Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    12. Ožujak 2019. 10:34

Beba ma sva sam se naježila, sva. Čestitam! Dante dobrodošao i sretan dječak i čovjek uvijek bio.
    Preeeedivno.

• Kengurica
    12. Ožujak 2019. 10:43

Majo hvala na iscrpnom odgovoru. Bas predivno. 

Grizli
    12. Ožujak 2019. 11:47

Majo odlicna beta ceatitam!
    Beba cestitam j zelim vam dug zajednicki zivot, zdravlje i srecu! 

• nemasekirancije
    12. Ožujak 2019. 11:48

maja555

Vracena su mi 2 trodnevna emrbija, jedan osmostamicni, drugi desetostanicni.
    2 dana nakon transfera sam imala probadanje u maternici koje je jako al kratko traje. I imala sam smedji iscjedak negdi oko 10 dnt, bas jako smedje i nije obilno. Sise su mi bolne i povecane, bila sam imala i fibru i dosta sam spavala i zadnjih par dana jako cesto isla mokriti. Bas kao neki pritisak dole.
    Rekli su mi ako je beta 300 onda je jedna beba, ako je 800 onda su dvi bebe, 500 moze bit i jedno i drugo.
    Inace ja sam hashimoto, plus endometrioza od 5,5 cm.

Jako lijepo draga. Cestitam :)!
    Beba cestitam na sincicu..zasluzili ste. Sada uzivajte :)

• Kengurica
    12. Ožujak 2019. 11:55

Grizli nekoliko cura koje sam pitala za FET tako kasno su se neugodno iznenadile. Probaj malo nasilnije doci do doktorice.

Nasty
    12. Ožujak 2019. 11:59

Cure moje, ja evo tek danas dobila nalaze, konačno. Od vađenja ih čekala 15 dana jer im je nestalo nečeg u labu. A u dr. sam naručena tek 19.3.pa mi nije bila hića, iako ću joj nastojat do kraja tjedna odnijet nalaz. Jer oko idućeg tjedna očekujem i mengu, ako ne bude opet enormno kasnila kao prošli put. Situacuja je sljedeća:
    LH=8.72 IU/L
    FSH=11.42 IU/L
    Prolaktin= 315.0 mlU/L
    Estradiol= 126.1 pmol/L
    AMH= 2.87 pmol/L
    TSH= 2.453 mlU/L
    Nadam se da ću dobit zeleno svjetlo ovaj put. Jer me ovo čekanje umorilo. 

Nasty
    12. Ožujak 2019. 12:22

Taman zvala humanu i dr. nema ovaj tjedan. S obzirom da nemam protokol, dobit ću ga eventualno u utorak za tjedan dana. Tako da mi se čini da ću se još načekat dok se za mene naruče lijekovi itd itd. Ima li ovome kraja???😣

Grizli
    12. Ožujak 2019. 12:23

Kengurica

Grizli nekoliko cura koje sam pitala za FET tako kasno su se neugodno iznenadile. Probaj malo nasilnije doci do doktorice.

Hvala ti za raspotivanje! Tocno onako kako se i ja osjecam po pitanju toga - neugodno iznenadjena! Mislim da se razumijemo ja sam i njima napisala ako zele isprobat netso novo za sta imaju indikacije da bi moglo pomoc nema problema nisam ogranicena po pitanju novih tehnika, metoda, pokusaj, al smao zeli da to znam, jer ovako imam osjecaj kao ajde to cemo obavit da me skinu sa neke stvari! Nista jos mi nisu javili. Meni je toliko to sve apstraktno da ti ne mogu reci. Ako nista ja sam rekla muzu da cu ici na fet 20 dc i traziti napismeno da napisu nalaz na kojem ce biti jasno navedeno datum kad je vidljivo zuto tijelo i datum kad je fet obavljem. A onda ako ne uspije traziti cu isto tako pismeno obrazlozenje zasto su tako postupili jer ne moze mi niko reci da je ok tako odluciti pa sta bude bez nekog valjanog razloga i obrazlozenja! Meni ta blastica znaci dijete, njima mozda je samo evidencijski broj al mene ne zanima njihovo misljenje onda vise! 

• Babylove
    12. Ožujak 2019. 12:34

Majo beta je je odlicna.. sretannostatak trudnoce ti zelim 💖
    Ajme Beba kako divno.. cestitke i neka mali Dante sretno odrasta u vasoj ljubavi 💖
    Joj Grizli kako mi je zao da se tako mucis.. mozda da probas telefonski da ne cekas taj mail i da inzistiras na razgovoru s doktoricom..

• nemasekirancije
    12. Ožujak 2019. 12:41

Grizli evo sad me to toliko ljuti da bih ih ja zvala za tebe. Daj ih nazovi i ne cekaj nikakav email. Bapravi pritisak na njih. Nakon ovog kaj je kengurica rekla...uzas!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.