Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    07. Ožujak 2019. 08:39

Nasty ja sam iz splita pa sam isla osobno kod njih.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Nasty
    07. Ožujak 2019. 08:55

maja555

Nasty ja sam iz splita pa sam isla osobno kod njih.

Ok, thnx! 

• Kengurica
    07. Ožujak 2019. 09:09

Ja znam iz price jednu curu koja je bas s niskim amh i nikakvim odazivima na stimulacije te vec pripremom za ici van otisla u CITo na pomladjivanje jajnika pa nakon toga na ICSI, dobila jednu jedinu stanicu, ali dobitnu. Tako da dr Poljak nije tip da ce otpiliti teske slucajeve nego je iz nekog razloga zakljucio da on dalje ne zna sto s Emom. Ema dr. Lazarevska iz Praga, mislim da je to PFC zna cak i osobno se ukljuciti kod nekih slucajeva kad im se posalje mail. Posalji njigovoj koordinatorici mail i vidi sto ce ti reci. Zatim Zurich je navodno dobra stanica za takve kao ti, ali ne znam koja klinika.

• maja555
    07. Ožujak 2019. 09:19

Ja sam sinoc imala fibru 37 sa 3, pa nocas 38. Uzasno sam se prehladila, kisem i brisem nos svake minute. Nazvat cu med sestru da vidim jeli to sta zabrinjavajuce. Sto vi mislite? Embriotransfer mi je bio proslu srijedu.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Josipabalunovic
    07. Ožujak 2019. 09:50

Pozz,nova sam ovdje htjela bih cuti vase misljenje i savjet..naime jucer mi je bio 12dnt 2 blastice (fet) i vadila sam betahcg koji je 118,40..javila sam u Petrovu,i sestra mi je rekla da nalaz ponovim za tjedan dana,da je tako moj dr rekao..mene zanima jel to niska beta?

student13ica
    07. Ožujak 2019. 10:08

Josipa ja mislim da ti je dobra beta, ne znam zašto tek za tjedan dana, inače se vadi svaka 2 dana i tako prati. Ja bi na tvom mjestu išla opet vaditi sutra. Sretno i da se dupla kako treba 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Grizli
    07. Ožujak 2019. 10:41

Evo curke da se javim. Danas 9dc, folikul 18mm, endo 8 cm i za dva dana opet folikulometrija. Mislim da bi uskoro onda mogla imati ovulaciju, samo ne znam nakon koliko dana onda ide FET. 

• Ema1987
    07. Ožujak 2019. 10:45

josipabalunovic

Pozz,nova sam ovdje htjela bih cuti vase misljenje i savjet..naime jucer mi je bio 12dnt 2 blastice (fet) i vadila sam betahcg koji je 118,40..javila sam u Petrovu,i sestra mi je rekla da nalaz ponovim za tjedan dana,da je tako moj dr rekao..mene zanima jel to niska beta?

ja sam 13 dnt imala betu 108 (vadila betu i prije topa, dobro se poduplala) ali nažalost nakon toga nije krenulo na dobro tako da je ponovi za 2 dana, ne tjedan. Nije bitna toliko visina koliko njeno duplanje.  kod koga si u petrovoj?

• Ema1987
    07. Ožujak 2019. 10:46

Grizli

Evo curke da se javim. Danas 9dc, folikul 18mm, endo 8 cm i za dva dana opet folikulometrija. Mislim da bi uskoro onda mogla imati ovulaciju, samo ne znam nakon koliko dana onda ide FET.

pretpostvljam da su ti smrznute blastice tako da će ti transfer biti 5 dana nakon ovulacije.

• Babylove
    07. Ožujak 2019. 10:49

Grizli

Hmm.. ako se ne varam Fet ide 5 dana nakon ovulacije.. ali nisam sigurna.. cure koje su bile znaju pa ce ti odg... sretno 🤞🤞 dosta velik i lijep folikul za 9 dc a i endo se lijepo zadebljava 💪

Josipa dobra ti je beta... ali slazem se sa studenticom.. definitivno bih na tvom mj isla vaditi betu sutra da budem mirnija.. jer da u pravilu se vadi svaki drugi dan.. ni meni nije jasno zasto tek za tj dana.. ali ti najbolje znas sto ces napraviti.. zelim ti srecu da se nastavi lijepo duplati 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.