Ja imam vracena 2 embrija i 1 pohranjen, kad bi se uhvatila oba, vratila bi i treceg. Isto tako da sam imala jos pohranjenih bi ih sve vratila pa ako se primi, Bogu hvala. uvik smatram ko ima jedno dijete moze i drugo. Ko ima troje, isto je 3 ili 4 i tako. Nekako nebi dopustila da to propadne. Vjerujem da i tu vecina zena dili moje misljenje i malo je onih koji bi zbilja ostali samo na jednoj bebi.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Evo me...bile su na kraju 3 stanice. Jedna je bila losa i odmah je propala tak da su 3. Oplodila se jedna. Nije bas bajna haha, ima neke fragmente. Pregledala me doktorica, uvecani su jajnici za duplo, al kazu da nisu sigurni da bi prezivjela odmrzavanje ta jedna ako je sad zamrznu. Pa su odlucili napravit transfer pa sta bude..sad cekam transfer. Ima tko iskustva s tim fragmentiranim stanicama?
Bokic zenskice.
Cestitam svima novim trudnicama.
Imam jedno pitanje. Imala sam ovulaciju 25,26.2.. Preko noci me nekako cudno vise kao pritisak neki doljni dio stomaka bolio. Cak sam nocas 3puta morala na wc mokrit. Sto inace nikad ne moram. Bradavice ne smijem pipnut koliko me bole. 9.3 neocekujem mengu. Jel to mogu bit znakove imlpantacije ili je to jos rano?
Ja imam vracena 2 embrija i 1 pohranjen, kad bi se uhvatila oba, vratila bi i treceg. Isto tako da sam imala jos pohranjenih bi ih sve vratila pa ako se primi, Bogu hvala. uvik smatram ko ima jedno dijete moze i drugo. Ko ima troje, isto je 3 ili 4 i tako. Nekako nebi dopustila da to propadne. Vjerujem da i tu vecina zena dili moje misljenje i malo je onih koji bi zbilja ostali samo na jednoj bebi.
Slazem se upotpunosti...al ima i oni kojima uspije i onda se zale jer kako nije curica,znam zenu koja ima tri deckica iz mpo postupaka(1 deckic i 2 blizanca).Zgrozila sam se..a sve bi mi rado bar jedno nek je zivo i zdravo.Nije bitan spol.Al eto nekom jest...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nika ovako mene su i u IVF i Beta Plus trazili preporuku moje mpo za histeroskopiju, al ja sam im prilozila nalaze sve i objasnila kako KBC Rijeka ima pravilo da na to salje eventualno tek nakon 4 neuspjela prijenosa blastica/e, a ja sam imala ranije spontane. Pa su obje klinike napisale da njihovi specijalist smatra kako je to potrebno mi. Tako da sam ja na svoju ruku radila. Odabrala sam Beta Plus jer su mi kroz mailove bili nekako pristupacniji i sve mi fino odgovorili sto sam napisala. Razlika je sto Beta to radi pocektom ciklusa, a IVF 21.dan ciklusa. Za screeching, uterobrush, biopsiju trebas ili preporuku mpo u tom slucaju ili ako tokom histero vide da je potrebno obave to. Meni su recimo samo sastrugali nekih par priraslica tako da nista nije bilo potrebno vise raditi. Cijena u beti je 2500 to sam sigurna, a ivf 3000 ako se ne varam. S time da nadoplacujes ako trebas biopsiju. U cijenu su ukljuceni lijekovi kojima te omame iako zaista ne boli, osjecaj ko kad ti uzimaju briseve je meni bilo.
Maja bas si lijepp napisala za popove, vjerujem da ima i ovog i onog misljenja u njihovom svijetu. Opcenito mislim da je najvazniji cilj ko sto si rekla dodnjet na svijet dijete i ostvriti to sa svojim muzem! I zaista ako nije bozja volja zasto se onda uopce radjaju ta dijeca. Ja i mm smo odmah odlucili da vracamo sve smrzlice i tako dobijem mali broj stanica, a nazalost statistika nije na nasoj strani niti uspjesne trudnoce pa se nadamo da cemo ipak na kraju svega imati barem 1 dijete! Ako ih bude vise nitko sretniji od nas. Al nikako nismo misljenja ko sto neki kazu nam a sta imas jedno to je ko ni jedno! Ja poludim na to. Za mene bi i 1 bilo cijeli svemir, kao i da ih imam 10.
Nemasekirancije nadam se da ce biti sve u redu na kraju. Inace fragmentirnaima daju kao manje sanse, ali ima uspjesnih trudnoca i kod takvih pocetnih razvoja embrija. Drzim fige i navijam da tvoj embric bas bude taj uspjesan. Meni je nakon zadnje stimulacije jedan samo jajnik bio jako uvecan i osjecala sam bol dosta dugo sa te strane, samo pazi da puno pijes, normalno mokris i nemoj se naprezati. Inacee embrici vole tako malo hiper situacije! Sretno brojanje dana.
Pencil kad vadis betu??
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pencil kad vadis betu??
U sridu ako ne dobijem
Drzim fige da ne dobijes.
A meni vadjenje bete 12.03., isti dan kad tribam dobiti mjesecnicu!
23.01.21. AIH
U poliklinici ivf je 2500 histeroskopija, a 3000kn ako odrade i biopsiju sto meni jesu. Sama sam popila dva neofena i normabel, sli zaista mi se nije od nekog papa testa razlikovao pregled u smislu neugode. E i da, dosao mi je uredan nalaz.
Sortiraj odgovore
Najstariji