Pencil onda je moguce da je prerano. Cekaj betu, bas sam mislila da ces nam javit sretnu vijest. Al ja bi isto cekala betu, ipak ce ona rec svoje. Koji ti je dns dan od trasnfera?
Vraga rano, 11ti dan transfera
Ja vadim tek 14 dan od transfera. Tako mi je receno.
A draga moja izvadi betu svejedno.
Tebi je ovo prvi ivf jelda? Kao i meni. Imas li smrzlica?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pencil onda je moguce da je prerano. Cekaj betu, bas sam mislila da ces nam javit sretnu vijest. Al ja bi isto cekala betu, ipak ce ona rec svoje. Koji ti je dns dan od trasnfera?
Vraga rano, 11ti dan transfera
Ja vadim tek 14 dan od transfera. Tako mi je receno.
A draga moja izvadi betu svejedno.
Tebi je ovo prvi ivf jelda? Kao i meni. Imas li smrzlica?
Je, prvi. Ništa se nije razvilo da bi se moglo smrzinit. Pa i meni su rekli nakon 14 dana, al nisam mogla izdržati
Sutra mi je beta 14dnt. Ali necu ici. Danas prestajem sa terapijom. Znam već da je to to.. prosli put mi je test pokazao 12dnt drugu crticu.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure moje drzite se i nemojte odustajati. Virujem da je pretesko al triba skupit snage i borit se i dalje..
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Nemasekirancije tako je u pocetku ovisi o zenskom faktoru ali ako je npr kod icsi odabran spermij koji je morfoloski dobar al je zapravo genetski onako ne bas onda nastaje problem. Icsi koliko je dobar toliko se i gubi prirodna selekcija i mogucnost da najbolji spermiji oplodne js. Ne znam bas previse o mogucnostima podizanja kvalitet js kod hashija. Mogu se malo raspitat kod prijateljice ona ima hashi pa je zatrudnila prvi put iz 2. inseminacije, a drugo dijete samo se nisu pazili i zatrudnila u roku 6 mj pokusavanja. Ne znam dal bi tebi mozda akupunkturna pomogla. Al znas sto najbolje ti pričekaj da vidis ishod ovog malca pa onda razmisljaj o daljnjim postupcima. Sad ne gubi nadu jer sansa postoji da bude plusic!
Pencil i Studentica zao mi je da ste dobile minusice. Sta su vam vracene blastice?
Studentice potpuni razumijem tvoju ogorcenost na okolinu, isto se osjecam! Onda mi jos prijateljice neki dan na kavi kao u sali eto sta te briga donjet cemo ti mi nasu djecu vikendom taman mi odmorimo a ti uzivas u djeci. Znam da nisu mislile nista lose jer stvarno su drage i podrska, al mislim da nisu ni svjesne koliko te njihove sale i rijeci su me smetale. Divno je cuvat nekom dijete i uvijek bi pricuvala ga svakom koliko god treba, al na kraju balade to dijete ne moze mi zamjeniti moje i moja zelja onda postane jos jaca, a tuga jos veca. Mislim da one to ne shvacaju. Posebno me stisne oko srca kad vidim od prijateljice sina koji je rodjen taman kad sam i ja imala termin u zadnjoj trudnoci. Nisam ljubomorna na nju, al zaboli kad ga vidim i ne mogu si pomoc.
Babylove sretno onda s pikanjem kad krene.
Ja cekam prvi uzv za FET, krecem u cetvrtak i pomalo me hvata panika dal ce se odmrzavanja proteci dobro!
Sutra mi je beta 14dnt. Ali necu ici. Danas prestajem sa terapijom. Znam već da je to to.. prosli put mi je test pokazao 12dnt drugu crticu.
Pa kad si zadnji put dobila stvari, mislim u postupku ?
Pencil nisam bas shvatila pitanje..
*2021. Stigao 💙👶
Grizli da shvaćam. A kad ljudi pitaju, a što vi čekate. Da čekamo da nam vi date odobrenje... kako ljudi uopće ne razmišljaju da netko možda ima problem neki.. nema druge nego biti bezobrazan u tim situacijama.
*2021. Stigao 💙👶
Pencil nisam bas shvatila pitanje..
Pa u prošlim postupcima koji su ti bili neuspješni koji dan transfera si dobila stvari ?
Nisam nikad dobila dok nisam prestala koristiti utrogestane. Nakon prestanka kroz 1-4 dana bi mi dosla m.
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji