Gelica ja sam isprobala isto akupunkturne prije ivf, meni nije dao pozitivan rezultat po pitanju bete, al mi je pomoglo da ostanem smirena i bez stresa prodjem taj prvi ivf. Al da svakako je dobro za organizam ima puno dobrih učinaka.
Blacky 👍👍👍 za smrzlica.
Postavila sam već pitanje prije par dana ali za slučaj da netko nije vidio a zna o čemu pišem, ponavljam pitanje: dali je neka od vas cura bila na masaži abdomena Chi Nei Tsang? Čujem da je jako jako dobra za neplodnost. Mislim se raspitat kod terapeutkinje koja je trenutno u Splitu.. Za slučaj da je neka od cura bila, javite pls dojmove. Thnx!
Svasta Nikita za taj lijel nisam znala da se i zabstimulaciju koristi. To podizem u ljekarni za prijateljicinu mamu jer meni je ljekarna usput, a njena mama susjeda la zeni to nosim zato me sad iznenadilo. A ocito se koristi za vise stvari isti lijek.
Nasty nisam za to jos cula. Bas cu malo progooglat kako to izgleda.
Terapeutkinja je ovaj i sljedeći mjesec u St., inače je nomad, pa sam se mislila kod nje raspitati i otić na par tretmana.. Nego čekam ove vražje nalaze jer im je nestalo nečeg u laboratoriju pa kasne, da znam kad startam sa stimulacijom pa da se mogu konkretno raspitat. Žena je navodno zaustavila sebi POF preuranjenu predmenopaizu ili menopauzu u trideset i nekoj. To sam saznala od prijateljice koja je kod iste išla na ayurvedske masaže. Pa čekam da je ispitam kako je to moguće, živo me zanima.
Gelica i ja sam isprobala akupunkturu prije FETa, nažalost bez rezultata. Kao i Grizli bila sam smirenija.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
E da, sad krećemo i s bioenergetičarom. Probamo sve, pa što upali 😉
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Vaki divota, nadam se da će i moji izranjavani jajnici izgledati lijepo nakon pilula 🥰
Studeni89 koliko imaš godina? Ja imam nizak AMH i low responder sam, bila sam u 4 stimulirana IVF i nikad mi nitko nije rekao da razmišljam o donaciji js. Naravno da ima još nade za vas! Gdje se liječite?
Blacky89 izborio se mali smrzlić! Čudo! 🥰
Imam 31 godinu. Nizak amh mi je otkriven prosle godine u 5. mjesecu. Isla sam do sada u Cito a sada trazim nekog tko ima strpnjenja za bilo kakve postupke (prirodne, ivf) s niskim amh. Gdje si išla u postupke?
Cure
molim Vas za pomoć. Da li možete preporučiti nekog doktora koji je voljan raditi s niskim amh?
Do sada sam bila na jednoj stimulaciji klomifen plus letrozol i na punkciji sam imala dva folikula za koja se ispostavilo da su prazna i doktor me je odmah otpisao i uputio na donaciju. Na pitanje moga muza pa zar ne možemo još pokušati par puta sa stimulacijom opravdao se kako je po njemu neetički raditi s nekim ako misli da neće biti uspjeha :-(
Jesi li POF ili imaš samo nizak AMH? Koliko godina imaš? Kakvi su ti ostali hormoni? Meni je visok FSH i LH i nizak Estradiol i AMH. Dobila sam terapiju za regulaciju hormona i sad čekam nove nalaze. Jesi dobila neku terapiju prije postupka? Gdje si bila na stimulaciji?
Imam 31 godinu, FSH i LH su 9.0. Prije postupka sam pila klomifen 3x1 sa letrozolom 3x1 od 2 do 6 dana ciklusa. Isla sam u Cito. Inace oduvijek imam neredovite cikluse i dugo godina sam bila na kontracepciji. Sasvim slucajno me je moj ginekolog poslao da izvadim amh i ispalo je da je menopauza pred vratima. Kakvu si terapiju dobila za regulaciju hormona?
Studeni89 oprosti molim te a zasto si ti tocno dobila letrozol? To je od prijateljice mama uzimala koja je imala rak dojke… 🤔 Pa sam sad zbunjena. Nakon klomica i lose reakcije na njega opisuje postupke???! Bo! Na kojoj si klinici? Inace koliko sam saznala Elonva je dobra za zene sa niskim amh. Ja imam snizeni i dobar rezultat doma, a i neke cure tu su isto imale dobar odgovor na taj lijek. Ti bi svakako trebala potražiti drugo misljenje.
Dobila sam ga za stimulaciju ovulacije. Isla sam u Cito. Prije Bozica sam isla tamo na konzultacije i ultrazvuk i tada sam imala 4 folikula i reako mi je pratite ovulacija ce biti za par dana i dao mi je terapiju sa klomifenom i letrozolom iduci ciklus iz kojeg su bila dva folikula koja su pila prazna.Komentar doktora je bio ako vam ovo nece pomoci (navedena stimulacija) ja ne znam sta ce. Gdje se može nabaviti elonova i kako se pije?
Cure
molim Vas za pomoć. Da li možete preporučiti nekog doktora koji je voljan raditi s niskim amh?
Do sada sam bila na jednoj stimulaciji klomifen plus letrozol i na punkciji sam imala dva folikula za koja se ispostavilo da su prazna i doktor me je odmah otpisao i uputio na donaciju. Na pitanje moga muza pa zar ne možemo još pokušati par puta sa stimulacijom opravdao se kako je po njemu neetički raditi s nekim ako misli da neće biti uspjeha :-(
Jesi li POF ili imaš samo nizak AMH? Koliko godina imaš? Kakvi su ti ostali hormoni? Meni je visok FSH i LH i nizak Estradiol i AMH. Dobila sam terapiju za regulaciju hormona i sad čekam nove nalaze. Jesi dobila neku terapiju prije postupka? Gdje si bila na stimulaciji?
Imam 31 godinu, FSH i LH su 9.0. Prije postupka sam pila klomifen 3x1 sa letrozolom 3x1 od 2 do 6 dana ciklusa. Isla sam u Cito. Inace oduvijek imam neredovite cikluse i dugo godina sam bila na kontracepciji. Sasvim slucajno me je moj ginekolog poslao da izvadim amh i ispalo je da je menopauza pred vratima. Kakvu si terapiju dobila za regulaciju hormona?
Ajme 31, fsh ti je ok, ali ti je izjednačen sa lh, što mislim da nije dobro. I meni je dr. rekla da sam u predmenopauzi kad mi je vidila hormone, ja imam 37. Fsh mi je bio oko 14ipo, a lh oko 9. Amh oko 2,nešto. Ja sam ti kod dr. Marušić u KBC., nije me otpilila. U Cito i šparac sam slala mail sa upitom i nalazima, nisam dobila odgovor. Marušić mi je dala femiston 2/10. 3 mjeseca. Fsh mi traba past ispod 12 da bi reagirala uopće na stimulaciju.
Ne odustaj ni slučajno. Iskoristi preko hzzo a sve. Imaš pravo na to.
Sortiraj odgovore
Najstariji