hrabro dalje! Hoces odmah u fet?
Nemasekirancije i ninna84 hvala Haha, ja još uvijek ne vjerujem 😀 Sad samo strepim šta će mi sutra biologica reći, ali nadam se dobrom rezultatu :)
Gelica reci mi koju si stimulaciju imala kod Skvorca molim te?
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Meni su ostala jos 2 ivf a u prirodnom i to cu ici pocetkom 4.mj a rekao je kao ajmo probat full prirodni,a ne znam,ja bi ipak bar s klomifenima probala,nekako mi se tesko kockat samo s jednim folikulom jos ta 2 putj pa ga planiram nazvat da to s njim i dogovorim 😏
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Prva trudnoca klomifen 3folikula 10 dan,12 dan ciljani odnosi od prvi put uspjelo
Druga trudnoca 5 puta klomifen svaki put po 1 folikul tek 16-17 dan stoperica i 18-19 dan odnosi ali nista
Da napomenem imam policisticne jajnike hormoni jako losi plus prolektin visok i manjak vitamina D
Odlazim u kliniku i doktorica kaze da idem na propuhavanje jer mi se od carskog reza sigurno zacepili jajovodi ja sam se ipak odlucila na potpomognutu
Dok sam radila pretrage imala svoju ovulaciju 36 dan ali nije uspjelo
U 12 pocela s stimulacijom vracena dva embrija stara 5 dana u prvom mjesecu u prirodnom ciklusu vracena dva embrija stara 5 dana i uspjelo
Hvala vam nadam se da ce biti skolska s kcerkom sam od 24-31 lezala u bolnici porodila se u 37 ali sve bilo uredu
Samo da napomenem da nisam uzimala Progynovu niti jedan dan da mi je to dokrorica koja mi je vadila embrije pogresno napisala pa mi se javila moja i rekla da uzimam terapiju od 29.12 kako stoji na listi tek od 4.1 to je malo zbunjujuce
Sortiraj odgovore
Najstariji