Pencil kad vadis betu??
U sridu ako ne dobijem
Drzim fige da ne dobijes.
A meni vadjenje bete 12.03., isti dan kad tribam dobiti mjesecnicu!
Hvala Majo, sritno i tebi. Imaš ti još dosta čekat, meni ovo pred kraj sad nikako proć. Napravit ću sutra doma test, mada je možda rano
Da.. imam ja jos dosta. Al proci ce. Nadam se da cemo obe docekati pozitivne bete.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Hvala ti grizli draga :)! A da,lagani hiper je u pitanju..mirovanje bez dizanja iceg i saginkanja, dobila sam za terapiju utrice, aspirin i klasicno decortin i folnu. I rekla je da pijem isosport, slanije i laganiju hranu. A ovo s fragmentiranom stanicom, jbg sta bude biti ce :)! Beta 18.3!
Ja bi trebala vaditi u pon.betu, ali cu napraviti sutra test. Tako da ako bude negativan necu niti ici vaditi betu.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja bi trebala vaditi u pon.betu, ali cu napraviti sutra test. Tako da ako bude negativan necu niti ici vaditi betu.
Jeej eto meni društva za sutra!! Dva pozitivna testića za sutra molim, hvala !
Nikita Fet je bio 2 trodnevna..
Pencil hehe može može..ja sam za
*2021. Stigao 💙👶
Pencil koji je tebi sutra dnt? Nisam bas pratila od pocetka.. meni ce biti 13dnt
*2021. Stigao 💙👶
Nikita da u Citu. Imali smo iz 6.IVF 4, 2 su mi tada vratili i tada mi je bio missed ab, i sad smo isli na vracanje smrzica. Prezivili su odlicno odmrzavanje 1 je odlican a 2 je vrlo dobar.. neznam sto bih rekla. Nadam se naravno, a jedan dio mene opet misli ono najgore.. vidit ce mo sutra sve u kojoj si ti fazi?
*2021. Stigao 💙👶
Nemasekirancije - i mene zanima gdje je nesto jedan embrij!? Jedan je propao, jednog su ti vratili, a treći?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji