Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    07. Ožujak 2019. 00:03

POF-ovke za razliku od žena koje ulaze prirodno u menopauzu, mogu povremeno ovulirati i imati zdrave zalihe j. stanica. Ti si Studeni89 premlada da te tako otpiše dr. Žene su sa nikak im AMH ostajale prirodno trudne i nakon donirane j.s. Treba ti doktor sa malo više strpljenja, to je sve. 

• Kengurica
    07. Ožujak 2019. 00:42

Studeni89 vjerujem da vam je tesko, pretesko je to cuti. Inace CiTo bas i je klinika koja radi i pomladjivanje jajnika. Lucinger je iskusan jako. Ali znas sta, daj kontaktiraj mailom redom Radončića, Betaplus, Lučingera i mislim da ce ti barem dati taj neki prvi odgovor. Sretno! 

• Kengurica
    07. Ožujak 2019. 00:52

Studeni, nasla sam ti cijelu temu na rodi.
    http://forum.roda.hr/threads/67687-Nizak-AMH-visok-FSH-smanjena-ovarijska-rezerva-iskustva-protokoli-rezultati/page42

• Ema1987
    07. Ožujak 2019. 06:14

Nikitta

Na takvoj masaži ne, samo na spuštanju želuca i namještanju maternice kod Časne Ljubice u Posušju. Tretman uključuje i masažu abdomena i izvođenje vježbi za meridijan želuca. Meni je smanjilo endometriom sa 4,5 na 1 cm i povukla se endometrioza sa crijeva. Mnoge žene ostanu trudne nakon toga, ja nisam, ali me spasilo boli i nisam morala na treću op. endometrioze 😃

Kako si se naručila kod časne? Da li ti je i suprug išao? 

Grizli
    07. Ožujak 2019. 07:18

Studeni89 mislim kao i cure da koras potraziti drugo misljenje. Idi na kbc preko hzzo na postupke. Elonva se koristi za stimulaciju mislim da bez preporuke liječnika ne mozes ju kupiti. Inace to je injekcija koja se da pocektom ciklusa i "traje" 7 dana. Nakon toga po potrebi se jos dodaje puregon ili neka druga stimulacija. Ne znam zatso tako ograniceno razmisljanje, svaka od nas je tijelo za sebe i mozda tebi treba neki drugi stil stimulacije sa niskim amh mozes primiti i te injekcije produzenog djelovanja. Nemoj odustat jer je neki dr imao los dan i potrebu odbrusiti pacjenta. Malo neobicno za Cito jer su privatnici i dosta pohvala ima za njih. Fsh i lh imaju ti omjer 1:1 to cak i nije neki ogroman problem. Ja imam 1:1.2 i amh smanjena plodnost. Trebas mozda poraditi na kvaliteti js i da ti neki dr odredi dobru terapiju i ja vjerujem da ces uspjeti posebno zato sto imas 31 vjerujem da se da puno toga popraviti i postic trudnocu. 

Nasty
    07. Ožujak 2019. 07:57

Kengurica

Studeni, nasla sam ti cijelu temu na rodi.
    http://forum.roda.hr/threads/67687-Nizak-AMH-visok-FSH-smanjena-ovarijska-rezerva-iskustva-protokoli-rezultati/page42

Da, na ovoj temi sam ja pročitala hrpu korisnih info., imaš i na forum.hr istu temu. Googlaj malo, čitaj, vidi što cure pišu s istim i lošijim rezultatima.. 

• Babylove
    07. Ožujak 2019. 08:09

Studeni89

Cure
    molim Vas za pomoć. Da li možete preporučiti nekog doktora koji je voljan raditi s niskim amh?
    Do sada sam bila na jednoj stimulaciji klomifen plus letrozol i na punkciji sam imala dva folikula za koja se ispostavilo da su prazna i doktor me je odmah otpisao i uputio na donaciju. Na pitanje moga muza pa zar ne možemo još pokušati par puta sa stimulacijom opravdao se kako je po njemu neetički raditi s nekim ako misli da neće biti uspjeha :-(

Draga.. ne mogu vjerovati da ti je tako nesto rekao.. gdje si to bila... ja sam u Vinogradskoj i stvarno su svi optimisticni bez obzira kakvi su ishodi.. meni je cak zadnji put rekao kada smo opcenito pricali o svemu da mu nije jasno kako se nekima uopce da pricati u danasnje vrijeme da se nesto ne moze.. i da u biologiji ne postoji 0 uvijek ima rijesenja... 🤞

Nasty
    07. Ožujak 2019. 08:19

Ako je Cito privatnik ne znači automatski da će raditi sa svim slučajevima. Ima more pacijentica sa lakšim dijagnozama koje mu dižu prosjek u klinici. Meni nisu odgovorili na običan mail. 

• maja555
    07. Ožujak 2019. 08:26

Studeni89 bas mi je neobicno to za Cito. Kod kojeg si doktora? Poljak ili? 
    Koliki ti je AMH? Ja sam isto kod njih, meni su odlicni i dr i sestre.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Nasty
    07. Ožujak 2019. 08:29

maja555

Studeni89 bas mi je neobicno to za Cito. Kod kojeg si doktora? Poljak ili?
    Koliki ti je AMH? Ja sam isto kod njih, meni su odlicni i dr i sestre.

Koji ti je bio prvi kontakt s njima? Nazvala ih i naručila se na konzultacije? Ili si im slala upit via web? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.