Mi sutra transfer,lijepo se razvijaju obadvhke tako da ce ih obadvije i vratiti,eto od sutra rgam i ja cekalica 😆,sretno nam svima ❤
Sretno draga ❤ ja čekam pon betu,danas 4 dan menga kasni...
I di mi je Nova sreca šta je s njom ?
Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje
Nego kako, uspjet će već idući put, drž se draga i javi šta kaže dr
Ja sam upravo napravila test iiiiii...negativan je...danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke...jos nije krv...sta reci,a ne zaplakati...🙄 Beta je u ponedjeljak...ne nadam se nicemu...
Johan kako se ti osjecas?
Ja sam upravo napravila test iiiiii…negativan je…danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke…jos nije krv…sta reci,a ne zaplakati…🙄 Beta je u ponedjeljak…ne nadam se nicemu…
Pa mene ti probada u jajnicima i ledjima al ne stalno ,umorna sam dosta ,danas 4 dan kasni ,a ja imam iscjedak svjetliji od utragestana,tebi kasni menga?
Pozdrav..jucer sam bila kod dr.Mazalin i odlucila me poslati u kliniku za neplodnost.Dvoumimo se izmedu sv.Duha i dr.Lucingera pa ako je koja od vas bila tamo,voljela bi cuti (procitati :D ) iskustva.Nasa situacija je ovakva...ja imam 28,muz 32god.Od srednje skole se mucim sa pcos.Menstruaciju bi dobila svakih par mjeseci,osim uz pomoc Duphastona.Zadnjih 6mj pokusavamo ostati trudni ali bez upjeha..i dalje pijem Duphastone.Muzevi nalazi su dobri.Malo smo od jucer jos pod dojmom,ja sam se cak i rasplakala kad sam usla u auto nakon ginekologa.Neznamo od kud krenuti.Svaka pomoc je dobrodosla :)
Ja sam upravo napravila test iiiiii…negativan je…danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke…jos nije krv…sta reci,a ne zaplakati…🙄 Beta je u ponedjeljak…ne nadam se nicemu…
Zao mi je draga , nadam se da ce te beta ipak razveseliti... Jel si imala blastice ili trodnevne?
Ja radila jucer i bio neg 13.dan nakon transfera a vrecen mi 3 dan...a menge nema...tak da se uzdam u betu da vidim šta ce pokazat nekako mi se to sve cini rano za testove....
evo da se javim, jutros bio transfer, 3. dan 6-stanicni embrij..kaze biologica da je odlican.. i sada cekanje...
8.3. beta ako ne dobijem prije menstruaciju!
oplodnja je bila icsi, pa sad ne znam da li to utjece na razvoj embrija..?
Zao mi je draga, nadam se da ce te beta ipak razveseliti… Jel si imala blastice ili trodnevne?
Da jos mi samo beta ostaje...nezz bas sta sam imala iskreno...ne kuzim sto su blastice a sto trodnevne...ako mi mozes objasniti🤔
Pa mene ti probada u jajnicima i ledjima al ne stalno ,umorna sam dosta ,danas 4 dan kasni ,a ja imam iscjedak svjetliji od utragestana,tebi kasni menga?
Ma te smeđe iscjetke sto imam od jucer ne mogu nazvati mengom kad krvi nema ni od kuda...a danas kao trebam dobiti M. Ne znam sta da mislim sta je to..zvala sam ginekologa rekla mi je da je svasta moguce pa cak i trudnoca ali da pricekam betu u pon.Meni nije dao vrag mira i napravim test a ono negativan...i eto...mozda je ipak malo prerano za test...nezz
Sortiraj odgovore
Najstariji