Hvala vam cure
Dvije mi vraćaju…jednu odličnu, a drugu vrlo dobru, tako su mi rekli iz laboratorija.
I to radim u Petrovoj.
kod kojeg si doktora?
Flower, neka je sa srećom i dobrodošla! :)
Gelice, čekamooooo 🤞🤞
Grizli, hvala na svakoj informaciji dosad, držim fige da se jave danas!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure, zvala me i u šoku sam...nista! Niti jedna oplodena!! 0 bodova. 4 su zamrznuli jer ne smiju više od 12 oploditi. Od tih 12, 4 nisu bile dobre kvalitete za oplodnju par nezrelih i ostalih 5 se nije oplodilo. Rekla je da je i ona iznenađena tako lošim rezultatom bez 9bzira na moje godine. I onda je vidjela da mi je TSH 0.010 i rekla da nisam trebala ići u postupak sa tako niskim jer da on direktno utjece na kvalitetu jajne stanice. Iako kad smo počeli sa formulacijom TSH se popeo na 0.45 što je unutar referentnih vrijednosti ali rekla je da je i to nisko za dobru kvalitetu. Inače, godinu dana ( od zadnjeg spontanog sam pila prenatal vitamine koji sadrže jod 100% dnevnog unosa i predozirala se jodom. Stitnjaca i antitijela su uredna. Rekao mi doktor na nuklearnoj da će se to samo dignuti na normalu za neko vrijeme. I sad ne kužim zašto mi moj MPO doktor nije rekao da malo pričekamo dok TSH ne dodje u normalu. Joooooj baš sam razočarana i tužna i još uvijek ne vjerujem da od 19 kom nema baš nicega....biologija rekla da će mi javiti sutra da li se možda nešto ipak pogodilo jer da se nekad vidi drugi dan.. Ali nije da se uopće sad nadam više i cemu....
Cure, zvala me i u šoku sam…nista! Niti jedna oplodena!! 0 bodova. 4 su zamrznuli jer ne smiju više od 12 oploditi. Od tih 12, 4 nisu bile dobre kvalitete za oplodnju par nezrelih i ostalih 5 se nije oplodilo. Rekla je da je i ona iznenađena tako lošim rezultatom bez 9bzira na moje godine. I onda je vidjela da mi je TSH 0.010 i rekla da nisam trebala ići u postupak sa tako niskim jer da on direktno utjece na kvalitetu jajne stanice. Iako kad smo počeli sa formulacijom TSH se popeo na 0.45 što je unutar referentnih vrijednosti ali rekla je da je i to nisko za dobru kvalitetu. Inače, godinu dana ( od zadnjeg spontanog sam pila prenatal vitamine koji sadrže jod 100% dnevnog unosa i predozirala se jodom. Stitnjaca i antitijela su uredna. Rekao mi doktor na nuklearnoj da će se to samo dignuti na normalu za neko vrijeme. I sad ne kužim zašto mi moj MPO doktor nije rekao da malo pričekamo dok TSH ne dodje u normalu. Joooooj baš sam razočarana i tužna i još uvijek ne vjerujem da od 19 kom nema baš nicega….biologija rekla da će mi javiti sutra da li se možda nešto ipak pogodilo jer da se nekad vidi drugi dan.. Ali nije da se uopće sad nadam više i cemu….
Uh.... neznam što bi rekla! Škvorc... ja bolje da ne komentiram njegov rad jer imam loše iskustvo s njim tako da ću samo reći da mi je žao. Što je sa ove 4. jesu one dobre kvalitete?Jesu vam radili IVF ili ICSI?
Ne znam šta da si mislim....baš sam uručena. Nije da sam očekivala ne znam šta, svjesnas sam svojih godina ali baš nista??! 🙁
Cure, zvala me i u šoku sam…nista! Niti jedna oplodena!! 0 bodova. 4 su zamrznuli jer ne smiju više od 12 oploditi. Od tih 12, 4 nisu bile dobre kvalitete za oplodnju par nezrelih i ostalih 5 se nije oplodilo. Rekla je da je i ona iznenađena tako lošim rezultatom bez 9bzira na moje godine. I onda je vidjela da mi je TSH 0.010 i rekla da nisam trebala ići u postupak sa tako niskim jer da on direktno utjece na kvalitetu jajne stanice. Iako kad smo počeli sa formulacijom TSH se popeo na 0.45 što je unutar referentnih vrijednosti ali rekla je da je i to nisko za dobru kvalitetu. Inače, godinu dana ( od zadnjeg spontanog sam pila prenatal vitamine koji sadrže jod 100% dnevnog unosa i predozirala se jodom. Stitnjaca i antitijela su uredna. Rekao mi doktor na nuklearnoj da će se to samo dignuti na normalu za neko vrijeme. I sad ne kužim zašto mi moj MPO doktor nije rekao da malo pričekamo dok TSH ne dodje u normalu. Joooooj baš sam razočarana i tužna i još uvijek ne vjerujem da od 19 kom nema baš nicega….biologija rekla da će mi javiti sutra da li se možda nešto ipak pogodilo jer da se nekad vidi drugi dan.. Ali nije da se uopće sad nadam više i cemu….
Uh…. neznam što bi rekla! Škvorc… ja bolje da ne komentiram njegov rad jer imam loše iskustvo s njim tako da ću samo reći da mi je žao. Što je sa ove 4. jesu one dobre kvalitete?Jesu vam radili IVF ili ICSI?
Radili su ivf ali na ove zamrznute je rekla da ce icsi. Kakvo ti iskustvo imas sa njime?
Gelica, žao mi je, samo što više snage i dalje u borbu.
Sunshine25, hvala :)
Ema1987, ja sam kod doktorice Banović. Ti si isto u Petrovoj? Kod koga?
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Ajme Gelice, žao mi je :(
Oprosti ako si napisala a ja zaboravila, ali ima li i tvoj m dijagnozu?
Što se tiče tsh, definitivno bi bilo bolje da je bio višlji. Ja sam isto krenula u postupak s višljim nego što je dopušten.
Ne znam što bih ti rekla, drži se i nadam se da će biologinja sutra javiti lijepe vijesti! Znaš da su se moje 2 naknadno oplodile
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Radili su ivf ali na ove zamrznute je rekla da ce icsi. Kakvo ti iskustvo imas sa njime?
Prvi stimulirani, 11 stanica, samo 4 dobre, od toga se 3 oplodille. 2 stimulirani, 9 stanica, samo 3 dobre, 2 se oplodile, ostale bile nezrele znači debelo fulao punkciju. I naravno, isto stimulacija puregon, oba puta. ajde prvi, nije mogao znati ali drugi put dati istu stimulaciju?! naravno, išla sam do drugo mišljenje i nije da umišljam, to definitivno nije stimulacija za mene.
Sunshine25 : moj m ima odličan spermiogram .
Tu sam samo ja i moje godine, iako mislim da ovako los krajnji rezultat nema veze samo sa godinama...ne znam.Da , da , znam da su se tebi naknadno oplodile :) A vidjet cemo sutra, moram biti optimista sad kad me prvotni sok prosao :)
Emma1987: Da, mislim da on nema dosta iskustva. Nije on los, ali ne ide baš na neki individualizirani pristup koliko sam skuzila. Zamisli da je meni forsirao da prvo idemo na inseminaciju! Sa 41-om godinom. I tu mi se malo poljuljalo povjerenje ali onda je hvala bogu odustao od toga pas smo kod njega i nastavili. A sad za dalje ne znam. Iskoristit ću te 4 smrznute pa vidjeti šta i kako.
Sortiraj odgovore
Najstariji