Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    12. Ožujak 2019. 13:47

sunshine25

Identično sam i ja dobila. Ja imam pozitivna antitijela, tako da je meni zbog toga, ali se decortin daje za smanjenje imunoloških reakcija. Ako ti je prejak imunitet, tijelo počne odbacivati plod.
    Ne piju se ni meni, ali što sad, sve za bebače ;) nemoj čitati ništa po internetu, ja se već duže vrijeme tjeram ne čitati nuspojave i slično 😂

Kuzim..a nema druge nego pocet uzimati . Ako počnem čitati nuspojave odmah ću sve i osjetit 😂 .  Nego koliko se to dugo uzima? Ja sam bila jos zbunjena od anestezije pa nisam bas sve pohvatala  😀 a ne pise mi u nalazu.
    A jesi imala bolove nakon punkcije? Ja do sada još nisam osjetila ništa ( osim pola sata nakon punkcije lagano) ali možda sam još drogirana..

• Gelica
    12. Ožujak 2019. 13:50

Hvala svima :) Kod Škvorc
    Iskreno, nisam očekivala baš toliko obzirom da ću napuniti 42 godine u 9-om mjesecu. A sad čekam sutra da vidim šta će reći  :) Bila bi super sretna sa 5-6 oplodenih

sunshine25
    12. Ožujak 2019. 13:52

Ema, kod Škvorca smo, da :)
    Gelice, negdje sam čitala da se uzimaju do 12tt. A vidjet ćemo, sve će nam reći, nisu mi ništa rekli nakon punkcije. Dao ti je anesteziolog ketonal još u venu, tak da si do navečer mirna. Meni je dr. rekla da navečer slobodno popijem lupocet, ako ne pomogne, onda brufen, ali mene apsolutno ništa nije boljelo. Samo osjećaj napuhanosti, a uopće nisam bila napuhana 😂 samo odmaraj, nikakve nagle radnje. 
    Magice, Maja, nisam sigurna jesam li vam čestitala, ali ako sam zaboravila: čeeestitaaaam!!! 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    12. Ožujak 2019. 14:05

I čestitke svim novim plusicima :) 👩‍👦💕

• Gelica
    12. Ožujak 2019. 14:07

sunshine25

Gelice, negdje sam čitala da se uzimaju do 12tt. A vidjet ćemo, sve će nam reći, nisu mi ništa rekli nakon punkcije. Dao ti je anesteziolog ketonal još u venu, tak da si do navečer mirna. Meni je dr. rekla da navečer slobodno popijem lupocet, ako ne pomogne, onda brufen, ali mene apsolutno ništa nije boljelo. Samo osjećaj napuhanosti, a uopće nisam bila napuhana 😂 samo odmaraj, nikakve nagle radnje.
    Magice, Maja, nisam sigurna jesam li vam čestitala, ali ako sam zaboravila: čeeestitaaaam!!! 💚

Da, Da rekao je da ce mi dati protiv bolova ali mislila sam da ce to popustit mozda do sada.. ne osjecam apsolutno nista, niti napuhanost za sada :)  Ma najrađe ne bi uzimala taj Decortin...zar to baš svima daju?

sunshine25
    12. Ožujak 2019. 14:11

Gelica

sunshine25

Da, Da rekao je da ce mi dati protiv bolova ali mislila sam da ce to popustit mozda do sada.. ne osjecam apsolutno nista, niti napuhanost za sada :) Ma najrađe ne bi uzimala taj Decortin…zar to baš svima daju?

Mislim da da. Ajde, koliko smo prošle, šta su ti dvije male tabletice dnevno ;) znaš da sam ja paničar, pa ako sam ja popila, možeš i ti 😁 nije mi niš, živa sam haha

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Vaki
    12. Ožujak 2019. 14:49

Gelice- radije ti to popij pa time povećaš šanse mrvicama. Kad potvrdiš trudnoću onda se dogovoriš s ginekologom za dalje. Možda ih onda više nećeš trebati. Meni je sad žao što ih po zakonu ne smiju svih 19 staviti u oplodnju. Baš sad razmišljam kako bi bilo dobro da se nekako dogovorite...
    Majo, Magice - čestitam još jednom! Vi ste sve kod Škvorca?

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    12. Ožujak 2019. 14:55

Magica je imala ciljani odnos.

Grizli
    12. Ožujak 2019. 15:02

Magica cestitam! Prekrasno! Sretno dalje!
    Gelica wooow odlican rezultat.
    Cure hvala na razumjevanje i svu pomoc i svajete. Nista nisu poslali naravno, niti su se javili kad sam zvala. Luda sam iskreno! Dodje mi da placem jer sa svih strana dobijam info da nist od toga nece biti. Bezveze bacen postupak, blastica, histero... 

• Kengurica
    12. Ožujak 2019. 15:08

Histero drzi duze od jednog ciklusa. Meni je rekao doktor da dva prva najbolje. Radije i da odbijes nego da to bezveze odledjuju blasticu. Mislim mozda i imaju razlog, al nek ti ga izvole objasniti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.