Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    03. Ožujak 2019. 10:27

Cure zao mi je zbog minusa,al glavu gore i idemo skupa u nove pobjede,mi s iducim ciklusom idemo u prirodni,to bi trebalo bhjt krajem 3 pocetkom 4 mj,al ja u medjuvremenu planiram napravi i taj scratching pa jbg da probamo i s tim

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Pencil
    03. Ožujak 2019. 10:32

student13ica

Nisam nikad dobila dok nisam prestala koristiti utrogestane. Nakon prestanka kroz 1-4 dana bi mi dosla m.

E i ja ih koristim, znači džabe se tješim šta nema stvari. Jer sam ja čula da ako nije uspilo da točno nakon 14 dana dobiješ (ne znam jel od transfera ili aspiracije),  to možda važi za onog ko ne koristi utrogestan 

Grizli
    03. Ožujak 2019. 10:39

Pencil nakon et se uvijek daje terapija progesterona, a sad dal ces dobiti pod terapijom ili ne ovisi kako kad. Ja sam 2 put dobila, a 2 put tek kad sam prestala koristiti crinone. O cemu to ovisi ne znam. Tako da nema veze dal imas ili nemas mengu bitno je sto beta pokaze.
    Studentice aaa na tu recenicu sto cekamo sam alergicna! A redovito nas pitaju to barem 1x mjesecno... Zadnje sam odgovorila muzevom prijatelju da cekam da on rodi. Bas dodjes bezobrazan al mislim da se tako neke znj ljude ne tice sto mi cekamo. Mm najcesce kaze cekamo rodu da donese bebu. 

• Pencil
    03. Ožujak 2019. 10:59

Grizli

Pencil nakon et se uvijek daje terapija progesterona, a sad dal ces dobiti pod terapijom ili ne ovisi kako kad. Ja sam 2 put dobila, a 2 put tek kad sam prestala koristiti crinone. O cemu to ovisi ne znam. Tako da nema veze dal imas ili nemas mengu bitno je sto beta pokaze.
    Studentice aaa na tu recenicu sto cekamo sam alergicna! A redovito nas pitaju to barem 1x mjesecno… Zadnje sam odgovorila muzevom prijatelju da cekam da on rodi. Bas dodjes bezobrazan al mislim da se tako neke znj ljude ne tice sto mi cekamo. Mm najcesce kaze cekamo rodu da donese bebu.

Ja nisam koristila taj crinone. Sad sam zbunjena šta na otpusnom piše beta 8.3. pa se sad tješim da je bilo rano za testić 😀 Meni inače par dana prije nego trebam dobit krče crijeva , i evo sad već 5 dana krče ajme, sprema se gadna neka vještica 

student13ica
    03. Ožujak 2019. 11:09

Pencil ti nastavi sa terapijom, pa sutra opet test napravi. Tebi je danaa 12dnt?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

student13ica
    03. Ožujak 2019. 11:13

Pencil neke poliklinike stave kasnije bete, vjerojatno zbog biokemijskih.. pa ako se desi i vadjenje bete se i ocisti tijelo. Mada mi to bas nema puno smisla..

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

sunshine25
    03. Ožujak 2019. 11:16

Joj curke, žao mi je.. držite se 💚
    Evo mene sa uzv-a, 6dc, endo 7,8mm, 11 folikula od 8.8mm do 12.1mm. Kaže dr. da ima još malih koji će možda još i narasti. Subota ili nedjelja punkcija! Ja sam zadovoljna, uplašila sam se hipera jer me stišću jajnici kao da imam 30 folikula 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Pencil
    03. Ožujak 2019. 11:23

student13ica

Pencil ti nastavi sa terapijom, pa sutra opet test napravi. Tebi je danaa 12dnt?

11ti

Grizli
    03. Ožujak 2019. 11:25

Pencil pricekaj jos koji dan za svaki slucaj. Jesi u Rijeci mozda kad tako kasno imas za vaditi betu? Ja nikad nisam prekidala terapiju do 14 dana od et onda ako j3 bio minus a menga nije dosla bi prestala.
    Sunshine odlican rezultat! Nek sve bude super! 

• Pencil
    03. Ožujak 2019. 11:48

Grizli

Pencil pricekaj jos koji dan za svaki slucaj. Jesi u Rijeci mozda kad tako kasno imas za vaditi betu? Ja nikad nisam prekidala terapiju do 14 dana od et onda ako j3 bio minus a menga nije dosla bi prestala.
    Sunshine odlican rezultat! Nek sve bude super!

Nisam u Rijeci. Nama su na transferu svima govorili napravite kućni test nakon 14 dana, a sad vidim da piše za betu nakon 16 dana. A ništa, napravit ću test opet u sridu, ne prije sigurno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.